Tiket dana (ponedeljak, 04.09.2023)

Tiket dana

Od ponedeljka pa sve do nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine je izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz srpskog i rumunskog šampionata, ali i jedan meč argentinskog Liga Kupa.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Železničar – Čukarički – 2 @ 1.80 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za ponedeljak nam dolazi iz srpskog šampionata gde će fudbaleri Železničara ugostiti Čukarički.
Prošle sezone je domaćin izborio plasman u prvu ligu, i svakako da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih. Tim iz Pančeva se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, pošto je do sada ova ekipa na pet odigranih susreta doživela čak četiri poraza uz samo jedan trijumf i to u prvom kolu na gostovanju kod Napretka kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je prvoligaš iz Pančeva poražen na veoma teškom gostovanju kod Novog Pazara kada je bilo 1:0.
U goste im stiže Čukarički, koji je nedavno saznao svoje rivale u grupnoj fazi Lige konferencija, i utisak je da tim sa Banovog Brda očekuje izuzetno težak posao. Prioritet će opet biti domaće prvenstvo, a mora se priznati da Čuka u poslednje vreme ima dosta problema, pošto ovaj tim na tri poslednja meča u šampionatu ne zna za trijumf.
U prošlom kolu je predstavnik Srbije u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju samo remizirao na svom terenu protiv Radnika, a taj duel je završen bez golova.
Mišljenja smo da bi bilo previše kada bi gost ostao bez bodova i na ovom susretu pa savetujemo igru na dvojku uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Botošani – Hermanštad – 3+ @ 2.50 u Mozzartbet

Posle dosta vremena smo za vas u tiketu analizirali jedan meč rumunskog prvenstva, a ovog puta je izbor pao na duel između Botošanija i Hermanštada.
Botošani se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i sigurno je da je ova ekipa najveće razočarenje dosadašnjeg izdanja Lige 1. Primarni cilj će naravno biti opstanak, ali sada već to polako počinje da se dovodi u pitanje pošto je do sada ovaj tim osvojio samo tri boda.
U prošlom kolu je inače Botošani poražen na gostovanju kod Kluža, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
U goste im stiže Hermanštad koji je za razliku od njegovog protivnika na ovom duelu dosta dobro startovao u prvenstvu, o čemu najbolje svedoči i trenutno deveto mesto na tabeli uz osam osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa u jednom sjajnom susretu na svom terenu remizirala protiv Kluža, a taj duel je završen rezultatom 2:2, a sve to nakon pogotka domaće ekipe za izjednačenje u drugom minutu sudijske nadoknade.
Botošani želi da zabeleži prvi trijumf u prvenstvu, dok gosti nemaju šta da izgube, pa bi ovo vrlo lako mogao da bude jedan izuzetno efikasan susret zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ uz fantastičnu kvotu 2.50 u Mozzartu.

Barakas – Arsenal Sarandi – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za ponedeljak nam dolazi iz Argentine gde će fudbaleri Barakasa ugostiti Arsenal Sarandi, a sve to u sklopu argentinskog Liga Kupa.
Trenutno se Barakas nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli grupe A, pošto je ova ekipa na dva odigrana susreta doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Barakas poražen od River Plejta na gostovanju što je svakako i bilo očekivano, ali je ipak rezultat bio ubedljiv, pošto je aktuelni šampion Argentine na tom meču pobedio sa 5:1.
Arsenal Sarandi je igrao katastrofalno čitavim delom šampionata Argentine, i na kraju je ova ekipa zasluženo ispala u drugu ligu.
Što se tiče Liga Kupa, trenutno se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli grupe A, a nakon početnog poraza od Instituta, Arsenal je u prošlom kolu u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak pet pogodaka savladao Argentinos Juniors sa 3:2.
Veoma nezahvalan susret za prognoziranje, uz konstataciju da je Barakas bolja ekipa na terenu i mišljenja smo da će ovaj tim to i pokazati večeras, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.90 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.