Tiket dana (ponedeljak, 11.09.2023)

Tiket dana

Još dva dana igraju se kvalifikacije za EURO, pa se od narednog vikenda nastavljaju šampionati. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Island – Bosna i Hercegovina – 2 @ 2.80 u MaxBet Bonus Tip

Porazom u Lksemburgu Island je ostao bez izgleda da igra u Nemačkoj narednog leta na EURU. Zlatni dani za fudbal na Ostrvu su iza nas, pa je veliko pitanje kada će se ponovo dogoditi da Islanđani igraju zaredom na dva velika takmičenja, prvo Evropskom prvenstvu a onda i Mundijalu, kao što se to dogodilo u Francuskoj i Rusiji 2016. i 2018. godine. Samo tri boda imaju iz pet utakmica i trebalo bi da se desi čudo i da uspeju da uhvate drugo mesto. Prvo je rezervisano za POrtugaliju, a drugom se nadaju i Zmajevi od Bosne. Daleko od toga da ova selekcija može biti zadovoljna svojim učinkom, skupo bi mogao da ih košta poraz od Luksemburga u Zenici, ali šanse i dalje postoje. Island su lako dobili na svom terenu, biće to mnogo teže u Rejkjaviku, ali ako tim Meha Kodra želi priključak sa Slovacima i Luksemburžanima, pobeda je obavezna. Za dvojku se dobija koeficijent 2.80 u MaxBet Bonus Tipu.

Letonija – Vels – 0-2 @ 1.83 u MaxBet

Sumnjamo da ćemo i ove dve selekcije gledati u Nemačkoj. Tačnije, za Letonce smo sigurni, a Velšani još uvek imaju neke šanse. Posle učešća na Mundijalu očekivalo se da ostrvska selekcija bude mnogo bolja u kvalifikacionom ciklusu. Počeli su odlično, golom u poslednjim sekundama uzeli su bod u Hrvatskoj, a onda pobedili, doduše jedva, Letoniju u Kardifu. Tek tada kreću problemi, šokirala ih je Jermenija u velsu, pobedivši ih sa 4:2, a ne pamtimo kad je neko dao četiri gola u Kardifu, tačnije uradila je to Danska u kvalifikacijam az aprethodni EURO, da budemo precizni. U Turskoj je dođiveljen još jedan poraz i sada su oni tek na četvrtom mestu i ggledaju u leđa Turcima, Hrvatima i Jermenima. Ipak, i dalje sami odlučuju o svojoj sudbini, Turska i Hrvatska im dolaze u goste, a Jermene će morati da dobiju u jerevanu. Prvi korak je pobeda u Letoniji kod reprezentacije koja kjoš nema ni bod u ovim kvalifikacijama. Baltička selekcija je izgubila sa čak 5:0 u rijeci, pa verujemo da bi bili zadovoljni i bodom u Talinu protiv Velsa. Naš predlog su golovi, za koje ne verujemo da će ih biti više od dva. Za 0-2 gola koeficijent iznosi 1.83 u kladionici MaxBet.

Eldense – Alkorkon – 1 @ 2.45 u MaxBet

Evo jedne utakmice iz španske Segunde. Novajlija Eldense dočekuje tim Alkorkona. Domaćin je iz grada Elda u provincije Alikante na samom istoku zemlje. Startovali su sasvim dobro i posle prva četiri kola imaju dve pobede i dva poraza. Slavili su protiv Kartahene u gostima na premijeri, a pobedili su i bivšeg prvoligaša Eibar na svom terenu. Porazi su stigli u duelima u gostima, sa drugim timom Viljareala i Saragosom na Romaredi. Alkorkon je proveo prethodnu sezonu u trećoj ligi, ali se brzo vratio u Segundu. I sada mu je jedini cilj da opstane u ovom društvu. Iz četiri utakmice sakupili su 4 boda, pobedili su iznenađujuće u Valjadolidu, uzeli bod protiv Ferola, a izgubili u prva dva kola od Mirandesa i Leganesa. Očekujemo tvrd meč ali i trijumf Eldensea koji igra odlično kao domaćin. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 12.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.