Tiket dana (petak, 29.09.2023)

Tiket dana

Danas je samo uvod u veoma zanimljiv kladioničarski vikend, ali je i ovog petka ponuda sasvim zadovoljavajuća mada se ne igraju uvodni mečevi u svim najjačim ligama. Predložene kvote važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Hofenhajm – Dortmund – GG4+ @ 2.10 u Mozzartbet

Hof derbi sa Milionerima dočekuje ispred njih na tabeli. Posle premijernog poraza od Frajburga na svom terenu, ekipa Hofenhajma je vezala četiri uzastopne pobede. Na te četiri utakmice postigli su čak 11 golova, a njihova poslednja ”žrtva” bio je nemački predstavnik u Ligi šampiona, ekipa Uniona u Berlinu. Sada su Kramarić i drugovi prepuni samopouzdanja pred okršaj sa timom od koga su izgubili poslednja četiri meča, a u prethodnih šest samo su jednom uspeli da stignu do remija. Dortmund ne odgovara Hofenhajmu, a zanimljivo je da su oba prošlogodišnja duela završena minimalnim pobedama Milionera. U ovom momentu je Hof efikasniji od Borusije, što se retko dešavalo, ali je i tim iz Dortmunda na poslednjem gostovanju u Frajburgu dao čak 4 gola. Zato očekujemo goleadu u Sinshajmu, a naš predlog je GG4+ sa koeficijentom 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Kortrajk – Serkl Briž – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Rekli smo još na startu belgijske Župiler lige da je Kortrajk jedan od glavnih kandidata da se preseli u nižin rang. Ovaj klub je zapao u velike finansijske probleme, prelazni rok je loše odrađen i rezultate svega toga vidimo već sada. Kortrajk je poslednji na tabeli sa samo 2 boda iz osam utakmica. Samo je Vesterlo ostavrio tako loš start. Međutim, Kortrajk je jedino protiv Antverpa doživeo baš ubedljiv poraz, ako i nešto ”pristojniji” od Levena. Na poslednja dva meča pred svojim navijačima nisu izgubili, remizirali su sa dve snažne ekipe, Standardom i Anderlehtom. Možda je dolazak Serkl Briža šansa za prvi trijumf, ali treba reći da su gosti veoma nezgodni na strani i već imaju dva gostujuća trijumfa, protiv Standarda i Sent Trojdena. Sada Serkl Briž ima dva vezana poraza, od Rojal Uniona i Molenbeka, pa verujemo da će maksimalno ozbiljno odigrati u Kortrajku i prekinuti taj loš period. Za dvojku je kvota 1.70 u kladionici Mozzartbet.

VPS – Inter Turku – 1 @ 1.82 u Mozzartbet

Finska liga je pred samim završetkom a tri kola pre kraja aktuelni šampiona Helsinki ima četiri boda više od KuPS-a. Iza vodećeg dvojca se nalazi tim VPS-a, a da nije bilo očajnog starta sada bi ekipa iz Vase bila ravnopravan kandidat za pehar. VPS je u neverovatnoj seriji od čak 12 uzastopnih pobeda!? To je nešto što ne polazi za rukom ni najboljim ekipama iz najslabijih evropskih liga. U tom intervalu, koji je započeo još 1. jula, dali su 29 a primili samo 5 golova. Zanimljivo je da je pobednička serija krenula od utakmice sa Interom, koji je sada ponovo gost VPS-a u Vasi, samo se ovaj meč igra u okviru plej-ofa. Gosti su bez nekog velikog motiva, trenutno su 6. i eventualno bi mogli do jednog mesta više na kraju, ali to ništa konkretno ne donosi. Domaćin želi da overi plasman u Evropu i ne sumnjamo u još jedan trijumf, 13. po redu. Za jedinicu se u kaldionici Mozzartbet dobija kvota 1.82.

Ksamaks – Sion – 2 @ 2.10 u Mozzartbet

Loš period je trenutno i za Ksamaks i za Sion. To nas je posebno iznenadilo kada je Sion u pitanju jer je ovaj tim krenuo odlično i činilo se da će se bez problema vratiti u Super ligu posle samo jedne sezone. S druge strane ekipa iz Nojšatela je imala katastrofalnu proethodnu sezonu u Čelendž ligi i jedva je izborila opstanak, i to nakon baraža. Na opšte iznenađenje startovali su sjajno u novoj sezoni, u prvih šest kola imali su tri pobede i tri remija, da bi onda vezali tri poraza, jedan u Kupu Švajcarske i dva u prvenstvu. Jedini pravi kiks je poraz od Badena pre nekoliko dana, pa se još uvek ne može reći da su u krizi, pošto su neuspesi protiv Jang Bojsa u kupu i Vila u šampionatu nekako očekivani. Sion je prvi poraz doživeo u prethodnom kolu, a to se dogodilo u derbiju protiv Tuna. Sion je imao dva gola prednosti posle prvog poluvremena, ali je sve prosuo u poslednjih petnaestak minuta kada je primio tri gola. Gosti moraju da dobiju ovaj meč i ne dozvole Tunu i Vilu da se odvoje. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota koja iznosi 2.10.

Ukupna na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.