PET UTAKMICA KOJE NE SMETE PROPUSTITI: Iskoristi BONUS od 4.000 RSD i prepiši OVAJ TIKET!

Vreme je za tiket koji može preokrenuti vikend!

U nedelju nas čeka pravi sportski spektakl – finale Svetskog prvenstva u košarci, kao i finale US Open-a, ali ni to nije sve!

Ovog vikenda igraju se i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu, a u petak, subotu i nedelju nas čeka mnogo interesantnih utakmica.

Nakon utakmice protiv Mađarske, fudbalska reprezentacija Srbije traži pobedu protiv Litvanije, a taj duel na programu je u nedelju od 20:45.

Osim toga, čeka nas još interesantnih mečeva kao što su Hrvatska – Letonija, Kipar – Škotska, Azerbejdžan – Belgija i tako dalje…

U to ime, sportska kladionica Meridian pripremila je fantastičnu ponudu za klađenje, a uz to stiže i neponovljivi BONUS DOBRODOŠLICE!

Svi novoregistrovani igrači, odmah nakon kreiranja naloga i verifikacije dobijaju fantastičan poklon 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno jeste da kliknete OVDE, napravite nalog uz promo kod bullseye i verifikujete nalog i to je to. Nakon toga preuzmite bonus, a onda iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za novi tiket koji može potpuno preokrenuti vaš vikend!

Evo nekih predloga za klađenje:

Hrvatska – Letonija, kec 1.10

Kipar – Škotska, dvojka 1.32

Azerbejdžan – Belgija, dvojka 1.20

Litvanija – Srbija, dvojka 1.30

Severna Makedonija – Italija, dvojka 1.30

Uz to, imamo još jednu dobru vest – ukoliko ovaj tiket odigrate preko Meridian aplikacije i on možda bude nedobitan – ne brinite, svakako ste na dobitku! Kako to? Pa, tako što Meridian za sve tikete odigrane preko aplikacije poklanja 5% bonusa od uloga!

Kako god da okrenete – sa Meridianom ste uvek na dobitku!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.