Tiket dana košarka (petak, 01.08.2023)

Danas je na programu osam mečeva druge faze takmičenja Mundobasketa. Očekuje nas dosta dobrih utakmica između kvalitetnih selekcija koje pretenduju na medalju. Za vas smo analizirali 3 meča iz današnje ponude. Kvote i granice mogu se menjati u nekom momentu.

Slovenija – Australija – H2 (granica 5.5) @ 1.90 u MaxBet

Jedan od najzanimljivijih mečeva u današnjem programu je svakako ovaj između Slovenija i Australije. Uspijeli su Slovenci da se plasiraju u narednu fazu takmičenja na krilima sjajnog Luke Dončića koji je briljirao u sva 3 meča, mada protivnici nisu bili isuviše teški. Ukrstili su se sa grupom u kojoj su Australija i Njemačka i sigurno je da im neće biti lako da se plasiraju dalje. Australijanci, kao jedni od favorita za medalju. imaju dosta širu rotaciju od Slovenije i mišljenja smo da Dončić neće moći sam da iznese sve u ovom meču. Okrnjeni sastav evropskih šampiona iz 2017. godine je po nama dosta slabiji od sastava Australije pa smo mišljenja da će Kenguri ovde lako trijumfovati i da će pobjeda biti sa minimalno 6 poena razlike. Kvota na igru H2 (5.5) je 1.90 u MaxBet kladionici.

Litvanija – Grčka – UP+ (granica 163.5) @ 2.05 u MaxBet

Grupa u kojoj su se ukrstile reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Crne Gore, Litvanije i Grčke, predstavlja sigurno nazanimljiviju grupu druge runde takmičenja. Litvanija je iz svoje grupe izašla sa maksimalne 3 pobjede, dok je Grčka prošla sa druge pozicije, iza reprezentacije SAD-a, a u ovu grupu prenijela 2 pobjede. Istina da je ovaj meč od izuzetnog značaja za obje reprezentacije, ali mišljenja smo da su igrači namjestili ruku i da bi se granica za poene mogla vrlo lako da prebaciti, što nam govori i statistika. Litvanci su u dosadašnjem dijelu takmičenja davali u prosjeku 95 poena, dok su Grci na prosjeku od blizu 90 poena. Litvanija je blagi favorit u ovom meču ali izvjesno je da će Grčka pružiti dobar otpor i da će meč biti neizvjestan do samog kraja, uz veći broj poena ukupno od 163.5. Kvota na gore navedenu igru je 2.05 u MaxBet kladionici.

Kanada – Brazil – 1P H1(granica 11.5) @ 2.15 u MaxBet

Ovo je meč koji zatvara današnji program druge faze takmičenja Mundobasketa. Jedan od favorita za osvajanje ovog prvenstva, selekcija Kanade, nastavlja svoj pohod na medalju i posle 3 pobjede u grupi, od kojih se posebno ističe ona nad Francuskom od 30 razlike, želi da upiše i četvrti trijumf, i to protiv selekcije Brazila. U grupi su još i Letonija i Španija, sa kojom će se Kanađani boriti za prvo mjesto u ovoj, novoj grupi. Brazil je prošao grupu sa dvije pobjede i jednim porazom, ali su već na startu ostali bez najboljeg igrača Neta. Mišljenja smo da je razlike u kvalitetu ove dvije reprezentacije ogromna i da će Kanada bez velikih problema trijumfovati. Igra koju vam mi predlažemo je pobjeda Kanade u prvom poluvremenu uz hendikep od 11.5 poena. Kvota za ovu igru je 2.15 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MaxBet kladionici iznosi 8.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.