Najava i analiza: Bundesliga, 7 kolo: Gladbah nastavlja agoniju Majnca, Union protiv Borusije za prekid crnog niza, Bajern i Bajer nastavljaju trku za prvo mesto!

Ovog vikenda je na programu sedmo kolo Bundeslige, jedne od najdinamičnijih i najzanimljivijih liga u Evropi. Ovo kolo će otvoriti utakmica između Gladbaha i Majnca, dok nas u subotu očekuje pet veoma zanimljivih duela, od kojih se najviše ističe onaj između Borusije Dortmund i Union Berlina. Bajern i Bajer će svoje utakmice odigrati u nedelju, a vidjećemo hoćemo li posle ovog kola vidjeti promjenu na vrhu tabele. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Borusija Menhengladbah – Majnc – 1 @ 2.10 u SuperBet

Kao što smo već rekli ovo kolo će otvoriti ekipa Gladbaha, koja je u prošlom kolu zabilježila svoju prvu pobjedu u novoj sezoni i to u gostima kod ekipe kod ekipa Bohuma (1:3), te su trenutno na 13. mjestu sa 5 osvojenih bodova. Majnc je katastrofalno ušao u novu sezonu i njihovoj krizi se ne nazire kraj, čini se da je ovaj klub najveći kandidat ispadanje u niži rang. Za sada su osvojili samo jedan bod i to čak u drugom kolu protiv ekipa Ajntrahta (1:1). Nakon toga su nanizali čak 4 poraza u Bundesligi pa su sa samo jednim bodom trenutno na dnu tabele. Takođe, posle Bohuma i Darmštata su ekipa sa najviše primljenih golova (17). Mišljenja smo da će Gladbah ovde slaviti i nastaviti agoniju Majnca, pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 2.10 u SuperBet kladionici.

Borusija Dortmund – Union Berlin – 3+ @ 1.65 u MozzartBet

Najzanimljiviji meč subotnjeg programa Bundeslige je svakako meč između Borusije i Uniona iz Berlina, koji je u nevjerovatno lošoj seriji rezultata.
Borusija je u srijedu odigrana neriješeno, bez pogodataka, sa ekipom Milana na domaćem terenu, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona. Dok je Union na domaćem terenu posle nevjerovatne utakmice poražen rezultatom 2:3 i tako ostao na 0 osvojenih bodova. Borusija je povezala 3 pobjede u Bundesligi i trenutno sa 14 osvojenih bodova zaostaju samo 2 boda za vodećim Leverkuzenom. Union je sa druge strane na samo 6 osvojenih bodova, a u nizu su od čak 6 izgubljenih utakmica u svim takmičenjima. Mišljenja smo da ćemo na ovom meču vidjeti dosta golova, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Augzburg – Darmštat – 1 @ 1.95 u MeridianBet

Meč u kom će se sastati dvije veoma ujednačene ekipe, što govori i sama tabela, jer je razlika između njih samo jedan bod. Augzburg je do sada igrao veoma efikasne mečeve u Bundesligi što im i nije donijelo previše rezultata, pošto su ostvarili samo jednu pobjedu uz 2 remija. U poslednjem kolu su poraženi od Frajburga u gostima (2:0), ipak znatno bolje rezultate pružaju kod kuće gdje su i osvojili sve dosadašnje bodove. Darmštat je sa druge strane svoju prvu pobjedu u ovoj sezoni zabilježio u prošlom kolu, na domaćem terenu su bili bolji od ekipe Verdera rezultatom 4:2, pa su sa 4 osvojena boda i drugom najgorom odbranom u ligi, na 15. mjestu tabele sa ukupno osvojena 4 boda. Augzburg je po nama tim sa više iskustva i u ovom meču je bliži pobjedi, naš prijedlog je čist kec po kvoti 1.95 u MeridianBet kladionici.

Lajpcig – Bohum – GG @ 1.75 u CircusBet

Lajpcig je u srijedu odigrao sasvim dobru utakmicu protiv prvaka Engleske ali i Evrope, ekipe Mančester Sitija, koja ih je porazila na domaćem terenu u okviru grupne faze Lige šampiona. Tim je pokazao da je spreman za velike domete ove sezone, pošto su propisno namučili Bajern u prethodnom kolu, koji je jedva izvukao bod posle rezultata 2:0, koji je imao Lajpcig na poluvremenu. Bohum i dalje ne zna za pobjedu u novoj sezoni, a u poslednja dva kola su primili čak 10 golova. Sedam pogodaka su primili od Bajerna, dok su u prethodnom kolu poraženi na domaćem terenu od Gladbaha (1:3). Sa 3 osvojena boda su na 16. mjestu na tabeli a imaju i najgoru odbranu u ligi (19). Na njihovim mečevima pada dosta golova, a mišljenja smo da će u dinamičnoj utakmici protiv Lajpciga uspijeti da postignu barem jedan gol. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.75 u CircusBet kladionici.

