Tip dana: Roma – Milan: Razigrani Milanezi u pohodu na Koloseum!

Utisak je da u petak odavno nije bila ovako zanimljiva ponuda za klađenje kao što je to slučaj ovog puta, a za vas smo analizirali veliki italijanski derbi u kom će fudbaleri Rome na svom stadionu ugostiti Milan.
Vučica nije na najbolji mogući način započela šampionat, a videćemo da li će se nešto promeniti nakon ovog kola i dolaska Lukakua u klub, dok Rosoneri slove za tim koji je do sada vrlo verovatno i najviše pokazao od svih timova, iako su samo dva kola odigrana.
Početak susreta na Olimpiku zakazan je za 20 časova i 45 minuta.

Roma: Da li je konačno vreme za trijumf?

Roma je prošle sezone bila u lepoj situaciji da preko prvenstva dođe do plasmana u Ligu šampiona, što je naravno bio i primarni cilj, međutim kako je šampionat odmicao, Vučica je sve karte bacila na Ligu Evrope, stigla do velikog finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, ali je tamo italijanski predstavnik poražen od Sevilje, pa nije bilo ništa od direktnog plasmana u Ligu šampiona.
Ipak, tim sa Olimpika je sezonu završio na šestom mestu na tabeli što je bilo dovoljno za direktan plasman u Ligu Evrope, gde će sasvim sigurno izabranici Žozea Murinja ponovo imati velike ambicije.
Tokom leta nije bilo previše promena u klubu iz Rima. Tim su napustitili Ibanjez i Nemanja Matić koji je nedavno potpisao za Ren, a u klub su stigli Ndika, Paredes, Renato Sančez, Ouar, Kristensen i kao najveće pojačanje Romele Lukaku, od koga se očekuje dosta pogodaka, pa već sada deluje da Roma ima daleko bolju ekipu nego prošle sezone, međutim tim iz Rima to do sada nije pokazao u prvenstvu, uz konstataciju da su Dibala i Ejbraham povređeni.
Naime, u prvom kolu je Vučica nekako uspela da remizira na svom terenu protiv Salernitane, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Dvostruki strelac za domaću ekipu bio je Andrea Beloti kome su to veoma zanimliljivo bili prvi golovi za Romu koju je pojačao prošle sezone u poslednjim danima prelaznog roka.
U drugom kolu je nekadašnji šampion Italije putovao na teško gostovanje kod Verone, gde su Darko Lazović i drugari pomalo iznenađujuće slavili sa 2:1, i tako klub iz prestonice ostavili na trinaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, iako je naravno još uvek rano govoriti o tabeli, pošto su samo dva kola odigrana.
Iako su gosti iz Rima uputili čak 23 udaraca ka golu rivala, lopta nije htela u gol, pa deluje da ukoliko Roma ne dođe do tri boda ni posle trećeg odigranog kola biće to povod da se upali crveni alarm u ovom klubu koji je kao što smo već napomenuli prošle sezone stigao do finala Liga Evrope.

Milan: Rosoneri blistaju na startu sezone!

Teško je bilo očekivati da prošla sezona za Rosonere bude uspešna kao ona pre toga kada je jedan od najtrofejnijih evropskih klubova stigao do Skudeta, ali kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Milana nemaju previše razloga za razočarenje.
Ostvaren je primarni cilj, a to je naravno plasman u Ligu šampiona, a kada smo već kod ovog takmičenja treba reći da su izabranici Stefana Piolija prošle sezone stigli čak do polufinala gde su nažalost eliminisani od najljućeg rivala Intera, koji je potpuno zasluženo prošao dalje i stigao do plasmana u veliko finale, gde je ova ekipa poražena od Mančester Sitija.
Tokom leta je uprava kluba odlučila da proda Tonalija u Njukasl i to u transferu vrednom 70 miliona evra, a taj novac je utrošen na nekoliko vrhunskih pojačanja, i tu pre svih mislimo na Čukuezea, Pulišića, Okafora i Loftus-Čika.
Deluje da je to bio sjajan posao Milana, a ako se po jutru dan poznaje ovo bi vrlo verovatno mogla da bude jedna veoma uspešna sezona za Rosonere.
Pre svega, izabranici Stefana Piolija su do sada najviše pokazali od svih timova iz Serije A, o čemu najbolje govori podatak da se klub sa San Sira nakon dva odigrana kola nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je italijanski velikan bez većih problema slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
U drugom kolu je na San Siro gostovala ekipa Torina koja je mimo svih očekivanja prva došla u vođstvo na tom susretu što je očigledno samo razljutilo sve fudbalere Milana koji su do kraja prvog poluvremena uspeli da postignu čak još tri gola, u drugom delu igre još jedan i mirno priveli meč kraju.
Za kraj, treba pomenuti da je juče održan žreb za Ligu šampiona i italijanski predstavnik se bez sumnje nalazi u najtežoj grupi u kojoj su još pored njih i PSŽ, Borusija iz Dortmunda i Njukasl.

Naš predlog

Roma ima ozbiljnih problema na startu sezone i deluje da bi to silno motivisani Rosoneri mogli da iskoriste, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.75.

Obično nam susreti između ova dva kluba donose dosta golova, a deluje da nema nikakvih prepreka da tako ne bude i ove večeri na Olimpiku, pa vam predlažemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.27.

Za kraj, Rosoneri su baš raspucani na startu prvenstva i poprilično je realno da tim iz grada mode postigne dva ili više pogotka na ovom meču, pa vam predlažemo igru G2+ uz fantastičnu kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.