Tiket dana tenis (subota, 02.09.2023)

Danas je na programu dosta zanimljivih mečeva na US Openu, a za vas smo analizirali par duela. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Mateo Arnaldi – Kameron Nori – UG+ (granica 33,5) @ 1.70 u MaxBet

Bez razloga je u ovom meču potcijenjen Mateo Arnaldi jer Italijan igra odlično ove sezone. U Njujorku je u prvom kolu vodio sa 1:0 protiv Kublera i onda je Australijanac predao u drugom setu. Imao je Mateo ozbiljan ispit u drugom kolu protiv sjajnog Francuza Artura Fisa i na kraju je posle četiri sata igre pobjedio sa 3:2. Sa druge strane Kameron Nori nije u sjajnoj formi u poslednje vrijeme, ali maksimalno je iskoristio odličan žrijeb u prva dva kola. Britanac i nije ispustio nijedan set, u prvom kolu pobjeda protiv Ševčenka a zatim u drugom protiv 237. tenisera svijeta Hsua, koji je vjerovali li ne propustio čak 18 brejk prilika u tom meču. Biće ovo prvi susret Norija i Arnaldija, iskustvo je na strani Norija ali dosadašnje igre govore da bi ovo mogao biti veoma neizvjestan meč i da bi Italijan ovde mogao čak i da iznenadi. Kvota na igru 33.5+ gemova je 1.70 u MaxBet kladionici.

Aleksandar Zverev – Grigor Dimitrov – H1 (granica gemovi 4,5) @ 2.00 u MaxBet

Duel između Zvereva i Dimitrova će sigurno privući dosta pažnje među ljubiteljima tenisa. Zverev je na putu do trećeg kola savladao Vukića i Altmajera, dok se sa druge strane Dimitrov mučio u prvom kolu protiv Aleksa Molčana, gubio je Bugarin 2:0, ali je na kraju slavio posle preokreta u taj-brejku odlučujućeg seta. U drugom kolu Dimitrov je lako izašao na kraj sa Marijem. Zverev je dva puta ove sezone razbio Dimitrova, prvo na Rolan Garosu 3:0, a onda i 2:0 u Sinsinatiju. Nema dileme sa je Saša favorit, u boljoj je formi a i međusobni dueli govore da je trenutno 5-1 za Nijemca. Mišljenja smo da će on opravdati ulogu favorita i da će slaviti uz hendikep od minimum 4,5 gema. Kvota za ovu igru je 2.00 u MaxBet kladionici.

Karlos Alkaraz – Danijel Evans – UG+ (granica 28,5) @ 1.60 u MaxBet

Pošto mu je prvi protivnik na ovogodišnjem US Openu predao meč, Karlos Alkaras je u meč drugog kola ušao kao brzi voz, spreman da protutnji preko protivnika. To je i uspio jer Lojd Heris, trenutno 177. teniser na ATP listi nije mogao ništa značajnije da uradi protiv prvoplasiranog. Na kraju rutinskih 6:3, 6:1, 7:6 za Španca. Prvi set se završio za svega 44 minuta. Alkaras je brzo došao do brejka, igrajući svoju igru koja je već sada svima dobro poznata. U nastavku je bio još dominantniji. Za 34 minuta je došao do drugog seta. Dopustio je protivniku iz Južne Afrike da uzme samo jedan gem. Sa druge strane Evans je u prvom kolu eliminisao Galana sa 0:3, dok je u prethodnoj rundi eliminisao Holanđanina Van De Zandšulpa sa 1:3. Ova dva tenisera su se do sada susrela 2 puta, a oba puta je slavio Alkaraz, međutim mišljenja smo da će 26. teniser svijeta pružiti dobar otpor i da će na meču biti preskočena granica od 28.5 gemova. Kvota na ovu igru je 1.60 u MaxBet kladionici.

Nikolas Žari – De Minor – UG+ (granica 36,5) @ 1.75 u MaxBet

Susret 25. i 13. igrača svijeta donijeće nam sigurno jedan izuzetno zanimljiv duel. Oba igrača su poprilično uvrijerljivo došla do trećeg kola. Žari je eliminisao Van Ašla i Mikelsena sa po 3:1 u oba meča, dok je De Minor eliminisao Skatova i Vua sa po 3:1 i 3:0. Čileanac Žari je svoje učešće u Sinsinatiju završio predajom protiv Popirina, kada se požalio na povredu, dok je De Minor eliminisan od strane Monfilsa. Ova dva igrača su se do sada susrela samo jednom u dosadašnjim karijerama i to upravo na betonu na turniru u Meksiku, kada je De Minor bio bolji i odnio pobjedu sa 2:0. Mišljenja smo da se ovaj meč neće završiti u 3 seta i da će broj gemova biti veći od 36,5. Kvota na ovu igru je 1.75 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 9.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.