Tiket dana (četvrtak, 26.10.2023)

Tiket dana

Kao i svakog četvrtka kada su na programu evropski kupovi, igra se veliki broj utakmica u Ligi konferencija i Ligi Evrope. Kvote iz tiketa bile su aktulene u trenutku njegovog sastavljanja.

Aris Limasol – Betis – 2 @ 1.84 u CircusBet

Grupa C u Ligi Evrope, ispostavilo se, jedna je od najizjednačenijih. Possle dva odigrana kola sva četiri tima imaju po tri boda, s obzirom da su upisali po pobedu i poraz. Pored Arisa i Betisa tu su i Rendžers i praška Sparta. Mora se priznati da je u ovakvoj konkurenciji tim sa Kipra najprijatnije iznenađenje. Prvo su izgubili u Pragu sa 3:2 od šampiona Češke, ali su zato u svom Limasolu pobedili Rendžers sa 2:1. Njihova sudbina rešava se u dvomeču sa Andalužanima, a verujemo da bi u Arisu bili prezadovoljni i sa trećim mestom i prelaskom u Ligu nacija. Betis je mnogo iskusniji u Evropi, oni nisu morali u kvalifikacije i odmah su imali mesto u grupnoj fazi kao šestoplasirani tim španske La Lige. Poraženi su na Ajbroksu protiv Rendžersa minimalnim rezultatom, ali su onda na svom Benito Viljamarinu slavili protiv Sparte sa 2:1. Sada se rešava situacija u grupi i očekujemo da Betis potvrdi kvalitet. Za dvojku se u kaldionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.84.

Olimpijakos – Vest Hem – 3+ @ 1.74 u CircusBet

Ovo je potencijalno jedan od derboja dana, ali rezultati Pirejaca u prva dva kola ne potvrđuju taj epitet. Poražen je Olimpijakos na startu od Frajburga na svom Karaiskakiju, a onda nije uspeo da zadrži dva gola prednosti ni na gostovanju u Bačkoj Topoli proiv TSC-a. Imali su naporne kvalifikacije za ovo takmičenje, morali su da eliminišu Čukarički i Genk do grupne faze Lige Evrope, pa možda je i to uzelo danak. Da bi ostali u igri moraju da pobede londonske Čekićare, a kada se ”vadite” protiv tima iz Premijer lige, to obično ne izađe na dobro. Nije ni Vest Hem pokazao neku posebno kvalitetnu igru u prva dva kola. Jesu pobedili TSC na svom stadionu, doduše tek posle preokreta, kao i Frajburg u gostima, ali su ti trijufi ostvareni uz maksimum napora. U odličnoj su poziciji i jedan bod iz Grčke bi se uklopio u planove. Problem bi bio ako bi izgubili, pošto bi onda kroz dve sedmice bili pod moranje u revanšu sa Pirejcima. Očekujemo otvorenu igru i dosta golova. za 3+ kvota je 1.74 u kladionici CircusBet.

Ki Klaksvik – Olimpija – 0-2 @ 1.89 u CircusBet

Smatramo da je formiranje Lige konferencija bila prava stvar i da je UEFA postigla cilj. Malo je dosadilo da u Ligi šampiona i Ligi Evrope gledamo svake godine iste timove, ovako su priliku da igraju u grupnoj fazi dobili i, pre svega, prvaci slabijih evropskih liga, kao što su ljubljanska Olimpija i, kao eklantantan primer, Klaksvik sa Farskih Ostrva. Farani su imali dugo putovanje kroz Evropu u kvalifikacijama. Bilo je i pobeda i poraza, ali je cilj ostvaren, evo ih u grupnoj fazi. Ispostavilo se da i ovde imaju šta da kažu. Bili su malo i miljenici sreće na žrebu, pa posle dva odigrana kola imaju šansu da se bore i za drugo mesto. Poraz u Bratislavi od Slovana nije bio tragičan, a onda su na svom terenu odigrali bez golova sa više nego favorizovanim Lilom. Ukoliko bi u dva meča sa slovenačkm šampionom bili uspešni i osvojili, recimo, četiri boda, meč sa Slovacima bio bi ključan. Olimpija je izgubila obe utakmice na startu, prvo u Lilu, pa u svojim Stožicama protiv Slovana. Zmajčeki bi morali da pobede na oba meča sa Klaksvikom da bi imali neke šanse da budu makar drugi. Očekujemo tvrd me sa malo golova. Za 0-2 gola kvota je 1.89 u kladionici CircusBet.

AZ Alkmar – Aston Vila – GG3+ @ 1.98 u CircusBet

Ni Vila ni Holanđani nisu opravdali očekivanja na početku takmičenja. AZ je doživeo šok u Mostaru i učesnik je jedne od nejneverovatnijih takmica u evropskim kupovima ikada. Vodili su sa 3:0 protiv prvaka Bosne i Hercegovine nakon prvih 45 minuta, ali su u nastavku primili četiri gola i ostali praznih šaka. Malo su se popravili u meču sa Legijom i pobedom zahvaljujući jednom golu, stigli do prvih bodova. Aston Vilu su svi videli kao osvajača prvog mesta u grupi, oni to još uvek mogu da budu, ali poraz od Legije u Varšavi i pobeda nad Zrinjskim golom u sudijskoj nadoknadi, ne garantuje nešto takvo. Možda su u klubu iz Birmingema malo potcenili rivale u grupi, posebno prva dva, pa će sada protiv mnogo kvalitetnijeg AZ-a morati da vade kestenje iz vatre. Pitanje je da li bi ove ekipe bile zadovojne sa dva remija iz ovog dvomeča, pa očekujemo igru na pobedu već u Alkmaru. Vila igra sjajno u Premijer ligi, ali i AZ je odličan u Erediviziji. Predlog su golovi a za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 11.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.