Tiket dana košarka (sreda, 30.08.2023)

Danas nas očekuju poslednji okršaji u grupama B, C i G. Saznaćemo ko će iz grupe izaći kao pobjednik i tako prenijeti maksimalan broj bodova u narednu fazu takmičenja. Predložene kvote i granice važo-ile su u momentu sastavljanja tiketa.

Kina – Portoriko – UP – (granica 159,5) @ 1.95 u MozzartBet

Razočaravajuće će završiti još jedno prvenstvo za selekciju Kine. Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su u prvom kolu očekivano poraženi od reprezentacije Srbije, ali razlika od 40 poena nije prihvatljiva ni u kom slučaju. U drugom kolu sve njihove nade za prolazak u narednu fazu je ugasio Južni Sudan koji ih je porazio rezultatom 69:89, a meč je riješen u trećoj četvrtini meča. Meč sa Portorikom je za njih borba sa ponos, gdje će pokušati da ostvare bar jednu pobjedu na ovom prvenstvu, dok će za selekciju Portorika ovo biti borba za prolazak u narednu fazu takmičenja, jer će pobjedom ovde gotovo sigurno obezbijediti prolazak dalje sa druge pozicije u grupi iza Srbije. Mišljenja smo da će ovo biti izuzetno tvrda utakmica i da će prema tome na meču biti postignuto manje od 159.5 poena ukupno. Kvota za tu igru u MozzartBet kladionici je 1.95.

Grčka – Novi Zeland – 1,UP+ (granica 164.5) @ 2.10 u MozzartBet

U odlučujućem meču grupe C za prolazak dalje sastaće se selekcija Grčke i Novi Zeland od 14:40. Obje reprezentacije imaju po jednu pobjedu, i to protiv Jordana, i po poraz od selekcije Sjedinjenih Američkih Država. Grčka bez pola svog standardnog tima stigla je na ovaj šampionat i bez obzira na to bilo bi veoma razočaravajuće da okončaju svoj nastup već u grupi. Selekcija Novog Zelanda ima respektabilan tim i sa nekoliko NBA igrača, međutim u prošlom kolu su pokazali sve svoje slabosti protiv slabašne selekcije Jordana i uspijeli su da ih savladaju tek nakon produžetaka. Mišljenja smo da koliko god ekipe bile ujednačene, iskustvo i timsku duh Grčke ovde mogu presuditi, a pošto obje ekipe imaju dobar napadački potencijal mišljenja smo da granica od 164.5 poena neće predstavljati problem. Kvota za ovu kombinaciju u MozzartBet kladionici je 2.10.

Iran – Španija – H2 (granica 34.5) @ 2.10 u Mozzartbet

Zavjesu na današnji program spuštaju selekcije Irana i Španija koje će odigrati svoj duel u sklopu poslednjeg kola grupe G. Meč nema nikakav rezultatski značaj a na programu je od 15:30h. Selekcija Irana je u prvom kolu ubjedljivo poražena od selekcije Brazila sa 41 razlike, dok su u drugom kolu pružili fantastičan otpor, ali posle ogromne borbe poraženi od selekcije Obale Slonovače i tako izgubili sve šanse da se bore za visok plasman na ovogodišnjem Mundobasketu. Sa druge strane evropski prvak Španija je obezbijedila (očekivano) prolazak dalje sa prve pozicije, pobjedama nad Brazilom od 18 razlike i selekcijom Obale Slonovače od 30 razlike. Ovaj meč nema nikakav rezultatski značaj za ove selekcije ali smo mišljenja da je pobjeda selekcije Španije neminovna, čak i sa rezervnim timom Španija je u stanju da savlada slabašne Irance sa navedenim hendikepom. Kvota za igru H2 sa hendikepom od 34,5 poena je 2.10 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u kladionici MozzartBet iznosi 8.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.