Tiket dana (subota, 02.09.2023)

Tiket dana

Kao što smo i navikli subotom, pred nama je odlična ponuda. Mečevi se igraju širom Evrope a za vas smo analizirali par najzanimljivijih duela. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Monako – Lans – 1 @ 2.05 u MeridianBet

U Francuskoj su sutra na programu dva meča, jedan smo za vas analizirali u rubrici “Besplatni tipovi” dok se drugi našao u analizi na našem tiketu dana. Monako je u dosadašnja 3 kola najviše pokazao, postigli su čak 10 golova a primili 5, pa su sa ukupno 7 osvojenih bodova prvi na tabeli. Prošle sezone su šokantno u poslednja tri kola ostali bez Evrope, pa će ove sezone moći maksimalno da se fokusiraju na domaći šampionat. Lans je sa druge strane senzacionalno izborio mjesto u Ligi šampiona te će svoje snage odmjeriti u grupi sa Arsenalom, Seviljom i PSV-om. Posle prodaje najboljih igrača jasno je da Lans neće biti toliko konkurentan kao prošle sezone, što pokazuju i rezultati – u prva 3 kola su osvojili samo 1 bod – uz negativno gol razliku (-3). Prošle sezone je Lans oba puta slavio protiv Monaka, doduše u drugačijim okolnostima i atmosferama u ekipi, pa smo mišljenja da će Monako biti maksimalno motivisan da se osveti. Kvota na pobjedu Monaka je 2.05 u MeridianBetu.

Bolonja – Kaljari – GG @ 1.90 u MeridianBet

Duel dva moglo bi se reći ujednačena tima, koji su svoje prve utakmice u sezoni odigrali u okviru nacionalnog kupa, kada su uspiješno eliminisali svoje prve protivnike i tako se plasirali u narednu fazu takmičenja. Kaljari je bio bolji od ekipe Palerma, dok je Bolonja slavila na svom terenu protiv Ćezene. Oba kluba su svoje prve poraze u prvenstvu doživjela od milanskih velikana, Bolonja je poražena od Milana rezultatom 0:2, dok je Kaljari poražen identičkim rezultatom od Intera. Bolonja je svoj prvi bod osvojila u prošlom kolu i to ni manje ni više nego na gostovanju kod Juventusa, dok su izabranici Klaudija Ranijerija prve bodove upisali već u prvom kolu na gostovanju kod Torina. Kaljari još uvijek nije postigao nijedan gol u šampionatu pa smo mišljenja da je krajnje vrijeme da se to i desi, dok je domaći teren za Bolonju uvijek bio garant da će postići bar jedan pogodak, ma ko god bio sa druge strane terena. Kvota na igru GG iznosi 1.90 u MeridianBet kladionici.

Pakš – MOL Fehervar – GG3+ @ 1.74 u MeridianBet

Meč 6. kola šampionata Mađarske koji je na programu u subotu od 19:30h i predstavlja svojevrstan spektakl u najavi. Svjedoci smo da se poslednjih sezona u Mađarskoj igra veoma zanimljiv i ofanzivan fudbal sa pregrš golova, a vrlo često akteri tih mečeva su bili upravo Pakši i Fehervar. Do sada u prosjeku na utakmicama ovih klubova pada 3.5 gola po meču, što jasno implicira da golovi ovde jednostavno ne bi trebalo da izostanu. Gol razlika Fehervara posle 5 odigranih mečeva je 8:10, dok je gol razlika Pakšija u do sad 4 odigrana meča 6:8. Međusobni dueli ova dva tima nam takođe govore da je na njihovih 7 poslednjih duela čak 5 puta došla gore navedena igra. Kvota na igru GG3+ je 1.74 u MeridianBet kladionici.

RKC Valvajk – PSV – 2,3+ @ 1.65 u MeridianBet

PSV je trijumfalno započeo novu sezonu osvojivši Superkup Holandije i tako nagovjestio vrlo uspiješnu sezonu. Ispunjen je i san o plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su u dvomeču plejofa eliminisali škotski Rendžers. U grupi će igrati sa Arsenalom, Lansom i Seviljom i sigurno je da im neće biti nimalo lako da prođu u narednu fazu. U prva dva kola nacionalnog šampionata su upisali maksimalnih 6 bodova, uz gol razliku 5:1. Valvajk je sa druge strane jedan od glavnih kandidata za ispadanje u niži rang, a rezultati u prva 3 kola samo potvrđuju te sumnje, pošto su na svim mečevima poraženi i to ubijedljivo (2:9 gol-razlika). PSV ovde ne bi trebao imati problema i mišljenja smo da će uz pobjedu na meču biti minimalno postignuta 3 gola. Kvota na igru 2,3+ je 1.65 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MeridianBet iznosi 10.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.