Tiket dana (petak, 06.10.2023)

Tiket dana

Počinje novi fudbalski vikend i moramo da priznamo da nas rastužuje činjenica da naredog neće biti klupskih takmičenja, barem ovih elitnih, zbog nastavka kvalifikacija za EURO. Šta je tu je, iskoristimo onda ovaj vikend maksimalno. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Menhengladbah – Majnc – T12+ @ 1.83 u MaxBet

Borusija je tek u prošlom kolu stigla do prve pobede u ovom šampionatu. U prvih pet rundi Menhengladbah je dva puta remizirao i čak tri puta izzgubio. Ipak, ne može se reći da su igrali slabo, gubili su sa po golom razlike od Bajerna i Lajpciga, a jedino ih je ubedljivo dobio Leverkuzen. Zanimljivo je da su sva ta tri meča igrali na svom terenu, dok su na strani, uz pobedu u Bohumu, uzeli po bod u Darmštatu i Augzburgu. Neverovatno zvuči podatak da su na tri gostovanja dali ukupno 10 golova! Majnc je još lošije startovao, imaju samo jedan bod iz prvih šest utakmica i sva je prilika da će biti jedni od glavnih kandidata za selidbu u Cvajtu, ako se nešto drastičnije ne promeni. Borusija lako daje golove, doduše lakše na strani, ali smatramo da Majncu moraju da daju makar dva. Pitanje je samo da li će to biti dovoljno za trijumf. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Drogeda – Deri Siti – 2 @ 1.65 u MaxBet

Verovatno Deri Siti neće preuzeti šampionski pehar od Šamroka, ali dok ima nade vredi pokušavati. Do kraja prvenstva u Republici Irskoj ostalo je još četiri kola, a tim iz Derija ima pet bodova zaostatka za Roversima. Nepovoljna okolnost je činjenica da više nema međusobnih duela ova dva tima, pa Deri umnogome zavisi i od rezultata svog konkurenta. Šanse bi bile veće da crveno-beli iz Derija nisu pre dva kola izgubili od Slajgo Roversa, jedne od slabijih ekipa u ligi. Drogeda je takođe u donjoj polovini tabele, ovaj tim je na 7. mestu i, gotovo izvesno, završiće ili na tom ili na jednom niže. Nemaju neki veliki motiv do kraja prvenstva, za razliku od svog gosta. U prva tri međusobna duela ove sezone Deri je dobio dva, dok je Drogeda trijumfovala u prvom, i to kao gost. Sada očekujemo dvojku, a za pobedu Deri Sitija koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.65.

Roda – Jong AZ – 1,2+ @ 1.88 u MaxBet

Domaćin je trenutno lider u Erstediviziji i nije tajna da Rodu zanima povratak u najjači holandski rang. Ekipa iz Kerkradea je u osam kola pobedila već 6 puta, dok su po jednom remizirali i izgubili. Na svom terenu imaju maksimalan učinak, četiri utakmice i četiri, relativno, ubedljive pobede. Istina, nisu rivali bili iz kategorije najjačih, ali najvažnije je da im nisu dozvolili nikakvu šansu. Sada im u goste dolazi mladi tim elitnog ligaša iz Alkmara. Jong AZ se nalazi tek na 12. mestu, ali se mora priznati da su imali svojih svetlih trenutaka. Oni i igraju samo da bi spremali fudbalere za prvi tim AZ-a, pa su im rezultati u drugom planu. Na strani se nisu baš iskazali, na tri meča uzeli su samo jedan bod, pa sumnjamo da mogu nešto uraditi u Kerkradeu. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina, a za 1,2+ kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Sion – Vil – T12+ @ 1.58 u MaxBet

Izgleda da se Sion baš i neće prošetati kroz Čelendž ligu i odmah se vratiti u Super ligu Švajcarske, kako je to izgledalo na startu prvenstva. Sada su, posle nekoliko lošijih rezultata, na drugom mestu i zaostaju dva boda za vodećim Tunom. Kandidata za ulazak u elitu ima još, a jedan od njih je i Vil s kojim igraju na sztratu novog kola. Vil je odavno van Super lige, ali ima iskustvo igranja u društvu najboljih. Trenutno su na 3.mestu, imaju dva boda manje od Siona i 4 od Tuna. Ispostavilo se da je kvalitet timova dosta ujednačen, pa je Vil izgubio i od novajlije Niona. Posle tog poraza izgubili su u prošlom kolu na svom terenu od Araua i sa dva vezana poraza stižu u Sion. Domaćin je bio ubedljiv u Nojšatelu protiv Ksamaksa, čime je poništio šokantan poraz od Tuna na svom terenu, i to posle vođstva od 2:0. Verujemo da će Sion barem dva puta pogotiti mrežu gostiju, a za T12+ kvota je 1.58 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.