Tiket dana (četvrtak, 21.09.2023)

Tiket dana

U četvrtak je fantastična ponuda za klađenje, pošto nam ovaj dan donosi mečeve prvog kola ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, ali i Lige konferencija.
Naravno, podsećamo vas da su kvote podložne promenama, kao i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Ajaks – Marsej – GG @ 1.58 u Maxbet

Prvi susret koji smo za vas analizirali u tiketu za četvrtak nam stiže iz Amsterdama, gde će snage odmeriti Ajaks i Marsej, dva tima koja su u prošlosti beležila sjajne rezultate u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
Ovog puta je realan domet i jednih i drugih Liga Evrope, uz konstataciju da je francuski predstavnik elimisan u trećem kolu kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona, i to od Panatinaikosa, što je za mnoge neutralne ljubitelje fudbala bilo ogromno iznenađenje.
Ajaks je ponovo jako loše startovao u holandskom šampionatu, a to smo verovatno najbolje videli u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena na gostovanju kod Tventea, sa 3:1, nakon čega su Kopljanici pali na dvanaesto mesto na tabeli sa samo pet osvojenih bodova, što je zaista premalo za tim koji ima šampionske ambicije.
Marseju takođe ne cvetaju ruže u poslednje vreme, pošto je klub sa Velodroma u prošlom kolu Lige 1 samo remizirao na svom stadionu protiv Tuluza, kada nije bilo pogodaka, a cenu loših rezultata platio je trener Marselino koji je smenjen.
I jedni i drugi će dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima za jako loše partije na startu prvenstva, pa se vrlo lako može dogoditi da nam ovaj susret u Amsterdamu donese golove na obe strane, uz kvotu 1.58 u Maxbetu.

Brajton – AEK – 4+ @ 2.25 u Maxbet

Sjajne partije Brajtona više nisu nikakva slučajnost, jedino se postavlja pitanje, da li će izabranici Roberta De Zerbija moći da igraju na ovom nivou čitavim tokom sezone.
Snaga ovog tima se videla i u prošlom kolu najbolje lige na svetu, kada je Brajton bez većih problema slavio na gostovanju kod favorizovanog Mančester Junajteda, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Nakon tog trijumfa na Teatru snova, ova ekipa se nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, i ukoliko se ovako nastavi, deluje da će se Brajton boriti za plasman u Ligu šampiona, što bi bila zaista fantastična stvar.
AEK je blistao u kvalifikacijama za elitno takmičenje, ali je grčki predstavnik stao na korak do ulaska u grupnu fazu Lige šampiona, i to pošto je aktuelni šampion Grčke eliminisan od Antverpena, koji je pre samo dva dana doživeo katastrofu na gostovanju kod Barselone.
Naravno, čelne ljude kluba je zadovoljio i ulazak u Ligu Evrope, gde će primarni cilj biti plasman u nokaut fazu, a videćemo koliko je to realan cilj.
Što se grčkog prvenstva tiče, trenutno se AEK nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos, sa kojim je ovaj tim i remizirao u prošlom kolu.
Brajton je veliki favorit, a sluti na novu goleadu, pa preporučujemo igru 4+ uz kvotu 2.25 u Maxbetu.

Panatinaikos – Viljareal – 1X&1P0-1 @ 2.25 u Maxbet

Najzad, poslednji duel u tiketu za četvrtak nam stiže iz Atine, gde će snage odmeriti Panatinaikos i Viljareal.
Zeleni su igrali sjajno prošle sezone, međutim kada je to bilo najmanje potrebno Panata je odigrala nekoliko slabih mečeva, pa se ovaj tim koji sa klupe predvodi Ivan Jovanović na kraju morao zadovoljiti sa drugim mestom na tabeli, što je grčkom predstavniku donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Mimo svih očekivanja je Panatinaikos u trećem kolu eliminisao Marsej, ali je nažalost u plej-ofu ovaj klub poklekao pred Bragom.
Što se tiče Viljareala, pre samo dve godine je popularna “žuta podmornica” stigla do trofeja u Ligi Evrope, i svog prvog trofeja u istoriji, a svakako da ovaj klub ponovo ima velike ambicije.
Nažalost, Viljareal igra jako loše na startu prvenstva, zbog čega je Kike Setjen i smenjen, a na njegovo mesto postavljen je Pačeta i to je odmah na startu dalo rezultate, pošto je tim sa Keramike na svom terenu slavio protiv Almerije, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Trenutno se “žuta podmornica” nalazi na trinaestom mestu na tabeli i sigurno je da Viljareal u nastavku sezone može i mora bolje.
Panata igra izuzetno dobro na svom terenu gde ovaj tim jako teško gubi, pa je možda i idealna kombinacija za ovaj meč u Atini kombinacija igara 1X&1P0-1 uz fantastičnu kvotu 2.25 u Maxbetu.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Maxbet iznosi 8.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.