Tiket za veče (subota, 16.09.2023)

tiket dana

Dnevna ponuda za subotu je bila i više nego dobra, ali nas i tokom večeri očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva.
Za vas smo ovog puta u noćnom tiketu analizirali po jedan duel iz italijanske Serije A i američke MLS lige, ali i jedan meč iz nemačke Cvajte.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Đenova – Napoli – 2-2 @ 2.70 u Maxbet

Đenova je prošle sezone igrala sjajno pa su popularni Grifoni ekspresno uspeli da se vrate u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala i sigurno je da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se Đenovljani nalaze na prvom mestu na tabeli sa skorom od jednog trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je ovaj tim izgubio na gostovanju kod Torina, kada je bilo 1:0, a jedini strelac na tom susretu bio je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić.
Ipak, ne treba zaboraviti da su pre toga Grifoni ostvarili svoj prvi trijumf u šampionatu, pošto je jedna od najstarijih italijanskih ekipa mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod Lacija, a taj susret u prestonici je završen rezultatom 0:1.
Napolitanci su sa druge strane sjajno otvorili i ovaj šampionat, pošto su Kvarackelija i drugari u uvodna dva susreta ostvarili isto toliko trijumfa, ali se onda u prošlom kolu desio neočekivani poraz od Lacija na stadionu “Diego Armando Maradona” kada su Rimljani slavili sa 1:2, pa se trenutno aktuelni šampion Italije nalazi na šestom mestu na tabeli.
Već u sredu tim iz Napulja očekuje teško gostovanje u okviru prvog kola Lige šampiona, kada će ovaj tim odigrati susret sa Bragom na popularnom Kamenolomu, pa možda trener Napolija malo promeša karte uoči ovog duela.
Ipak, Napoli i ovog puta ima najviše moguće ciljeve i za očekivati je da četa Rudija Garsije od prvog minuta meča u Đenovi krene ofanzivno ka golu domaćina, zbog čega vam predlažemo da se ovog puta opredelite za prelaz 2-2 uz fantastičnu kvotu 2.70 u Maxbetu.

Atlanta – Inter Majami – 2 @ 2.50 u Maxbet

Ovogodišnje izdanje MLS-a odavno nije bilo ovako interesantno, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Atlante i Intera iz Majamija.
Atlanta se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli istočne konferencije uz čak sedam bodova viška uu odnosu na osmoplasirani Montreal, a zanimljivo je da će upravo sedam najboljih ekipa iz obe konferencije na kraju obezbediti plasman u doigravanje, pa zaista treba očekivati da nekadašnjeg šampiona Amerike bez većih problema vidimo u plej-ofu.
U prošlom kolu je Atlanta u jednom sjajnom susretu na kom smo videli četiri gola remizirala na gostovanju kod Dalasa, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
U goste im stiže Inter Majami, koji je pre dolaska Mesija bio zakucan na dno istočne konferencije, ali sada je situacija dosta drugačija pošto se klub koji je u vlasništvu Dejvida Bekama nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-of.
Do kraja regularnog dela prvenstva Mesi i drugari imaju da odigraju čak osam mečeva, i sigurno je da će svaki od njih predstavljati svojevrsno finale.
Inače, u prošlom kolu je Inter odigrao još jedan sjajn duel na svom terenu i rezultatom 3:2, savladao ekipu Kanzasa, što je bio četvrti vezani duel u prvenstvu na kom ova ekipa nije doživela poraz.
Od kako je Mesi stigao u klub, Inter je favorit protiv gotovo svakog tima u Americi, pa vam shodno tome savetujemo da se i ovde opredelite za dvojku uz odličnu kvotu 2.50 u Maxbetu.

Šalke – Magdeburg – 1 @ 2.20 u Maxbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz nemačke Cvajte, gde će snage odmeriti Šalke i Magdeburg.
Šalke je kao što je to opšte poznato prošle sezone ekspresno eliminisan iz Bundeslige, pa će klub iz Gelzenkirhena ponovo za primarni cilj imati povratak u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, ali stvari za sada ne teku po planu.
Naime, nekadašnji šampion Nemačke se u ovom trenutku nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, koliko ima i tim koji se nalazi u zoni ispadanja.
Osim trijumfa nad Kajzerslauternom u drugom kolu prvenstva, od Šalkea apsolutno ništa pozitivno do sada nismo videli, pa i ne čudi ovakav poredak na tabeli.
U prošlom kolu je klub iz Gelzenkirhena remizirao na gostovanju kod Vehena, kada je bilo 1:1, a zanimljivo je da je izjednačujući pogodak domaćin postigao u petom minutu sudijske nadoknade.
U goste im stiže Magdeburg koji predstavlja najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva, o čemu najbolje svedoči i treće mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Hamburg.
Do sada je ova ekipa odigrala pet susreta i ostvarila tri trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je Magdeburg bio ubedljiv na svom terenu protiv Herte, pošto je na kraju bilo 6:4.
Iako gosti igraju sjajno na startu sezone, ukoliko Šalke želi da se uključi u borbu za jedno od prva dva mesta na tabeli, ovaj tim prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, pa vam hrabro preporučujemo jedinicu uz kvotu 2.20 u Maxbetu.

Ukupna kvota na noćnom tiketu za subotu u kladionici Maxbet iznosi 14.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.