Tiket dana (petak, 01.09.2023)

Tiket dana

Odlična je ponuda ovog petka, a biće još bolja u naredna dva dana. Međutim, nakon toga sledi pauza u prvenstvima zbog nastavka kvalifikacija za EURO. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Dortmund – Hajdenhajm – 1,4+ @ 2.01 u CircusBet

Bohum je opet bio koban po Dortmund, samo što se sada remi dogodio na početku prvenstva, a ne kao prošle sezone u finišu, pa su Milioneri na kraju ostali bez titule. Ipak, gubitak dva boda u ranoj fazi šampionata je zaboleo tim Edina Terzića pa oni nemaju prostora za bilo kakav kiks protiv debitanta Hajdenhajma. Gosti su baš malerozni, u prošlom kolu su imali prednost od 2:0 protiv Hofenhajma na svom terenu do 77. minuta a na kraju su ostali praznih šaka. Uz sve to promašili su i jedanaesterac. Atmosfera je sigurno turobna, porazi u dva prva kola nisu tragedija ali kada izgubite na ovakav način teško je oporaviti se brzo, a Borusija nije tim za iskupljenje. Jedinica je izvesna, a vreme je da prorade i strelci Milionera. Za kombinaciju 1,4+ koeficijent iznosi 2.01 u kladionici CircusBet.

Odenze – Vejle – 3+ @ 1.66 u CircusBet

Izgleda da nema kraja porazima ekipe Vejlea. Šest utamica i isto toliko neuspeha u novoj sezoni apostrofiraju ovaj tim kao najvećeg kandidata za povratak u drugu ligu. Naravno, još je rana faza šampionata i ima dovoljno vremena da se sve promeni, a posebno kada krene plej-aut i kada Vejle bude igrao sa timovima sličnog kvaliteta. Ono što posebno boli navijače ovog kluba je činjenica da su svih šest poraza doživeli sa golom razlike. Ispada da su, maltene, bili ravnopravni sa svim rivalima, ali su na kraju svaki duel završavali bez osvojenog boda. U prošlom kolu su na svom terenu sa 1:0 poraženi od Brondbija, a gol su primili sa bele tačke na petnaestak minuta pre kraja. Za Odenze stavri idu mnogo bolje, mada su i oni mogli da imaju neki bod više. Ovako sa 8 bodova iz šest utakmica nalaze se na 7. mestu, a ta pozicija ne donosi plasman u plej-of, što je krajnji cilj Odenzea. Igranje na domaćem terenu ne prija Odenzeu, nisu nikog pobedili u prve tri utakmice, a Vejle je i protiv jačih timova pružao snažan otpor. Zato je predlog igra na golove, a za 3+ kvota je 1.66 u kladionici CircusBet.

Sparta Roterdam – NEC – 1 @ 1.99 u CircusBet

Sparta nastavlja tamo gde je stala prole sezone, samo nam se čini da su sada još ozbiljniji i ubedljiviji. Tim iz Roterdama osvojio je sedam bodova u prva tri kola Eredivizije, pobedili su Cvole i Herenven u gostima i remizirali sa šampionom Fejnordom u gradskom derbiju. Pored toga su ponovo izuzetno efikasni, dali su već sedam golova i svakako su favorit u duelu sa timom iz Nijmegena. Nije NEC razočarao na startu, izgubili su u prva dva kola od Ekscelziora 4:3 i Heraklesa 2:1, a bes su iskalili na RKC-u u prošlom kolu kada su slavili sa 3:0. Pošto su osvojili prve bodove u meču sa timom iz Valvajka mogu rasterećenije da igraju u poznatoj luci, gde nisu pobedili na poslednjih sedam gostovanja, uz samo dva remija i pet poraza. Po nama bodovi ostaju u Roterdamu, a za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.99.

Leven – Kortrajk – 1 @ 1.73 u CircusBet

U Heverleu se sastaju dve ekipe koje još nemaju trijumf u belgijskoj Župiler ligi. Leven je osvojio dva, a Kortrajk samo jedan bod u prvih pet kola. Za Kortrajk se znalo da su u sezonu ušli desetkovani, da je klub u velikoj finansijskoj krizi i da mu budućnost nije svetla. Imali su dobrih mečeva, ali i katastrofalnih, poput poraza od 6:0 protiv šampiona Antverpa. Leven je odoleo šampionu, a uzeo je jedan bod i na gostovanju kod ekipe Šarlroa. I oni su imali jedan ubedljiv poraz, njih je sa 5:1 pobedio Rojal Union u Briselu. Bodovi iz ovog meča vrede dvostruko, ove ekipe će se, izvesno je već sada, boriti za opstanak, pa je trijumf u međusobnom duelu važniji nego protiv nekih drugih timova. Ovde bi mogao da presudi domaći teren, u Heverleu nije pobedio ni Antverp, pa bi Leven mogao da slavi protiv Kortrajka. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.73.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 11.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.