Poklanjamo ti SONY PLAYSTATION 5! Budi pobednik septembarske avanture i preuzmi nagradu!

Septembar u Meridianu donosi promociju Aviator Vs Win&Go! Pobedi u avanturi koja će trajati čitavog meseca i osvoji Sony Playstation 5!

Početak septembra u Meridianu donosi nešto sa čim se niste susreli do sada. Ljubitelji neobičnih igrica će uživati u promociji Aviator vs Win&Go!

Takmičite se u igricama koje imaju sličan mehanizam, budite pobednik ove avanture i na kraju meseca vas čeka neverovatan poklon: Sony Playstation 5!

Tokom ove akcije potrebno je samo da svakog dana imate barem 1.000 DINARA uloga na Aviatoru kao i 1.000 DINARA uloga na igrici Win&Go.

Pored neodoljive glavne premije turnira, 20 najboljih igrača će svakodnevno dobiti 50 freebetova na igrici na kojoj su imali veći ulog. Ukoliko je ulog identičan, freebetovi će se ravnomerno rasporediti na obe igre.

Osvajač glavne premije će biti obavešten 1. oktobra do 15h putem notifikacije na svom korisničkom nalogu.

Stoga ne oklevajte! Posetite Meridian tokom magičnog septembra.

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, uz promo kod bullseye vas čeka 5.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.