Tiket za veče (četvrtak, 26.10.2023)

tiket dana

Nakon završenih mečeva koji su počeli u terminu od 18 časova i 45 minuta, pred nama su oni koji počinju od 21 čas. Za vas smo analizirali najzanimljivije, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Roma – Slavija Prag – 1i2+ @ 2.25 u MaxBet

Biće ovo duel dvije ekipe koje se nalaze u odličnoj formi. Roma je posle početne krize i poraza od Đenove, vezala četiri trijumfa na kojima je postigla ukupno 11 golova. Oba tima u grupi imaju skor od dvije pobjede ali bolja gol razlika Slaviju stavlja na prvo mjesto. Tim iz Praga je na poslednjih 5 mečeva upisao 4 pobjede, dok su jednom remizirali, a na tim mečevima su postigli ukupno 13 golova. Kao što možemo vidjeti oba tima se nalaze u sjajnoj golgeterskoj formi i zato se večeras očekuje jedan veoma zanimljiv meč. Poznato je da Roma potpuno drugačije izgleda na domaćem terenu i da dosta bolje partije pružaju upravo u Rimu. Mišljenja smo da će tako biti i večeras te da će od samog starta napasti Slaviju u želji da pobjedom preuzmu prvu poziciju u grupi. Prema tome predlažemo igru 1i2+ po kvoti 2.25 u MaxBet kladionici.

Rojal Union – LASK – 3+ @ 1.65 u MaxBet

Susret između Rojal Uniona i LASK-a obećeva jednu veoma zanimljivu i uzbudljivu utakmicu. Oba time gaje veoma ofanzivan i direktan fudbal što pokazuju i njihovi dosadašnji rezultati. Rojal je do sada osvojio jedan bod u okviru ove grupe i to u provom kolu, nakon remija sa ekipom Tuluza (1:1), dok su u drugom kolu poraženi od Liverpula na Enfildu sa 2:0. LASK je sa druge strane još uvijek bez bodova u grupi E, nakon poraza od Liverpula (1:3) i Tuluza (1:0), te će ovaj meč biti veoma značajan za njih, pošto će vrlo vjerovatno sa ekipom Rojala voditi borbu za tu treću poziciju. Obje ekipe su za vikend slavile u domaćim šampionatima, Rojal protiv Eupena (4:1), dok je LASK bio bolji od šampiona Austrije Salzburga (0:1). Prema tome predlažemo vam igru 3+ po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici.

Genk – Ferencvaroš – 1 @ 1.90 u MaxBet

Genk je pobjedio u svom prvom meču u grupi F pošto je ranije ovog mjeseca savladao Čukarički rezultatom 2:0. Oni su neporaženi u poslednjih 14 mečeva u svim takmičenjima a danas im u goste dolazi ekipa Ferencvaroša koju sa klupe predvodi Dejan Stanković. Šampion Mađarske je u poslednjoj utakmici grupne faze odigrao 2:2 na domaćem terenu protiv ekipe Fiorentine. Genk ima zaista dobru neporaženu formu u svojim utakmicama kod kuće, pa uzimajući ovo u obzir mišljenja smo da je i večeras domaća ekipa bliže pobjedi. U poslednja četiri meča Genk je postigao deset golova, a Ferencvaroš je u obje utakmice do sada primao pogotke i pokazao određene nedostatke u odbrani. Mi vam predlažemo igru 1 po kvoti 1.90 u MaxBet kladionici.

Bode/Glimt – Bešiktaš – GG3+ @ 1.70 u MaxBet

Ekipa Bode/Glimta je poznata po tome što igra veoma otvoreno i ne mari previše za defanzivu, a njihov današnji protivnik Bešiktaš takođe prima, ali i postiže dosta golova. Domaći tim igra svoje utakmice na vještačkoj podlozi, što znači da se lopta kreće veoma brzo i daje dodatni ritam samoj utakmici. Obje ekipe imaju po jedan bod u grupi, tako da im je današnja utakmica poslednja šansa da uhvate priključak za vodećim Luganom i Klub Brižom. Bešiktaš je za vikend imao veoma tešku utakmicu u domaćem prvenstvu protiv Galatasaraja, ali su imali 5 dana da se oporave i danas bi trebalo na teren da izađu u najjačem sastavu. Ekipa iz Norveške nakon goleade u domaćem prvenstvu će sigurno svu snagu preusmjeriti na ovaj meč, u želji da ostvare što bolji rezultat. Ovde se nameće igra sa golovima, pa vam mi predlažemo GG3+ po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za veče u MaxBet kladionici iznosi 11.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.