Tiket dana (ponedeljak, 28.08.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda, što je logično, znatno je slabija nego u prethodna dva dana, ali daleko od toga da nije inspirativna. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Kaljari – Inter – x2,0-3 @ 1.68 u MaxBet

Inter je lako izašao na kraj sa Moncom na premijeri u novoj sezoni, a za golove se pobrinuo Lautaro Martinez. Argentinac je bio dvostruki strelac, po jednom je pogađao u prvom i drugom poluvremenu. Inter je najavio velike ambicije, ali je jako rano govoriti o tome može li vratiti Skudeto na Meacu. Pojačanja su stigla uglavnom besplatno ili za male pare, a uzet je lep novac za Onanu od Mančester Junajteda, odnosno Arapima za Marsela Brozovića, kao i nemačkom Unionu za Robina Gosensa. Posle dve sezone nero-azuri se vraćaju na Sardiniju, Kaljari je uspeo da se ekspresno vrati u elitu i to posle velike drame u finalu plej-ofa u Bariju, ali je za Ostrvljanje najbitnije da su ponovo u društvu najboljih. Početak je bio dobar, uzeli su bod u Torinu protiv Bikova, pa mogu rasterećenije da igraju sa Interom. Neće biti lako timu iz Milana na ovom gostovanju, očekujemo tvrd meč, ali ne i pobedu domaćina. Za x2,0-3 kvota je 1.68 u kladionici MaxBet.

Vejle – Brondbi – GG3+ @ 2.10 u MaxBet

Kako su krenuli, fudbaleri Vejlea će brzo nazad u drugu dansku ligu. U prvih pet kola zabeležili su isto toliko poraza i čvrsto drže ”fenjer” u ovom trenutku. Da sve bude neprijatnije po njih, sve utakmice gubili su sa golom razlike. Uzto su i rivali bili oni najbolji, počev od FV Kopenhagena, Mitjilanda i tako dalje. U tri prethodna kola Vejle je izgubio rezultatom 2:1, protiv Silkeborga, Mitjilanda i Viborga, a pre toga su dali dva gola Kopenhagenu. Jedino na premijeri nisu supeli da zatresu mrežu Orhusa. Brondbi ima meč manje odigran, počeli su porazima od Odenzea i Nordsjelanda, ali su zato u polsednja dva meča pobedili Lingbi i Mitjiland, ne primivši ni gol za 180 minuta igre. Vejle igra na gol više, moraće da pokuša da pobedi, i ne sme da se obazire ko je na drugoj strani terena. Zato golovi, a ne konačan ishod. Za GG3+ kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

AIK – Varbergs – 1,2+ @ 1.73 u MaxBet

Mada se sastaju dve poslednjeplasirane ekipe u švedskoj elitnoj ligi, domaćin je apsolutni favorit. Ne samo da je AIK, koji je i bivši šampion, mnogo kvalitetniji, već je i u solidnoj formi i ubeđeni smo da će izbeći najgore na kraju prvenstva. To se za Varbergs ne može tvrditi i mnogo je izvesnije da će ovaj tim naredne sezone igrati u drugoligaškom društvu. U poslednja tri kola Varbergs je izgubio, primio je osam a nije dao nijedan gol. Zanimljiov je da je ta serija stigla posle one neverovatne pobede nad Halmštadom od 5:0. AIK je poražen od Norčepinga u prošlom kolu, čime su prekinuli niz od pet uzastopnih mečeva bez poraza u prvenstvu. U prvom delu sezone AIK je slavio kao gost kod Varbergsa, a učiniće to i na svom terenu. Nije daleko od opstanka tim iz Solne, četiri ekipe su u samo jednom bodu razlike, a jedino je baš Varbergs zaostao na dnu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, kao fiks dana. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Anesi – Sent Etjen – 2 @ 2.12 u MaxBet

Ostao je Anesi u Ligi 2 administrativno, zahvaljujući izbacivanju Sošoa u Nacionalu ligu. U prvom kolu fudbalwri ovog tima nisu uspeli da se priviknu na novonastale okolnosti i u ubedljivo su poraženi od Gengana na svom terenu. Međutim, u naredna dva kola Anesi je uzeo četiri boda, remizirao u Anžeu i pobedio Dankerk kao domaćin. Na ta dva meča nisu primili ni gol i jasno je da su, već sada, spremni na igranje u drugoj ligi. Ambicije Anesija nisu velike, žele da im se ne ponovi prošla sezona i da što ranije obezbede status, dok Sent Etjen ima samo jedan cilj, a to je povratak u elitu. Nije uspeo slavni francuski i evropski klub da to radi prošle godine, pa su navijači već nestrpljivi. Nije krenulo najbolje, Zeleni su poraženi u prva dva kola, ali su u trećem stigli do prvih bodova. Vreme je za pobedu u gostima, a Anesi je pravi rival za to. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 12.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.