TIP DANA: Borusija Dortmund – Volfsburg: Milioneri bez prava na kiks!

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi pregršt veoma interesantnih duela širom Evrope.
Za vas smo ovog puta izabrali meč koji će biti odigran na Signal Iduna Parku gde će snage odmeriti Borusija iz Dortmunda i Volfsburg.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.

Borusija Dortmund: Milioneri već zaostaju za liderom na tabeli!

Borusija je prošle sezone na jedan zaista neverovatan način ostala bez naslova prvaka Nemačke, i sigurno je da je to nešto što će se još dugo prepričavati.
Naime, popularni Milioneri nisu uspeli da osvoje šampionsku titulu, iako im je u poslednjem kolu Bundeslige bio potreban “samo” trijumf nad Majncom. Prepun Vestfalen čekao je pobedu i trofej, a na kraju su navijači žuto-crnih uplakani gledali kako gosti odnose bod, a Bajern jedanaesti put u nizu dolazi do naslova prvaka Nemačke.
Izabranici trenera Terzića su u poslednjem kolu na svom stadionu dočekali Majnc, koji nije imao takmičarskih ambicija uoči poslednjeg kola, dok je domaćinu naravno bila potrebna pobeda. Uporedo sa tim Bajern je gostovao kod Kelna i slavio dosta teže nego što se očekivalo, a golom sjajnog Džamala Musijale u 89. minutu Bavarci su poništili pogodak Kelna nekoliko minuta ranije i ispostavilo se da im je to bilo dovoljno za novu titulu šampiona Nemačke.
Inače, Borusija je gubila na svom stadionu od Majnca sve do petog minuta sudijske nadoknade, kada su Milioneri uspeli da poravnaju ali je to nažalost bilo nedovoljno za naslov prvaka.
I ovog puta Dortmund ima najviše moguće ciljeve, a slobodno možemo reći da smo za sada dosta više očekivali od nekadašnjeg šampiona Nemačke, koji se nakon četiri odigrana kola nalazi na sedmom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Štutgart, koji ruku na srce ima i meč viška.
U prošlom kolu je četa Edina Terzića konačno odigrala jedan dosta dobar meč u prvenstvu, pošto je ova ekipa nakon dva vezana remija uspela da slavi na gostovanju kod neugodnog Frajburga, rezultatom 2:4.
Nažalost, Milioneri su u premijernom kolu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona poraženi na strani kod PSŽ-a, mada je to i bilo za očekivati.
Na domaćem terenu je Borusija do sada ostvarila jedan trijumf i jedan remi, a ovog puta trener kluba sa Signal Iduna Parka neće moći da računa na Menijea, Sabicera, Duranvila i Bauzu, dok je Volf pod znakom pitanja.

Volfsburg: Sjajne partije na startu sezone!

Volfsburg je prošle sezone ostao bez plasmana u neko od evropskih takmičenja, a konkretno tu mislimo pre svega na Ligu konferencije, i to pošto je ova ekipa u poslednjem kolu mimo svih očekivanja na svom stadionu poražena od Herte, koja je i sa tom pobedom ispala u niži rang.
Inače, radi se o timu koji je osnovan 1945. godine, a do sada su popularni Vukovi samo jednom osvajali Bundesligu i to 2009. godine, a bila je to generacija koju su predvodili Džeko i Grafite koji su zbirno postigli čak 54 pogodaka, a svi ostali fudbaleri tima koji je predvodio Feliks Magat samo 26.
Pored te titule, Volfsburg je do sada jednom osvajio i nemački Kup i to 2015. godine nakon iznenađujećeg trijumfa nad Borusijom iz Dortmunda, kod koje i gostuju ovog puta u derbiju petog kola najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala.
Kada se sve sabere i oduzme deluje zaista da svi navijači popularnih Vukova imaju dosta razloga za zadovoljstvo zbog sjajnih partija njihovog omiljenog tima na startu šampionata, a trenutno se izabranici trenera Kovača nalaze na šestom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova, što je za tri boda manje u odnosu na prvoplasirani Štutgart koji kao što smo već napomenuli ima i meč viška, nakon sinoćnjeg trijumfa na svom stadionu nad Darmštadom.
Nekadašnji šampion Nemačke je do sada odigrao četiri meča u prvenstvu i ostvario trijumfa uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Hofenhajma kada je bilo 3:1, iako su Vukovi prvi stigli do prednosti.
U prošlom kolu je Volfsburg odigrao sjajan meč na svom stadionu protiv Union Berlina koji je bio blagi favorit pre tog susreta, koji je na kraju završen pobedom domaćeg tima od 2:1, a zanimljivo je da je taj rezultat postavljen još u 30. minutu susreta.
Pored poraza na strani od Hofenhajma, izabranici trenera Kovača su uspeli da zabeleže i jedan trijumf i to kod neugodnog Kelna, kada je bilo 1:2.
Kao što smo već napomenuli, Volfsburg se na dva poslednja gostovanja kod Dortmunda nije proslavio pošto je doživeo dva poraza i primio ukupno dvanaest pogodaka.
Za kraj, trener Vukova za jedno od najtežih gostovanja u Bundesligi neće moći da računa na Fišera, Langea, Nmeču i Paredesa.

Naš predlog

Kao što smo to već napomenuli, Borusija mora da ide na trijumf na ovom susretu protiv ove sezone odličnog Volfsburga, a ako se malo osvrnemo na tradiciju doći ćemo do zaključka da su Milioneri na poslednjih pet mečeva na svom stadionu bez većih problema savladali Volfsburg, pa je sva prilika da će to biti slučaj i danas zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.75 u Meridianu.

Na poslednja dva meča između ova dva tima koja su odigrana na Signal Iduna Parku domaćin je postigao neverovatnih dvanaest pogodaka, a primio samo jedan, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom D3+ uz kvotu 2.55.

Generalno, mečevi između Dortmunda i Volfsburga, a pogotovu oni na kojima je Borusija domaćin nam donose dosta pogodaka, pa vam savetujemo da odigrate igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.