Tiket dana (ponedeljak, 18.09.2023)

Tiket dana

U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend koji nam je doneo nekoliko sjajnih susreta, a za vas smo ovog puta u dnevnom tiketu analizirali po jedan meč iz engleskog, italijanskog i španskog šampionata.
Naravno, podsetnik da su sve kvote podložne promenama, i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Notingem Forest – Barnli – 1 @ 2.30 u Maxbet

Prvi duel koji smo za vas danas analizirali u dnevnom tiketu za ponedeljak nam stiže iz Engleske gde će Notingem Forest ugostiti Barnli.
Šumari pružaju izuzetno dobre partije na startu prvenstva, a do sada je nekadašnji šampion Evrope ostvario dva trijumfa i doživeo dva poraza.
U prošlom kolu su Šumari ostvarili veliki trijumf na gostovanju kod favorizovanog Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 0:1, dok je pre toga Notingem dobrano namučio Junajted na Old Trafordu, ali i pored toga što je imao dva gola prednosti u ranoj fazi susreta, ovaj tim je poražen sa 3:2.
Barnli svakako slovi za jednog od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, a do sada od ove ekipe nismo videli apsolutno ništa.
Trenutno se Barnli nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova, a ono što svakako nije dobro je što je povratnik u Premijer ligu na tri odigrana susreta primio čak jedanaest pogodaka, što je prosek od skoro četiri po meču.
U prošlom kolu je pretposlednji tim na tabeli poražen na svom terenu od Totenhema, a taj duel je završen rezultatom 2:5.
Mišljenja smo da je na osnovu svega onog što smo od oba tima videli u dosadašnjem toku prvenstva, domaćin veliki favorit na ovom meču, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu uz sjajnu kvotu 2.30 u Maxbetu.

Verona – Bolonja – 1X&2+ @ 2.12 u Maxbet

Verona je prošle sezone nekako uspela da se spase ispadanja i to nakon baraž meča protiv Specije, u kom je tim iz grada ljubavi nadigrao Speciju i nekako uspeo da opstane u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala. Naravno, i ovog puta će primarni cilj biti upravo opstanak, a u ovom trenutku se tim sa Bentegodija nalazi na sedmom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, i to pošto su Darko Lazović i drugari na tri odigrana susreta ostvarili dva trijumfa i jedan poraz, i to u prošlom kolu na gostovanju kod Sasuola, kada je bilo 3:1.
Pre toga je Verona u prvom kolu bila bolja od Empoli na gostovanju, a onda je ovaj tim napravio veliko iznenađenje na svom terenu i uspeo da savlada favorizovanu Romu sa 2:1.
I Bolonja igra iznad svih očekivanja u dosadašnjem toku prvenstva, pošto se dugogodišnji prvoligaš trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.
Kvalitet Bolonje smo verovatno i najbolje mogli da vidimo na gostovanju kod Juventusa, kada je ova ekipa remizirala (1:1), uz konstataciju da je to bio jedini kiks za Staru damu u dosadašnjem toku prvenstva.
U prošlom kolu je tim sa stadiona “Renato Dal’ Ara” slavio na svom stadionu protiv Kaljarija kada je bilo 2:1, uz konstataciju da je domaćin do tri boda došao nakon pogotka u 89. minutu susreta.
Verona igra odlično na svom stadionu, o čemu u prilog ide trijumf nad Romom, dok Bolonja neće imati šta da izgubi na ovom gostovanju.
Ipak, smatramo da tim sa Bentegodija neće doživeti poraz uz makar dva gola na susretu, pa savetujemo igru 1X&2+ uz kvotu 2.12 u Maxbetu.

Granada – Đirona – 3+ @ 1.98 u Maxbet

Poslednji meč iz dnevnog tiketa za ponedeljak nam stiže iz najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala gde će koplja ukrstiti ekipe Granade i Đirone.
Granada se nakon četiri odigrana kola nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje deluje da će se ova ekipa grčevito boriti za opstanak.
Na tri odigrana susreta ovaj tim je ostvario samo jedan trijumf uz tri poraza, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na gostovanju kod Real Sosijedada, a taj duel na Anoeti nam je doneo čak osam pogodaka, pošto je na kraju bilo 5:3.
U goste im ovog puta dolazi Đirona, koja je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata, pošto se u ovom trenutku Katalonci nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, što znači da je ovaj tim na četiri odigrana susreta ostvario čak tri trijumfa, uz samo jedan remi i to u premijernom kolu prvenstva kada je ova ekipa odigrala 1:1 kod Sosijedada.
Nakon toga je Đirona vezala tri trijumfa, a u poslednjem meču je savladan Las Palmas na svom stadionu, u duelu koji je završen rezultatom 1:0.
Na strani je do sada Đirona odigrala dva meča i pored već pomenutog remija kod Sosijedada, ovaj tim je uspeo mimo svih očekivanja da savlada Sevilju, pa je sigurno da će četvrtoplasirani tim na tabeli i na ovom duelu ići na sva tri boda, uz konstataciju da će i domaćin pokušati da zabeleži drugi trijumf u šampionatu, pa sve ukazuje na dosta pogodaka, zbog čega preporučujemo igru 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Maxbet iznosi 9.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.