Tiket dana (nedelja, 27.08.2023)

Tiket dana

Još jedan dan vikenda i ne treba podsećati na obimnost ponude u kladionicama. Pokušali smo da pronađemo one utakmice koje ne bi trebalo da ”izdaju”. Videćemo da li smo uspeli u tome. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Barnli – Aston Vila – T22+ @ 2.05 u Mozzartbet

Nikad nije bilo lako igrati na Turf Muru, ali je tada na klupi Barnlija sedeo Šon Dajš. Sada je trener povratnika u elitu Vensan Kompani, i start sezone za Klaretse nije bio dobar. Poraz od Sitija nekako se uvekuklapa u planove, mada je bio ubedljiv, dok su preskočili gostovanje Lutonu u drugom kolu, pošto stadion domaćih Šeširdžiaj još nije spreman za takmičenje. Sada im doalzi Aston Vila, ekipa od koje se očekije da bude u vrhu tabele ove sezone. Tim iz Birmingema igra kvalifikacije za Ligu konferencija i sudeći po rezultatu prvog meča protiv škotskog Huibernijana već je obezbedio grupnu fazu, što će samo trebati da potvrdi na svom Vila parku u četvrtak. Gosti su kvalitetniji, ali pamte da su u prvom kolu ”popili” peticu u Njukaslu. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Juventus – Bolonja – 1,2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Stara dama je izgleda rešena da se vrati na vrh u Seriji A. Posle jedne traumatične sezone u kojoj su im oduzimani bodovi, prećeno novom selidbom u niži rang, ali i ranim ispadanjem iz Lige šampiona, čini se da su safa fokusirani samo na osvajanje Skudeta. Naravno, Evropu ni ne igraju, sopstvenom odlukom, pošto su kaznu od jedne sezone zabrane želeli da odrade dok su u Ligi konferencija, a ne u Ligi šampiona. U prvom kolu Juve je protutnjao kroz Udine i slavio sa 3:0. Sigurno će navijači znati da pozdrave takav rezultat i doći će na meč sa Bolonjom koja je izgubila od Milana na svom Renato Dalari. Bolonjezi su bili baš bezopasni i Tijago Mota će morati mnogo toga da promeni pred ovo gostovanje. Prošle jeseni je bilo 3:0 za Juventus u torinu, a i sada očekujemo pobedu crno-belih uz bar dva data gola. Za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Majnc – Ajntraht – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Moramo da priznamo da nas je remi Ajntrahta u Bugarskoj protiv Levskog baš iznenadio. Istina, Levski je izjednačio u poslednjim sekundama nadoknade, ali smo očekivali da Orlovi mnogo ranije dođu do neke ubedljivije prednosti, a ne da u finiš uđu sa samo 1:0. Ništa zato, Ajntraht će igranje u Ligi konferencija potvrditi na svom terenu u četvrtak i tako nastaviti kontinuitet igranja evropskih utakmica makar do Nove godine. Ipak, ovo je korak nazad u odnosu na pre dve godine kada su igrali Ligu Evrope i osvojili, a dva koraka u odnosu na prošlu sezonu i takmičenje u Ligi šampiona. U Majncu im išlo dobro u prethodne tri sezone, imaju pobedu i dva remija, ali duel ova dva rivala uvek izaziva posebnu pažnju pošto se radi o gradovima koji su dosta blizu jedan drugom. Majnc je u prvom kolu lako poražen u Berlinu od Uniona i traži iskupljenje. Podsetimo da je Ajntraht startovao minimalnom pobedom u debiju Hesena protiv Darmštata. Očekujte golove, i to na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Haka – KuPS – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

I dalje pratimo finsku ligu i pored toga što su krenule i one najjače. Razog je vrlo neizvesno prvenstvo, a posle nekoliko kikseva SJK-a, knjiga je opet pala na dva slova, aktuelni šampion i vicešampion, Helsinki i KuPS, ponovo će se boriti za trofej. Trenutno tim iz Kuopija ima bod više, a do početka plej-ofa ostalo je da se odigraju još dva kola. KuPS gostuje kod Hake u Valeakoskiju, tima koji nema šanse da se nađe u gornjoj polovini tabele i moraće da igra u plej-autu za opstanak u ligi. KuPS je vezao tri pobede u prvesntvu sa osam datih i bez primljenog gola, a sve se to događalo u vreme kada su ispali iz Evrope od irskog Deri Sitija. Neverovatno zvuči podatak da Haka ove sezone nije poražena na svom terenu, ali je na devet odigranih mečeva čak osam puta igrala nerešeno, a pobedila samo tim KTP-a. Valjda je vreme i da jednom izgube, a od koga će ako ne od odličnog tima iz Kuopija. Za dvojku se dobija koeficijent 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 13.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.