Tiket dana (utorak, 24.10.2023)

Tiket dana

Nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona, a na programu su utakmice 3. kola. Pored toga aktivni su i svi Englezi osim Premijer lige. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Galatasaraj – Bajern – GG3+ @ 1.80 u MaxBet

Bavarci i Galta imaju veliku šansu da zajedno prođu u nokaut fazu iz ove grupe. To se posebno odnosi na Bajern koji je bio maksimalan u prva dva kola, pobedio Mančester Junajted u Minhenu i FC Kopenhagen u gostima. Turski šampion je startovao remijem sa Dancima na svom terenu, tada su uspeli da nadoknde dva gola minusa, ali su zato pobedili na Old Trafordu u drugom kolu. Bila je to sigurno jedna od najvećih pobeda ovog kluba u njegovoj istoriji, u rangu sa osvajanjem Kup UEFA i Super kupa Evrope 2000. godine. Iz dvomeča sa Bajernom bili bi prezadovoljni sa tri boda, ali to nije lako ostvariti protiv bavarske mašine koja se tek zahuktava u ovoj sezoni. Međutim, Bajern ove sezone samo u Bremenu i Minsteru nije primio ni gol kada je gostovao, pa očekujemo da Ikardi, koji je sa dva gola srušio Bešiktaš u subotu, postignu neki gol i protiv nemačkog prvaka. Naš predlog je igra na golove, a za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Inter – Salcburg – 1,3+ @ 1.80 u MaxBet

Neroazuri su u prva dva kola osvojili 4 boda i mogu biti zadovoljni svojim učinkom. U San Sebastijanu su bili na korak od poraza, tek ih je gol Lautara Martineza pred sam kraj meča spasio. Nije bilo lako ni u drugom kolu kada je na Meacu stigla Benfika, a pogotkom Markusa Tirama Inter je osvojio sva tri boda. Dugogodišnji austrijski šampion je iznenadio u prvom kolu pobedivši Benfiku u Lisabonu ali je tato izgubio na svom terenu u drugom kolu od Sosijedada. Od utakmica sa Interom zavisi njihov plasman u nokaut fazu Lige šampiona, mada smo uvereni da bi Redbulovci bili prezadovoljni i trećim mestom i selidbom u Ligu Evrope. Nije Salcburg jak kao prethodnih sezona, vidi se to i u austrijskom Bundesligi u kojoj su u subotu izgubili od LASK-a na svom terenu. Očekujemo otvorenu igru sa obe strane, ali i trijumf Intera. Za kombinaciju 1,3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Benfika – Sosijedad – 1 @ 2.25 u MaxBet

Orlovi iz Lisabona su katastrofalno započeli takmičenje i upisali dva nesupeha u prva dva kola. Već na startu ih je šokirao Salcburg na njihovom La Lužu, a u drugom kolu su izgubili minimalnim rezultatom u Milanu i pored dobre igre protiv Intera. Utakmica sa španskim Sosijedadom je biti ili ne biti za njih i njihove ambicije da igraju i na proleće u Ligi šampiona. Da bi stigli makar do trećeg mesta u grupi potrebno je da pobede na tri od četiri preostala meča, a uspesi protiv Baskijaca znatno bi povećali njihove izglede. Sosijedad je u mnogo boljoj situaciji, malo je nedostajalo sa imaju dve pobede u prva dva kola, ali ni četiri osvojena boda nisu loš skor. U prvenstvenom kolu Sosijedad je u subotu pobedio Majorku minimalnim rezultatom, dok je Benfika imala obaveze u domaćem kupu i uspešno iz rešila protiv nižerazredne Luzitanije. Imamo poverenja u Benfiku, oni moraju da pobede i verujemo da mogu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.25.

VBA – Kvins Park Rendžers – 1 @ 1.65 u MaxBet

Igra se vanredno 13. kolo u engleskom Čempionšipu. Vest Bromvič Albion u njega ulazi nakon dva kola u kojima nije upisao pobedu. Pred odlazak na pauzu poraženi su u gradskom derbiju od Birmingema sa 3:1, a u subotu su ostali bez pobede, i bez postignutog gola, u meču sa Plimutom. Na tabeli su takvi rezultati izazvali pad, pa je VBA tek 9. sa ogromnim zaostatkom za vodećim Lesterom, ali i dvocifrenim za drugoplasiranim Ipsvičem. Gost je u još goroj formi, Policajci iz Londona su poraženi na poslednje četiri utakmice u prvenstvu, a bez pobede su već sedam rundi. Poslednju pobedu ostavrili su na gostovanju kod Midlzboroa početkom septembra. Takvim rezultatima KPR se našao u zoni ispadanja, trenutno su na 22. mestu i imaju samo dve pobede u prvih 12 kola. Pod hitno moraju da prekinu niz poraza ali sumnjamo da to mogu u Birmingemu na Hotornsu. Za jedinicu se u kaldionici MaxBet dobija koeficijenrt 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 12.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.