Tiket dana (ponedeljak, 30.10.2023)

Tiket dana

Mada je ponedeljak, može se reći da je ponuda sasvim zadovoljavajuća. Evo napeg predloga tikta za ovaj dan. Kvote su bile važeće u vreme pisanja teksta.

Empoli – Atalanta – 2 @ 1.66 u CircusBet

Domaćin je u prošlom kolu napravio veliko iznenađenje i trijumfovao Firenci. Tom pobedom Empoli se pomerio iz zone ispadanja, ali da se ne bi vratio u nju moraće tako da igra i u narednom periodu. Imali su jako težak raspored i biće tako i u naredna tri kola kada igraju sa Atalantom, Frozinoneom i Napolijem. Dodatni problem je što je Empoli na svom terenu imao teške rivale Inter i Juventus, pa su na startu sezone imali tri uzastopna poraza pred svojim navijačima i to bez postignutog gola. Međutim, osim Juventusa niko nije Empoliju dao više od jednog gola na stadionu Karlo Kastelani. Boginja je imala i evropske obaveze, odigrali su nerešeno u Gracu protiv tamošnjeg lidera Bundeslige Šturma, a u Seriji A su pobedili Šenovu sa 2:0. Ipak, prethodni put su u gostima pobedili još u septembru i to u Veroni minimalnim rezultatom. Vreme je za još jednu, a za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.66.

Geteborg – Elfsborg – 2 @ 2.10 u CircusBet

Domaćin se bori za opstanak ali je i motiv gostiju ogroman, Elfsborg je blizu titule u Švedskoj. U ovoj zemlji je već godina finiš prvenstva najinteresantniji u celoj Evropi, ne računajući Belgiju iz prethodne sezone. Šampion Švedske se ne zna do poslednjeg kola, a tako će biti i u aktuelnoj sezoni, gotovo smo uvereni u to. Pred ovo kolo Elfsborg je bio na vrhu sa dva boda više od Malmea, a oba tima igraće još tri utakmice, s tim što se u poslednjem kolu sastaju međusobno u Malmeu. Sva je prilika da će taj okršaj rešiti pitanje osvajanja pehara, pogotovo ako neko od ova dva tima ne napravi neko neprijatno iznenađenje u dve prethodne utakmice. Elfsborg gostuje kod Geteborga i dočekuje Degerfors, pre nego što ode u Malme. Domaćin je tim iznad crte i moraće dosta da se potrudi da makar tu ostane i ne sklizne u zonu baraža. Posle Elfsborga dočekuju AIK i na kraju gostuju Varbergsu, trebalo bi da im jedna pobeda bude dovoljna. Geteborg je sam kriv zbog ovakve situacije pošto su izgubili u dva prethodna kola. Predlažemo dvojku sa kvotom 2.10 u kladionici CircusBet.

Bode/Glimt – Lilestrem – 1,3+ @ 1.60 u CircusBet

Bode može da se približi za još jedan korka povratku titule na sever Norveške. Ovaj tim bi tako postao treći put šampion u poslednje četiri godine, a samo je Molde prošle sezone uspeo da prekine njihovu dominaciju. Pored toga Bode je uspešan i u Evropi, igraju u Ligi konferencija i pobedili su u četvrtak turski Bešiktaš sa 3:1, pa sada sa 4 boda zauzima drugo mesto u grupi iz Klub Briža. Duel u Istanbulu verovatno će rešiti njihovu sudbinu što se tiče ostanka u Evropi i na proleće, ali moraju da obrate pažnju i na šampionat jer je Viking, pred ovo kolo, bio na šest bodova zaostatka. Bio bi tim iz Stavangera i bliže da nije poražen u prošlom kolu od Tromzea. Ekipa Lilestrema je na 6. mestu ali čak i da ostvare maksimalni učinak do kraja sezone neće moći da napreduju više od jednog mesta napred. Od plasmana u Evropu nema ništa i oni će pomalo otaljavati posao do kraja sezone. U prošlom kolu su pobedili Valerengu, a pre toga su vezali dva poraza. U prvom delu sezone Bode je slavio u Lilestremu sa 2:1 i pobedu lidera očekujemo i sada. Uz jedinicu bi trebalo da bude i makar tri gola ukupno. Za 1,3+ kvota je 1.60 u kladionici CircusBet.

Koventri – Vest Brom – x2 @ 1.56 u CircusBet

U poslednjoj utakmici ovog kola engleskog Čempionšipa Koventri se sastaje sa Vest Bromvič Albionom. Kada igra na svom terenu Koventri je mnogo uspešniji nego kada gostuje, i na šest odigranih utakmica u Koventrju imaju dve pobede i četiri remija. U dva prethodna kol su gostovali i izgubili od Bristol Sitija i Roterama i to bez postignutog gola. Nalaze se u donjem delu tabele i mada su razlike u bodovima male, barem do zone plej-ofa, sumnjamo da se od Koventrija mogu očekivati velike stvari ove sezone. S druge strane Vest Bromvič Albion ima mnogo veće ambicije. Tim iz Birmingema je pred ovaj meč na 9. mestu ali bi pobedom nad koventrijem stigao do 5. pozicije i mesta u zoni doigravanja. VBA je samo jednom izgubio u poslednjih osam utakmica, a na dve prethodne utakmice nisu primili gol, odigrali su 0:0 sa Plimutom i pobedili 2:0 Kvins Park. Nešto slabije igraju na strani ali verujemo da neće izgubiti u Koventriju. Predlažemo duplu šansu na VBA a za x2 kvota je 1.56 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 8.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.