Tiket dana (sreda, 30.08.2023)

Tiket dana

Čekamo još tri ekipe za kompletiranje grupne faze Lige šamšiona za sezonu 2023/24. Saznaćemo ih večeras do ponoći sigurno. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

FC Kopenhagen – Rakov – 1,2+ @ 2.04 u Meridianbet

Čini nam se da se dugo putovanje Rakova do Lige šampiona završava na Parkenu u Kopenhagenu. Poljski prvak počeo je kvalifikacije od prvog kola, izbacio estonsku Floru, azerbejdžanski Karabag i kiparski AEL iz Limasola, ali sumnjamo da će na kraju sa podignutim rukama biti po poslednjem sudijskom zvižduku u prestonici Danske. Razlog za sumnju nije samo trijumf Danaca u Sosnovijecu, pošto nisu mogli plej-of meč da igraju u svojoj Čestohovi, već i očigledan kvalitet i, pre svega, iskustvo, danskog prvaka. U prvom meču je Rakov imao veći posed, i više udaraca ka golu, ali je pobeda pripala Lavovima. Autogol već u 9. minutu bio je dovoljan da Kopenhagen odvede na prag grupne faze Lige šampiona. Danci su do plej-ofa izbacili lako islandski Breidablik i, mnogo teže prašku Spartu, tek posle penala. Čehe nisu pobedili na Parketu, ali Poljake, verujemo, hoće. Uz jedinicu smatramo da će bar dve lopte završiti u mreži gostiju. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.04.

PSV – Rendžers – GG3+ @ 2.06 u Meridianbet

Spremite se za još jednu goleadu i jedan novi klasik, kada su kvalifikacioni mečevi u pitanju. I prošlog leta su se ova dva tima našla na poslednjem stepeniku do grupne faze Lige šampiona, a iz dvomeča je kao pobednik izašao škotski tim. I tada je prvi meč igran na Ajbroksu u Glazgovu, a i tada je, kao i ovaj pre sedam dana, završen rezultatom 2:2. Izgledalo je da su Filipsovci na korak od igranja u eliti evropskog fudbala, ali je u revanšu hrvatski napadač Čolak posle sat vremena igre, pogodio za vođstvo Policajaca, ali i za konačnu pobedu. Buo je to težak udarac za slavni tim iz Ajndhovena, ali nisu ni slutili da će im se prilika za osvetu ukazati samo godinu kasnije. Prvo poluvreme dvomeča okončano je ponovo 2:2, dva puta su Policajci vodili, ali su Filipsovci oba puta brzo uspostavljali egal. Gol u gostima ne važi, pa ko hoće dalje mora da pobedi, a hoće i jedni i drugi. Golovi su naš izbor, a biće ih ponovo na obe strane. Za GG3+ koeficijen u kladionici Meridianbet iznosi 2.06.

Notingem Forest – Barnli – T12+ @ 2.18 u Meridianbet

Možda je ovo i derbi druge runde engleskog EFL kupa s obzirom da se sastaju dva premijerligaša. Zanimljivo je da se ove dve ekipe nisu sastajale u Premijer ligi, jer dok je Notingem bio u eliti Barni nije bio ni blizu, a od kada su Klaretsi postali stalni član društva najboljih, bivši evropski prvak je tavorio u Čempionšipu. U drugoj ligi su poslednji put igrali jedni protiv drugih još 2016. godine u proleće, sezoni kada je Barnli ušao u elitu. Prošle godine, kada je Notingem uspeo da dođe, preko plej-of, do društva najboljih, Barnli je morao stepenik niže, ali se odmah vratio, a Šumari su opstali i uskoro, tačnije za dvadesetak dana, očekujemo njihov prvi premijerligaški okršaj. Taj meč biće, po svemu sudeći mnogo značajniji, posebno za Barnli. Tim Vensana Kompanija je bez osvojenog boda iz dva meča, a oba su igrali na svom TurfMUru, dok je duel sa Lutonom odložen. Da sve bude gore, ovog vikenda predstoji im okršaj sa Totenhemom, pa sumnjamo da im je gostovanje u Notingemu najbiztnije. Šumari imaju tri boda, a bili su sasvim dobri i u porazima od Arsenala i Mančester Junajteda u gostima. Zato su oni favoriti i očekujemo da daju bar dva gola Barnliju. Za T12+ kvota je 2.18 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 9.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.