Tiket dana (ponedeljak, 23.10.2023)

Tiket dana

Ponovo se ponedeljak smestio između burnog vikenda i nastavka evropskih kupova. Međutim, ponuda uopšte nije loša. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Udineze – Leće – 1 @ 2.20 u SuperBet

Za Zebre je pauza stigla u pravom trenutku. Udineze je bez pobede od starta sezone i sa samo pet remija i tri poraza pred ovo kolo bili su blizu zone ispadanja. Mnogo više se očekivalo od crno-belih, ali je relanost surova. S druge strane njihov rival sa juga Italije može da bude zadovoljan svojim rezultatima. leće je već osvojo 12 bodova i poražen je samo dva puta u prvih sam kola. Ta dva poraza stigla su u tri poslednja kola, prvo od Juventusa a onda i Napolija. Ne mogu da budu prezadovoljni ni remijem sa Sasuolom u prošlom kolu, pa je možda sve ovo nagoveštaj male krize Đalorosa. Videćemo da li je tako posle meča na Dačija areni u Udinama, a smatramo da je vreme da Udineze upiše prvi trijumf. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.20

Laval – Sent Etjen – GG @ 1.90 u SuperBet

Derbi meč 11. kola francuske Lige 2 ostavljen je za kraj. Vodeći Laval dočekuje slavni Sent Etjen a oba tima planiraju da naredne sezone igraju u eliti. Za sada su tom cilju mnogo bliži u Lavalu, ova ekipa je u prvih deset utakmica zabeležila 8 pobeda i samo po jedan remi i poraz i lider je na tabeli i pored činjenice da ima meč manje od svojih pratilaca. Na dva boda zaostatka približio im se Anže, ali ako pobede Sent Etjen ošet odlaze na solidnih pet bodova prednosti. Zeleni se nadaju da mogu do pobede na ovom gostovanju i tako skoče čak do 4. mesta na tabeli. Međutim, Laval na svom terenu igra fantastično i dobio je svih pet mečeva u aktuelnoj sezoni. Sent Etjen je kao gost vezao tri pobede i to protiv jakih rivala, Kaena, Konkernua i ekipe Troa, pa verujemo da može napakostiti i Lavalu. Naš predlog je igra gol-gol a za GG koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Elfsborg – AIK – 1 @ 1.75 u SuperBet

Švedski šampionat se bliži kraju, za titulu se bore tri kluba, a šanse Elfsborga i Malmea su znatno veće nego aktuelnog šampiona Hakena. Četiri kola pre kraja Elfsborg ima dva boda više od Malmea i čak 6 od Hakena. Ima sve u svojim rukama tim iz Borasa, a do kraja su mu ostali dueli sa AIK-om, Geteborgom i Degerforsom i u poslednjem kolu sa Malmeom u gostima. Sva je prilika da će taj duel odlučiti novog prvaka Švedske i biće to prava poslastica na kraju sezone. Mogao bi Elfsborg da izbegne takav scenario ali je potrebno da pobedi naredne tri utakmice a Malme makar jednom da ne slavi i onda će sve biti rešeno. Neće biti lako Elfsborgu ni protiv ekipe iz Solne. AIK se preporodio u drugom delu sezone, umakao sa dna tabele i potrean mu je još neki bod da ne bi strahovao za opstanak. Domaćin mora da pobedi, a za jedinicu se dobija koeficijent 1.75 u kladionici SuperBet.

Trabzon – Alanija – T12+ @ 1.65 u SuperBet

Šampion Turske od pre dve godine je daleko od vrha tabele i posle osam utakmica ima po četiri pobede i poraza. To je dovoljno za mesto u sredini tabele, a Trabzon je gro bodova osvojio na svom terenu na obali Crnog mora. Iz četiri utakmice na stadionu Papara Park, Trabzon je osvojio 9 bodova, pobeđeni su Antalija, Bešiktaš i Pendikspor, dok je bodove iz Trabzona odneo samo Rize. Alanija je još slabija, oni su osvojili tri boda manje a na strani ne znaju za pobedu, imaju dva remija i ubedljiv poraz u Adani. U prethodnom kolu Trabzon je igrao baš sa Adanom i izgubio minimalnim rezultatom. Navijači su nezadovoljni i očekuju da se njihovi ljubimci, ako već ne mogu da se bore za titulu, makar pokušaju da se plasiraju za evropske kupove. Naš predlog za obaj duel je domaćin daje makar dva gola sa koeficijentom koji u kladionici SuperBet iznosi 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 12.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.