Tiket za veče (nedelja, 03.09.2023)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih duela širom Evrope, a za vas smo ovom prilikom analizirali po jedan duel iz francuskog, španskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Lion – PSŽ – 1X @ 2.40 u Maxbet

Prvi susret koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za nedelju nam dolazi iz Lige 1, gde je na programu veliki derbi francuskog fudbala, pošto će snage odmeriti Lion i PSŽ.
Lion je ponovo izuzetno loše započeo ovo prvenstvo, pošto je nekadašnji šampion Francuske posle tri odigrana kola sakupio samo jedan bod i to u prošlom kolu na gostovanju kod neugodne Nice kada nije bilo pobednika, ali ni golova.
Sa druge strane, PSŽ je u prošlom kolu ostvario prvi trijumf u šampionatu i to na svom stadionu protiv Lansa, što je bio između ostalog i duel između aktuelnog šampiona i vicešampiona Francuske.
Taj susret je završen rezultatom 3:1, a dva gola postigao je Embape, uz jedan pogodak novajlije Asensija.
Iako je u prethodnih nekoliko međusobnih mečeva Lion igrao dosta bolje na Parku Prinčeva nego na svom stadionu, mišljenja smo da će četa legendarnog Lorana Blana ponovo biti kobna za prebogate Parižane, pa vam hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Maxbet odredila fantastičnu kvotu 2.40.

Osasuna – Barselona – GG @ 1.85 u Maxbet

Čitava Pamplona je kraj prošle sezone dočekala na nogama pošto je Osasuna izborila plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, međutim, u plej-ofu za ulazak u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje Osasuna je nažalost eliminisana od belgijskog Klub Briža.
Kada je u pitanju start ovogodišnjeg izdanja La Lige, ponovo klub iz Pamplone pruža poprilično dobre partije o čemu svedoči i trenutno deveto mesto na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Osasuna ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Valensije, pošto je taj susret na Mestalji završen rezultatom 1:2.
Barselona je u prošlom kolu bila akter jednog neverovatnog meča na Keramici gde su Katalonci savladali ekipu Viljareala sa 3:4, što je trenutno dovoljno za četvrto mesto na tabeli, pošto je Barsa u prvom kolu samo remizirala u gostima kod Hetafea kada nije bilo pogodaka.
Utisak je da je odbrana Katalonaca izuzetno ranjiva, a kada na sve to dodamo da u ovom kolu jedan od najtrofejnijih timova na svetu gostuje kod Osasune koja igra sjajno na domaćem terenu, deluje da je najrealnije da probate sa igrom GG uz kvotu 1.85 u Maxbetu.

Braga – Sporting – 1 @ 3.05 u Maxbet

Portugalska Primeira se polako ali sigurno zahuktava, a derbi četvrtog kola se igra na Kamenolomu gde će snage odmeriti Braga i Sporting.
Ono što je najvažnije za domaću ekipu je ulazak u grupnu fazu Lige šampiona i to posle duple pobede protiv Panatinaikosa.
Što se tiče prvenstva, zbog obaveza u kvalifikacijama za elitno takmičenje Braga je odigrala samo dva meča i to protiv Famalikaa na svom stadionu kada je bilo 1:2, ali i u gostima kod Šaveza, kada smo videli čak šest pogodaka, pošto je tim sa Kamenoloma slavio sa 2:4.
Sporting se prošle sezone morao zadovoljiti sa četvrtom pozicijom na tabeli što dalje znači da klub iz Lisabona ove sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
Upravo to će i biti primarni cilj kada je ovaj šampionat u pitanju, a do sada su popularni Lavovi odigrali tri meča i ostvarili isto toliko trijumfa, pa deluje zaista da svi navijači nekadašnjeg šampiona Portugala imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Ipak, Braga želi da u direktnom duelu pokaže Sportingu da partije iz prošle sezone nisu bile slučajnost, pa hrabro savetujemo jedinicu uz spektakularnu kvotu 3.05 u Maxbetu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Maxbet iznosi 13.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.