Tiket dana (subota, 28.10.2023)

Tiket dana

Ponuda danas jeste odlična ali nije nimalo lako pronaći tkz ”sigurice”. Iznenađenja su na sve strane, a treba ih nekako izbeći. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Vulverhempton – Njukasl – 2 @ 1.80 u MaxBet

Svrake su doživele vrlo nezgodan poraz u Ligi šampiona od Borusije iz Dortmunda i to na svom terenu. Time su pokvarili odličan start u tom takmičenju pošto su imali 4 boda iz prva dva meča, remi u Milanu i pobedu nad Pari Sen Žermenom. Pokazalo se da je to najteža grupa u LŠ, a pre revanša u Dortmundu Njukasl mora da se okrene obavezama u Premijer ligi gde su bez poraza na poslednjih pet mečeva sa 4 pobede i jednim remijem. Zaostatak za vodećim Totenhemom nije mali, iznosi sedam bodova i ne bi smeli crno-beli da razliku učine još većom. Vulvsi su u odličnoj formi, o tome govori i njihova pobeda nad Mančester Sitijem, ali i u Bornmutu prošle subote. Vukovi su se na tabeli popeli do 12. mesta ali još uvek ne mogu da budu zadovoljni ukupnim učinkom. Njukasl je bolji tim ali će Edi Hau imati mnogo problema da pokori Molinju sa svojim izabranicima. Predložićemo dvojku i pored dosta sumnji. Za pobedu Njukasla kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Rems – Lorijan – T12+ @ 1.68 u MaxBet

Domačćin nije pobedio u dva prethodna kola, prvo su poraženi na svom terenu od Monaka a onda su osvojili jedan bod na gostovanju u Tuluzu. Ipak su zadržali visoko 6. mesto na tabeli Lige 1 i svakako da su favoriti u duelu sa Lorajanom koji je tek 12. Gosti su, pritom, u slaboj formi. Pre iznenađujuće pobede nad Renom u prošlom kolu imali su niz od pet utakmica bez trijumfa, a na strani još uvek nisu slavili, na četiri meča imaju po dva poraza i remija. Na poslednja dva gostovanja primili su čak 8 golova ukupno. Pet kod Nanta i tri u Lionu. Rezultati su bili zanimljivi, protiv Kanarinaca 5:3 a protiv lionskih Lavova 3:3. Treba očekivati golove i u Remsu, verujemo više u mreži gostiju pa predlažemo igru domaćin daje makar dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Menhengladbah – Hajdenhajm – 4+ @ 2.20 u MaxBet

Početak sezone u Bundesligi nije doneo ništa dobro ekipi Borusije iz Menhengladbaha i oni su do sada ostavrili samo jednu pobedu. Sa toliko trijmfa ni nisu mogli biti bolje plasirani od trenutnog 13. mesta i sa 6 osvojenih bodova su samo na dva razlike od prve ekipe u zoni ispadanja. Ekipa je dosta promenjena ovog leta i trebaće vremena da stvari dođu na svoje mesto. Ono što upada u oči je efikasnost Ždrebaca, ali i poroznost njihove odbrane. Na utakmicama ovog tima pada više od četiri gola po meču, a slična je situacija ia sa njihovim rivalom u ovom kolu, timom Hajdenhajma. Debitant u Bundesligi igra uvek na gol više, ali se to uglavnom pretvori u gol više primljen. Protiv Augzburga su vodili sa 2:0 u prošlom kolu a na kraju su doživeli poraz od 5:2. Taj neuspeh mogao bi skupo da ih košta pogotovo jer se radi o duelu sa direktnim konkurentom u bici za opstanak. Za sada je Hajdenhajm na željenom mestu, van zone ispadanja, a opstanak je ionako njihov jedini cilj. Možda nešto što su neplanirano izgubili vrate u Menhengladbahu ali je sigurnije igrati na golove. Biće ih dosta. Za 4+ kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Cirih – Lozana Ouši – 3+ @ 1.60 u MaxBet

Cirih ima ozbiljne namere da vrati titulu šampiona Švajcarske koju su osvojili pre dve godine. Dominacija Jang Bosja traje već pet godina a samo je Cirih uspeo da je prekine u jednom momentu. Sada su lideri a u prošlom kolu su osvojili bod u Bernu protiv najvećeg konkurenta u meču bez golova. Biće im sigurno teže na proleće pogotovo ako ”mladi momci” završe sa Evropom, pa bi bilo dobro da jesen završe sa većom bodovnom prednosšu od trenutna dva boda. Ekipa sa Lecigrunda je bez poraza u prvih 11 kola, imaju 6 pobeda i 5 remija a sada se po prvi put u svojoj istoriji sastaju sa Lozanom Ouši na svom terenu. Prethodno su se ova dva tima tri puta sastajala, dva puta u kupu i pre više od dva meseca u prvenstvu, a svi ti dueli igrani su u predgrađu Lozane. Cirih je sredinom avgusta bio ubedljiv kao gost i slavio sa 3:0, ali Lozana Ouši ume da bude nezgodna iz kontra napada pa predlažemo goove na ovom meču. biće ih barem tri a za 3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.