Tiket dana (sreda, 13.09.2023)

Tiket dana

Nažalost, i u sredu je veoma siromašna ponuda za klađenje, a ovaj dan su “spasili” mečevi iz Argentine i Brazila, gde nas očekuju novi dueli u Liga Kupu, odnosno Seriji A.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Internasional – Sao Paulo – 1 @ 2.20 u Maxbet

Prvi duel koji smo za vas ovog puta analizirali u dnevnom tiketu za sredu nam stiže iz Brazila, gde je na programu vanredno kolo Serije A.
Internasional se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, a sigurno je da će ovaj tim do kraja prvenstva dati sve od sebe da se makar dokopa pozicije broj dvanaest, koja na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
Inače, treba napomenuti da je na pet poslednjih mečeva ovaj tim bez trijumfa, pošto je u tom periodu Internasional tri puta remizirao uz dva poraza.
U prošlom kolu je trostruki šampion Brazila i dvostruki osvajač Kopa Libertadores remizirao na gostovanju kod Gojasa, a taj susret je završen bez pogodaka.
Na domaćem terenu su do sada Crveni odigrali deset mečeva i zabeležili četiri trijumfa, tri remija i isto toliko poraza, uz konstataciju da je poslednju pobedu na svom stadionu Internasional ostvario pre čak tri meseca kada je savladan Vasko.
Naravno, podsećamo vas da se klub koji sa klupe predvodi Eduardo Kude plasirao u polufinale ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores gde će odmeriti snage protiv Fluminensea.
U goste im stiže Sao Paulo koji se u ovom trenutku nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli i poput njegov protivnika na večerašnjem susretu, i ova ekipa ima velikih problema u poslednje vreme pošto je poslednji trijumf ostvaren još sredinom jula na domaćem terenu protiv Santosa, kome ne cvetaju ruže ove sezone.
U prošlom kolu je brazilski velikan poražen na gostovanju kod Amerike Mineiro, kada je bilo 2:1, uz napomenu da je domaći tim na tom meču stigao do trijumfa nakon pogotka u prvom minutu sudijske nadoknade.
Vreme je da Internasional sjajne partije iz Kopa Libertadores prenese i na Seriju A, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.20.

Himnazija – Velez – 2&G2+ @ 4.15 u Maxbet

Drugi, a ujedno i poslednji meč u dnevnom tiketu za sredu nam stiže iz Argentine, gde je uveliko u toku Liga Kup.
Himnazija je prošlo izdanje argentinskog šampionata završila tek na 22. mestu na tabeli, ali deluje da je ipak najvažnije to što ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Svakako da će Liga Kup biti u potpunosti u drugom planu, pošto klub iz La Plate nema ambiciju da se preko ovog takmičenja domogne plasmana u Kopa Libertadores, pa slobodno možemo konstatovati da Himnazija i igra u skladu sa očekivanjima, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe A, i to bez osvojenih bodova.
U prošlom kolu je klub iz La Plate doživeo i treći uzastopni poraz u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa, i to pošto je Himnazija poražena na svom terenu protiv Independijentea, kada je bilo 1:2.
Gosti su do trijumfa na tom duelu stigli dosta lakše nego što to pokazuje rezultat, pošto je domaća ekipa počasni pogodak postigla u četvrtom minutu sudijske nadoknade.
Za razliku od Himnazije, Velez ima velike ambicije u Liga Kupu, pogotovu što je ova ekipa dobrano razočarala sve svoje navijače osvajanjem 25. mesta u Ligi Profesional, pa je ovo takmičenje prilika za popravni, ali i za učešće u nekom od klupskih takmičenja u Južnoj Americi.
Trenutno se Velez nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli grupe A, koliko ima i trenutni lider na tabeli, ekipa Urakana.
Do sada je klub iz Sarsfilda ostvario dva trijumfa i jedan poraz, a u prošlom kolu je desetostruki šampion Argentine slavio na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Argentine, ekipe River Plejta, a taj duel je završen rezultatom 2:0, i sigurno je da je taj meč možda i najbolji pokazatelj koliko dobro Velez igra u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa.
Mišljenja smo da će gosti nastaviti sa sjajnim partijama i na gostovanju kod nezainteresovane Himnazije, pa je hrabra preporuka 2&G2+ uz fenomenalnu kvotu 4.15 u Maxbetu.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Maxbet iznosi 9.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.