Tiket za veče (nedelja, 01.10.2023)

tiket dana

Večerašnja ponuda i nije tako izdašna kakva je bila, recimo, sinoć. Ipak, ima dovoljno matrerijala za tiket. Kvote mogu biti neznatno izmenjene u nekom trenutku.

Roma – Frozinone – 1x,GG @ 2.15 u MaxBet

Nikada Žoze Murinjo, ni sa jednim klubom, nije imao ovako loš start prvenstva kao sa Romom. Rimljani su u šest utakmica samo jednom pobedili a uspeli su da izgube već tri puta, poslednji put u Đenovi u vanrednom kolu. Ipak, Portugalac kaže da nikad Roma nije imala toliko uspeha u Evropi kao sada. Uglavnom, neće biti dobro po ”Posebnog” ako na Olimpiku ne padne novajlija iz Frozinonea. Ovaj klub je prethodne četiri godine proveo u nižem rangu ali na početku sezone igra kao starosedelac. Frozinone je već osvojio 9 bodova, a jedini nesupeh doživeli su na premijeri protiv šampiona Napolija. Na strani su igrali kod Udinezea i Salernitane i oba puta vratili su se sa bodom. Roma je favorit, ali bi gosti mogli do gola, a samim tim i do boda. Naš predlog je kombinacija duple šanse 1x i igre gol-gol. Za 1x,GG kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Ren – Nant – 1,2+ @ 1.88 u MaxBet

Domaćin je još bez poraza u sezoni, jedini uz Nicu do ovog kola, ali šta to vredi kada su slavili samo na prvenstvenoj premijeri. Nakon tga Ren je pet puta uzastopno igrao nerešeno i sakupio je 8 bodova, dovoljno samo ua sredinu tabele. Tim iz Bretanje ipak igra bolje na svom terenu, ako ništa drugo barem daje golove, pa je na tri meča u Renu postigao čak 9 pogodaka, a na tri u gostima samo jedan. Sada im dolazi Nant, tim koji je bez poraza u poslednje četiri utakmice, imaju dva remija i dve pobede, pa su se na tabeli probili do 12. pozicije, odmah ispod Rena. Vreme je za pobedu Rena, i pored činjenice da je Nant samo u prošlom kolu dao pet golova Lorijanu. Uz jedinicu verujemo i u bar dve lopte u mreži Kanarinaca iz Nanta. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Betis – Valensija – 1 @ 2.25 u MaxBet

Zeleno-beli sa Benito Viljamarina već dugo nisu pobedili. U sedam odigranih utakmica Betis je slavio dva puta, isto toliko je mečeva izgubio, dok je tri puta remizirao. To je dovoljno samo za sredinu tabele u La Ligi, jer sa 9 bodova i ne možete biti bolje plasirani. Andalužani uporedo igraju i u Ligi Evrope a na startu su minimalnim rezultatom poraženi u Glazgovu od Rendžersa. Računajući i taj meč Betis već četiri utakmice nije pobedio, u La Ligi je upisao poraz i dva remija. Slepi Miševi iz Valensije nikako da se vrate u vrh španskog fudbala. Sva je prilika da se to neće dogoditi ni ove sezone, mada su određeni pomaci uočeni. Naime, Valensija je deklasirala jedan Atletiko Madrid, a videli smo protiv Reala kako Simeoneov tim može biti opasan. Valensija ima bod više od Betisa, imaju pobedu više pa je to razumljivo. Na strani Slepi miševi imaju pobedu, remi i poraz, a trijumfovali su na premijeri baš protiv Sevilje, gradskog rivala Betisa. Ne verujemo u novu pobedu Valensije u Sevilji, a ovo im je već treće gostovanje u Andaluziji u četiri prva ova sezone, s obzirom da su u Almeriji igrali 2:2. Za jedinicu se dobija koeficijent 2.25 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 9.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.