TIP DANA: Leće – Sasuolo: Neroverdi dolaze na jug Italije po sva tri boda!

U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od uvodnih mečeva osmog kola italijanske Serije A, u kom će ekipa Lećea na svom stadionu ugostiti Sasuolo.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Leće: Težak poraz u prošlom kolu od Napolija!

Prošle sezone je Leće ostvario svoj primarni cilj a to je naravno opstanak u društvu najboljih, pošto je ova ekipa na kraju završila na šesnaestom mestu na tabeli, uz velikih pet bodova viška u odnosu na timove koji su na kraju ispali u niži rang, pa slobodno možemo konstatovati da je tim sa juga Italije dosta lakše opstao nego što se to možda očekivalo.
Podsećamo vas da je prošla godina ujedno bila i povratnička u Seriju A za ovu ekipu, koja je zauzela prvo mesto i obezbedila direktnu promociju u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naravno, primarni cilj će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, iako je delovalo da su čelnim ljudima ovog kluba apetiti naglo porasli nakon fenomenalnih partija u uvodnom delu sezone.
Naime, do pre samo dva kola tim sa stadiona Via del Mare je bio stacioniran na trećem mestu na tabeli, ali je onda ova ekipa doživela dva vezana poraza u prvenstvu i trenutno se nalazi na takođe dosta dobrom sedmom mestu uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu.
Krenimo redom. U prvom kolu je Leće slavio na domaćem terenu protiv Lacija kada je bilo 2:1. Odmah nakon toga tim sa juga Italije je remizirao na gostovanju kod ove sezone odlične Fiorentine, što je svakako sjajan rezultat.
Usledio je duel na domaćem terenu protiv Salernitane, na kom su izabranici D'Averse bez većih problema slavili sa 2:0, a nakon toga i remi četvrtom kolu kada je sedmoplasirani tim na tabeli gostovao kod Monce, u duelu koji je završen rezultatom 1:1.
Posle toga je usledila pobeda na domaćem terenu protiv Đenove sa 1:0, i za sada je to bio sve što smo videli od Lećea, koji je nakon toga doživeo dva poraza i to prvo od Juventusa na strani, ali i u prošlom kolu na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Napolija, kada je bilo čak 0:4.
Na domaćem stadionu je Leće za sada odigrao četiri susreta i sigurno je da bi govorili o perfektnom učinku da se nije desio taj poraz u prošlom kolu od Napolitanaca, pošto je tim sa juga Italije pre toga vezao čak tri trijumfa.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Roberto D'Aversa neće moći da računa na Bandu, dok je Dermaku pod velikim znakom pitanja.

Sasuolo: Sa Sasuolom se nikad ne zna!

Punih deset godina je prošlo od kako je Sasuolo stigao do svog premijernog plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, a ako se rezimiraju neke stvari, slobodno možemo doći do zaključka da ova ekipa do sada nijednom nije imala problema oko opstanka u društvu najboljih.
Čak, vredi napomenuti da je klub iz Ređo Emilije jednom uspeo da dođe i do plasmana u grupnu fazu Liga Evrope 2016. godine, i to preko Crvene zvezde, koju je italijanska ekipa u prvom meču savladala sa 3:0, pa je revanš na najvećem srpskom stadionu bio samo formalnost, a i tu je Sasuolo uspeo da izbegne poraz pošto je na kraju bilo 1:1.
Bilo kako bilo, prošle sezone su Neroverdi većim delom šampionata igrali solidno i na kraju zauzeli trinaesto mesto na tabeli uz čak četrnaest bodova viška u odnosu na timove koji su ispali u niži rang, a deluje da je tim iz Ređo Emilije mogao i do dosta bolje pozicije na tabeli, pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva doživela tri poraza i dva remija.
Pred početak sezone je bilo nekliko veoma zanimljivih pojačanja, a tu pre svih mislimo na Kastiljeha, Vinju i Račića, uz konstataciju da je za razliku od prethodnih nekoliko sezona ovog puta Sasuolo uspeo da sačuva gotovo kompletan tim od prošle sezone.
Nažalost, start sezone nije bio dobar pošto je ekipa iz Ređo Emlije doživela dva poraza u uvodna dva kola i to prvo od Atalante na svom terenu a onda i od Napolija u gostima.
Usledio je trijumf nad Veronom, pa poraz od Frosinonea u gostima, a nakon toga je Sasuolo još jednom pokazao zašto slovi za tim koji najbolje igra protiv najvećih.
Naime, prvo je četa trenera Dionisija na svom terenu savladala Juventus sa 4:2, a onda je pobeđen i Inter na gostovanju, rezultatom 1:2, što je bez ikakve sumnje bila najbolja partija ovog tima u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Kada su svi očekivali da će ovaj tim nastaviti sa sjajnim partijama, u prošlom kolu je Sasuolo nažalost mimo svih očekivanja poražen na domaćem terenu od Monce, kada je bilo 0:1.
Alesio Dionisi nema previše problema oko sastava tima za ovo gostovanje na jug Italije, jedino je pod znakom pitanja Alvarez.

Naš predlog

Leće je sjajno startovao, međutim, kako vreme prolazi ova ekipa igra sve slabije, dok je Sasuolo nakon pobeda nad Juventusom i Interom u prošlom kolu na svom terenu poražen od Monce, čime je još jednom ova ekipa pokazala da je gotovo nemoguće predvideti njihove rezultate.
Ipak, smatramo da će nakon trijumfa nad Interom na strani, klub iz Ređo Emilije pokazati šta ume i na ovom meču kod Lećea, pa hrabro preporučujemo da se opredelite za dvojku, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.80
.

I dupla šansa je i više nego prihvatljiva, pošto ćete u kladionici Meridianbet za igru X2 dobiti kvotu 1.55, a ako probate da kombinujete i opredelite se za X2&2+, kvota je fantastična i iznosi 1.96.

Generalno, utisak je da nas na stadionu Via del Mare očekuje jedan meč sa velikim brojem pogodaka, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.77 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.