Tiket za veče (nedelja, 27.08.2023)

tiket dana

Pošto je još leto u toku, ponuda u večernjim satima je bolja nego što će da bude kako se kraj godine bude približavao. Da vidimo šta nam je preostalo u nedelju uveče. Kvote bi mogle biti neznatno izmenjene.

Napoli – Sasuolo – 1,GG @ 2.60 u MaxBet

Šampion Italije počeo je sezonu sigurnom pobedom na gostovanju kod Froinenea. Osimen je nastavio da maltretira golmane protivničkih ekipa, bio je dvostruki strelac na premijeri, a jedan pogodak postigao je Politano. Sada izlaze pred svoje navijače, prvi put kao šampioni Italije posle više od tri decenije. Možda će osećaj biti čudan na početku, pa bi to Sasuolo, koji je poražen od Atalante u svojoj Ređo Emiliji na stratu, mogao i da iskoristi. Ipak, zna se favorit, pa jedino što gosti mogu, je da postignu gol, možda dva. Uglavnom, kada se sastaju va dva tima golova je kao pleve, a Napoli će dati jedan više. Naš predlog je jedinica uz igru gol-gol. Za 1,GG kvota je 2.60 u kladionici MaxBet.

Nica – Lion – 1 @ 2.20 u MaxBet Bonus Tip

Na Azurnu obalu dolazi ekipa Liona koja je katastrofalno startovala u novoj sezoni. Svi oni porazi Lavova u preipremnom periodu izgelda da nisu bili slučajni, i ekipa sa Žerlana je dalkeo od nekadašnjeg sjaja. Pokušavaju u Lionu da spasu šta se spasti da, dovode se pojačanja, a poslednje je stiglo iz danskog Nordsjelanda. Mladi Ganjanin Nuama mogao bi da bude rešenje za golove, mada je po nama odbrana neuralgična talka kod liona. Nica je bez pobede u prva dva kola, ali i bez poraza. U prva dva kola odigrali su nerešeno 1:1 sa Lilom na svom terenu i Lorijanom u gostima. Nije to loš start, ali su pobede neophodne ako žele da budu bolje plasirani nego prošle sezone koju su završili na 9. mestu. Proletos je Nica pobedila Lion kao domaćin sa 3:1, a i sada je naš predlog jedinica, za koju se u MaxBet Bonus Tipu dobija kvota 2.20.

Bilbao – Betis – x @ 3.50 u MaxBet

Sudeći po početku La LIge i Betisu i Bilbaou više prija kada igraju u gostima. Andalužani su pobedili u Viljarealu na premijeri, a onda su odigrali bez pobednika, i bez golova, protiv Atletiko Madrida na svom Benito Viljamarinu. I Baskijci su na svom terenu ostali bez datog gola, ali i bez osvjenog boda. Njih je na startu šampionata pobedio Real, da bi onda Bilbao doneo ceo plne sa teškog gostovanja u Pamploni. Pobedili su Osasunu sa 2:0, ranim pogocima Injaki Vilijamsa i Guruzete. Pa poslednja tri meča između ova dva tima ukupno su pala dva gola. Po jedna minimalna pobeda i jednih u drugih i jedan remi bez golova. Ne očekujemo goleadu ni sada, a sve ukazuje na to da neće biti ni pobednika. Pokušajte sa remijem, a za x se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 3.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 20.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.