Tiket za veče (nedelja, 29.10.2023)

tiket dana

Veoma uzbudljiva sportska nedelja je za nama, a kao i obično za vas smo izdvojili par utakmica koje počinju u nešto kasnijem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Atletiko Madrid – Alaveš – 1/1 @ 2.00 u MaxBet

Nedeljni program La Lige zatvara meč u kom će Atletiko Madrid na svom Metropolitanu dočekati ekipu Alaveša. Tim Dijega Simeonea je trenutno u najboljoj formi u Španiji, pošto su u poslednjih 5 duela u okviru domaćeg šampionata upisali svih 5 pobjeda. Tandem Morata – Grizman zaista izgleda impresivno, pa je sigurno da će i u ovoj utakmici biti glavna prijetnja po protivnika. U prošlom kolu su savladali Seltu u Vigu sa ubjedljivih 0:3 i tako upisali svoj 22. bod, što je 6 bodova manje od vodećeg Reala ali i dvije utakmice manje. Ove sedmice su u okviru Lige šampiona remizirali u gostima kod Seltika (2:2), pa su trenutno na 2. mjestu u svojoj grupi sa 5 osvojenih bodova. Ekipa Alaveša će po svemu sudeći voditi grčevitu borbu za opstanak do kraja šampionata. U poslednjih 5 mečeva su upisali samo 3 od mogućih 15 bodova, a u poslednjem meču su remizirali sa Viljarealom (1:1). Obje prvenstvene pobjede su upisali kod kuće, a evidentno je da u gostima igraju dosta slabije. Prema tome naš prijedlog je igra 1/1 po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Olimpik Marsej – Lion – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Ne blistaju nekadašnji velikani i ljuti rivali, neki bi rekli možda i najveći klubovi u Francuskoj. Marsej je posle turbulentnog početka sezone i odlaska trenera i uprave, dobio novog trenera i to ni manje ni više nego Đenara Gatuza. Međutim čini se da ni to nije bilo od pretjerane pomoći, pošto su uvijek visoke ambicije navijača splasnule već na početku sezone. Nakon pobjede nad Avrom na domaćem terenu (3:0), u prošlom kolu su poraženi od Nice sa 1:0 i tako upisali svoj treći poraz u poslednje 4 utakmice. A šta tek reći za njihovog gradskog rivala Lion, jedini tim u Ligi 1 koji još uvijek nema pobjedu i poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Ne pamti se kada je jedan njihov derbi došao u gorem trenutku po ovaj klub. U prošlom kolu su na domaćem terenu poraženi od Klermona i samim tim zakucali sebe na dno tabele sa samo 3 osvojena boda. Marsej je jasno favorit u ovom meču ali za očekivati je da Lion koliko toliko pruži otpor, njihova ranjiva odbrana teško da može sačuvati napadače Marseja a mišljenja smo da će i potentni napad Liona postići makar jedan gol, pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 2.05 u MaxBet kladionici.

Vizela – Porto – 2-2&2+ @ 2.25 u MaxBet

Kiks Benfike u jučerašnjoj utakmici sa Kasa Pijom i samo jedan bod iz tog meča, predstavljaju idealnu situaciju za Porto. Trenutno su sa 19 osvojenih bodova na 3 boda manje od ljutog rivala iz Lisabona ali će večeras imati priliku da se pobjedom bodovno izjednače na tabeli. Porto je u velikom derbiju poražen u pretposlednjem kolu ali će ipak učiniti sve da iskoriste poklon Benfike. U poslednjem kolu su slavili kući protiv Portimonensea a u srijedu su upisali i svoju drugu pobjedu u grupnoj fazi Lige šampiona slavladavši Antverp sa 1:3. Vizela se muči i trenutno je sa 6 osvojenih bodova u opasnoj zoni. Na prethodnih 5 mečeva upisali su 2 remija, jednu pobjedu i 2 poraza. U svih 6 dosadašnjih duela koje su odigrali ovi timovi Porto je slavio, očekujemo da će tako biti i večeras pa vam predlažemo igru 2-2&2+ po kvoti 2.25 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u MaxBet kladionici je 9.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.