Štutgart – Volfsburg – X2i2+ @ 2.20 u MaxBet

Štutgart je pored Leverkuzena nesumnjivo najveće iznenađenje dosadašnjeg toka Bundeslige. Tim igra nevjerovatno brzo i kompaktno i čini se da trenutno mogu parirati svim timovima u ligi. U poslednjih 5 utakmica, slavili su 4 puta i to veoma ubjedljivo, sa po minimum 2 gola razlike. Trenutno su na drugom mjestu tabele, što je svakako sjajan podstrek za njih da tako nastave, a vodeći Bajer Leverkuzen im bježi samo jedan bod, pa bi možda mogli i do prvog mjesta posle ovog kola. Volfsburg sa druge strane izgleda veoma ukomponovano i zrelo ali rezultati na strani nikako da dođu. Kod kuće igraju sasvim dobro i nižu pobjede, dok u gostima imaju dva vezana poraza. U prošlom kolu su na domaćem terenu bili bolji od ekipe Frankfurta (2:0), a zanimljivo je da ih Štutgart na domaćem terenu nije savladao već pune 4 godine. Mišljenja smo da je Volfsburg ovde sposoban da izvuče makar bod, pa vam predlažemo igru X2i2+ po kvoti 2.20 u MaxBet kladionici.

Verder – Hofenhajm – GG3+ @ 1.68 u SuperBet

Poprilično promjenljivo igra Verder ove sezone. Na momente liče na veoma neuigran tim, dok nekada znaju da zablistaju. U prethodnom kolu su poraženi od povratnika u elitni rang Darmštata sa 4:2, a to je čak drugi put da primaju 4 gola, jer su već izgubili od drugog povratnika u elitni rang Hajdenhajma identičnim rezultatom. Jasno je da kući bilježe bolje rezultate, a da li će im to biti dovoljno za opstanak u Bundesligi, vidjećemo. Hofenhajm je novu sezonu započeo veoma dobro, povezali su čak 5 pobjeda ali je taj niz prekinut u prošlom kolu kada su na domaćem terenu poraženi od Borusije rezultatom 1:3. Sa 13 osvojenih bodova su trenutno na 6. mjestu tabele. U ovom meču se sami po sebi nameću golovi, dvije veoma ofanzivne ekipe su u pitanju, pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.68 u SuperBet kladionici.

Leverkuzen – Keln – GG @ 1.67 u MaxBet

Leverkuzen zaista iz nedelje u nedelju sve više oduševljava, a posle 6. kola su lideri na tabeli sa 16. osvojenih bodova, 2 više od Borusije i Bajerna a 3 više od Lajpciga. Alonsov tim još nije izgubio utakmicu u novoj sezoni, a savršen skor im kvari samo remi protiv Bajerna (2:2). Trenutno su u nizu od 3 pobjede, a poslednja je zabilježena u prošlom kolu protiv ekipe Majnca (0:3). Nasuprot tome u goste im dolazi Keln koji je u nizu od 3 poraza, međutim ovaj tim je na dva poslednja gostovanja Bajeru, slavio oba puta. Mišljenja smo da će se Keln morati trznuti i početi da igra pravi fudbal, a idealna prilika za tako nešto je meč protiv Leverkuzena koji igra veoma otvoren i brz fudbal. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.67 u MaxBet kladionici.

Bajern – Frajburg – GG @ 1.75 u MozzartBet

Šampion Njemačke je u utorak posle preokreta savladao ekipu Kopenhagena u drugom kolu Lige šampiona i tako nastavio niz od čak 36 mečeva u elitnom takmičenju bez poraza. Zaista nevjerovatan podatak koji je za svako poštovanje. U prošlom kolu su se izvukli protiv ekipe Lajpciga i uspijeli da upišu remi, iako su na poluvremenu gubili sa 2:0. Frajburg će u ovom meču biti vjerovatno malo iscrpljen igranjem Evrope ali ovaj tim je uvijek motivisan kada igra protiv Bajerna. U poslednjem kolu su savladali ekipu Augzburga rezultatom 2:0 i upisali tako deseti bod u novoj sezoni, što ih pozicionira na 8. mjesto na tabeli. U prethodnim sezonama je Frajburg skoro redovno postizao bar gol na Alijanc Areni a mišljenja smo da će tako biti i ovog puta, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Ajntraht Frankfurt – Hajdenhajm – 3+ @ 1.70 u MeridianBet

Ekipa Ajntrahta evidentno bilježi znatno lošije rezultate nakon odlaska Kolo Muanija. Igraju veoma tvrde mečeve, koji se veoma često završavaju neriješenim rezultatom. U poslednjem meču protiv Volfsburga su izgledali zaista blijedo pa su zasluženo i poraženi rezultatom 2:0. Hajdenhajm je probio led i posle prve pobjede u Bundesligi uslijedila je i druga u prošlom kolu. Na domaćem terenu su savladali učesnika Lige šampiona Union Berlin i tako upisali svoj šesti bod koji ih pozicionira na visoko 10. mjesto na tabeli, koje je itekako prihvatljivo za njih. Mišljenja smo da će Frankfurt konačno pružiti jednu efikasnu utakmicu a da će im protivnik kakav je Hajdenhajm znatno pomoći u tome, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.