Tiket dana (subota, 26.08.2023)

Tiket dana

Danas je mnogo teži zadatak za kladioce šta izbeći od utakmica, a ne šta staviti u tiket. Uskoro će kraj evropskih kvalifikacija i tada će se timovi, bar oni koji su igrali tokom leta, u potpunosti posvetiti prvenstvima. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Brajton – Vest Hem – GG3+ @ 1.89 u Meridianbet

Već na startu nove sezone Galebovi su pokazali da će ponovo biti strah i trepet za veći deo Premijer lige. U prva dva kola ostvarili su maksimalan učinak, pobedili su Luton i Vulverhempton, a oba meča dobili su rezultatom 4:1. Napad i dalje funkcioniše kao švajcarski sat i pored prodaje nekoliko važnih fudbalera, pre svih Kaiseda i Mekalistera. Čini se da ih sada čeka mnogo teži posao nego u prve dve runde. Vest Hem je takođe odlično startovao, remizirali su u Bornmutu i pobedili Čelsi, u velikom londonskom derbiju. Obe ekipe igraće u grupnoj fazi Lige Evrope, Brajton preko plasmana u prvenstvu, a Vest Hem kao osvajač Lige konferencije. Biće ovo još jedan sjajan duel, sigurni smo u to, a prošle sezone Brajton je bio bolji u oba meča, 2:0 i 4:0. Vreme je da i Čekićari daju neki gol, pa je naš predlog igra GG3+ sa kvotom 1.89 u kladionici Meridianbet.

Bohum – Dortmund – 2/2,2+ @ 2.18 u Meridianbet

Majnc jeste neporedno koštao Borusiju titule, ali taj duel u poslednjem kolu ne bi ništa ni odlučivao da su Milioneri pre toga slavili u Bohumu. Samo bod je Dortmund osvojio u Bohumu, ali treba reći da se i domaćin tada borio za goli život. Izgledalo je da Salatara ostaje u Minhenu, ali je Lajpcig dao novu šansu Dortmundu, na kraju znamo šta je bilo. Borusija je startovala minimalnom pobedom nad Kelnom, uz dosta problematičnu igru. Možda treba imati razumevanja za Terzićeve momke jer im je to bio prvi izlazak pre ”žuto-crni” zid posle utakmice sa Majncom. Bohum je doživeo debakl u Štutgartu i biće ovo jako teška sezona za njih i još jedna grčevita borba za opstanak. Dortmund mora bolje i očekujemo pobedu na ovom meču. Naš predlog, zbog bolje kvote, je prelaz uz bar dva gola gostiju. Za 2/2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.18.

Marsej – Brest – 1,2+ @ 1.82 u Meridianbet

Težak udarac doživeo je Marsej već na startu nove sezone. Ispali su u kvalifikacijama za Ligu šampiona od gračkog Panatinaikosa, i to posle vođstva od 2:0 i penala na svom Olimpiku. To će, sigurni smo, promeniti tok sezone, ostao je Olimpik bez ogromnog novca i to će se negde morati nadoknaditi. Da su ih Grci dobrano izbacili iz koloseka videlo se samo par dana kasnije kada nisu uspeli da pobede na gostovanju kod povratnika Meca, bilo je 2:2. Na drugoj strani Brest je blistao u prva dva kola. Prvo su, posle velikog preokreta, pobedili vicešampiona Lans sa 3:2, a onda su doneli i sva tri boda iz Avra. Na Olimpiku mogu biti rasterećeni, dok domaćin nema izbora, mora da pobedi ili će navijači već sada pasti u očaj. Marsej će igrati Evropu, ali se Liga šampiona ne mođe tek tako zamentiti. Uz jedinicu verujemo u efikasnu igru i bar dve lopte u mreži odličnog tima sa zapada Francuske. Za 1,2+ kvota je 1.82 u kladionici Meridianbet.

Iverdon – Servet – T22+ @ 1.62 u Meridianbet

Vicešampion Švajcarske nije uspeo da preskoči prepreku u vidu škotskog Rendžersa, kada je ulazak u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona u pitanju, pa će morati da se zadovolje igranjem u Ligi Evrope. I to je sjajan uspeh za Servet i verujemo da navijačima nije teško palo ispadanje, pogotovo jer su pre toga izbacili jedan Genk, a ni protiv Policajaca se nisu obrukali. Do starta grupne faze posvetiće se Super ligi u kojoj su još bez poraza, ali samo sa jednom pobedom u prva četiri kola. Ipak, prvenstvo je dosta izjednačeno, pa je u vođstvu Cirih sa 10 poena, dok su oni trenutno na šest. Sada ekipa iz Ženeve gostuje kod novajlije u Iverodnu, kod tima koji je, pomalo iznenađujuće osvojio prvo mesto u Čelendž ligi prošle sezone. Iverdon je osvojio 4 boda iz četiri kola, ali treba reći da je odoleo i šampionu Jang Bojsima na svom terenu. Zato izbegavamo konačan ishod i predlažemo igru gost daje dva gola, ali ne znamo da li će to biti dovoljno za trijumf. Za T22+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 12.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.