Tiket dana (subota, 16.09.2023)

Tiket dana

Na prvi pogled, utisak je da odavno nije bila ovako kvalitetna ponuda za klađenje, kao što je to slučaj ove subote, pošto nas širom Evrope očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva.
Za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz engleskog, nemačkog i španskog prvenstva.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Mančester Junajted – Brajton – 1X&GG @ 1.85 u Mozzartbet

Prvi duel u dnevnom tiketu za subotu nam stiže iz najjače lige na svetu, gde će koplja na Old Trafordu ukrstiti Mančester Junajted i Brajton.
Junajted ove sezone ima najviše moguće ciljeve, ali treba biti realan pa reći da smo od slavnog engleskog kluba daleko više očekivali na startu prvenstva, pošto se trenutno četa Ten Haga nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je uz dosta muke savladan Vulvs, dok su se svi problemi Junajteda najbolje videli na gostovanju kod Totenhema, kada je tim iz Londona slavio sa 2:0. Posle toga je nekako nekadašnji šampion Engleske uspeo da nakon velikog preokreta na svom stadionu savlada Notingem, ali je u prošlom kolu usledio novi poraz i to u velikom derbiju od Arsenala, kada je bilo 3:1.
Sa druge strane, Brajton je pokazao da će i ove sezone konkurisati za poziciju koja vodi u neko od evropskih takmičenja, a i pored silnih odlazaka iz kluba, u ovom trenutku se izabranici De Zerbija nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
Do sada je Brajton ostvario tri trijumfa, uz jedan poraz, a treba napomenuti da su to sve bili mečevi sa velikim brojem pogodaka.
Bilo bi verovatno i previše kada bi Junajted doživeo poraz i na ovom duelu protiv i ove sezone sjajnog Brajtona, a na sve to, treba zaista očekivati golove na obe strane, zbog čega toplo preporučujemo kombinaciju igara 1X&GG uz kvotu 1.85 u Mozzartu.

Frajburg – Borusija Dortmund – 4+ @ 2.15 u Mozzartbet

Nemačka Bundesliga se polako ali sigurno zahuktava, a subota nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva, i sigurno je da je jedan od njih i duel između Frajburga i Borusije iz Dortmunda.
Frajburg je prošle sezone umalo ostao bez plasmana u Ligu šampiona i svakako da ova simpatična ekipa i ovog puta ima slične ambicije, uz konstataciju da ovaj tim već u četvrtak u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope očekuje teško gostovanje kod Olimpijakosa.
Do sada je ovaj tim odigrao tri meča u prvenstvu i ostvario dva trijumfa, uz jedan poraz, i to katastrofalan, pošto je u prošlom kolu Frajburg ubedljivo poražen na gostovanju kod Štutgarta, a taj duel je završen rezultatom 5:0. Ipak, pre toga je četa Kristijana Štrajha ostvarila dva vezana trijumfa, prvo protiv Hofenhajma u gostima, a potom i na svom stadionu protiv Verdera, pa i pored te katastrofe od Švaba u prošlom kolu, sveukupni utisak je i te kako dobar.
Borusija je na jedan nesvakidašnji način prošle sezone ostala bez naslova prvaka, pošto su popularni Milioneri u poslednjem kolu remizirali na svom stadionu protiv Majnca.
I ovog puta će Dortmund dati sve od sebe da prekine dominaciju Bajerna, uz konstataciju da se ovaj tim trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova.
U prošlom kolu je aktuelni vicešampion Nemačke samo remizirao na svom terenu protiv Hajdenhajma, kada je bilo 2:2.
Ako se malo osvrnemo na tradiciju, na poslednja tri međusobna duela između Frajburga i Borusije je palo nestvarnih šesnaest pogodaka, a deluje da nas goleada očekuje i ovog puta pa vam predlažemo igru na 4+ uz kvotu 2.15 u Mozzartu.

Valensija – Atletiko Madrid – 2 @ 2.10 u Mozzartbet

Poslednji susret u dnevnom tiketu za subotu nam stiže iz španske La Lige, gde će snage odmeriti dva velikana – Valensija i Atletiko Madrid.
Nakon nekoliko sušnih sezona, popularni “slepi miševi” ove godine konačno žele da se umešaju u borbu za Ligu Evrope, što će po svemu sudeći biti izuzetno težak zadatak.
Trenutno se nekadašnji finalista Lige šampiona nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli, a nakon dva trijumfa u uvodna dva kola španskog prvenstva, izabranici Rubena Barahe su doživeli dva poraza u poslednja dva kola.
Prvi se desio na domaćem terenu protiv neugodne Osasune, kada je tim iz Pamplone slavio sa 1:2, da bi u prošlom kolu “slepi miševi” doživeli poraz i na gostovanju kod ne preterano jakog Alavesa, a taj duel u Baskiji je završen rezultatom 1:0.
Atletiko Madrid je prošle sezone izborio svoj primarni cilj, a to je naravno plasman u Ligu šampiona, što ruku na srce ni ovog puta ne bi smelo da se dovede u pitanje.
Poznato je da je meč prošlog kola između Atletiko Madrida i Sevilje odložen zbog vremenskih nepogoda, a pre toga su Jorgandžije odigrale jedan spektakularan duel na gostovanju kod Rajo Valjekana i slavili sa više nego ubedljivih 0:7, čime je klub iz prestonice poslao jasnu poruku Realu i Barseloni, pošto se očekuje da ova tri tima kao i do sada imaju najveće šanse za titulu.
U međusobnim mečevima između ova dva španska velikana golova ne manjka, ali smo ipak mišljenja da je Atletiko veliki favorit na ovom duelu pa vam predlažemo da odigrate 2 uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.