Tiket dana: Poeni igrača

Utakmicama u Istanbulu, Atini, Vitoriji i Valensiji završava se prvo kolo u novoj sezoni košarkaške Evrolige. Odlučili smo se za ove igrače kada su poeni u pitanju. Kvote i granice bile su važeće u vreme pisanja teksta.

Skoti Vilbekin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.87 u MaxBet

Fener je sačuvao okosnicu tima iz prethodne sezone a solidno se i pojačao. Problem je napravila povreda novog pleja, Brazilca Neta, na Mundobasketu, pa će mnogo više minuta imati Jam Madar koji je došao iz Partizana. Skti Vilbekin je imao mnogo problema sa povredama prošle sezone i tu treba tražiti razloge zašto turski tim nije bio na Fajnal-foru, mada bi verovatno otišli da Slukas nije pogodio onu trojku u Istanbulu u drugom meču plej-of serije. Vilbekin je uvek prva opcija u napadau, ali su tu i Gudurić, Dešon Pjer i mnogi drugi. Granica za poene Skotija Vilbekina u duelu sa Olimpijom iz Milana je na 12,5, i verujemo da će odlični šuter to prebaciti. Za (+) poene kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Kostas Slukas (Panatinaikos) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u MaxBet

Malo nam je čudno bilo kada smo iza imena Kostasa Slukasa napisali Panatinaikos, ali takođe će biti barem u ovoj sezoni. Mnogo bure izazvao je odlazak sjajnog organizatora igre iz Olimpijakosa u Panatinaikos. Bilo je i ranije takvih prebega, poput onog Spanulisovog, pa će vremenom i ovo doći na svoje. Ipak, nezgodno je da već na startu dva grčka velikana igraju jedan protiv drugog. U Super kupu su Pirejci deklasirali Atamanoc tim, pa će Pao pokušati ekspresno da se revanšira u Evroligi. Dosta toga zavisiće i od Slukasa koji je prošle sedmice dao 9 poena svom bivšem timu. Da bi ”Zeleni” pobedili, moraće bolje i on, pa predlažemo (+) poene na Kostasa Slukasa. Granica je na 11,5 koševa, a za više kvota iznosi 1.85 u kladionici MaxBet.

Džanan Musa – (Real Madrid) – Poeni + (granica14,5) @ 1.90 u MaxBet

Šampion Evrope u novu sezonu kreće iz Vitorije. S obzirom da je ACB liga već startovala i odigrana su tri kola, biće ovo četvrti duel sa nekim timom sa Iberijskog poluostrva. Real je već pobedio Saragosu, Manresu i Barselonu, a jedan od najzapaženijih bio je bosanski internacionalac Džanan Musa. Njemu je prijao odmor tokom leta jer nije igrao na Mundobasketu, ap je od starta pokazao zavidnu formu. Najbolje je odigrao protiv Manrese kojoj je ubacio 23 poena. Prošle sezone njegov prosek bio je skoro 15 poena i verujemo da će i protiv Baskijaca imati makar toliko poena na svom kontu. Granica je na 14,5 poena za Musu, a za (+) koeševe koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Kris Džons (Valensija) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.90 u MaxBet

Valensija će i dalje igrati u Evroligi ali isključivo zbog odustajanja Gran Kanarije, tima koji je trijumfovao u Evrokupu. Više neka Bojana Dubljevića i Van Rosoma, dvojice igrača po kojima je ovaj tim bio prepoznatljiv. Teško će Valnesija do plej-ofa, a mnogo toga zavisiće od plejmejkera Krisa Džonsa, čija je alternativa od ove sezone Stefan Jović. Džons je mnogo bolji poenter od Jovića i uzimaće i ove sezone veliki broj šuteva. U prošloj je ubacivao 13,4 ponea po meču u Evroligi, a u prve tri utakmice ACB lige ubacuje po 12. Granica za Krisa Džonsa u meču Valensije protiv favorizovanog Monaka je na 13,5 poena, a verujemo da bi on mogao da pokrene svoj tim dobrim učinkom. Za (+) koševe na Džonsa kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 12.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.