Tiket dana (utorak, 31.10.2023)

Tiket dana

Poslednjeg dana u oktobru u ponudi imamo uglavnom kup utakmice širom Evrope. Ove sedmice nema evropskih kupova pa će se igrati u najmasovnijem takmičenju. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanje tiketa.

Štutgart – Union Berlin – T12+ @ 1.71 u Meridianbet

U šesnaestini finala nemačkog DFB kupa odlični Štutgart dočekuje iznenađujuće loš Union. Ni Švabe nisu u najboljom momentumu pošto su u subotu doživele tek drugi ovosezonski poraz, prvi na svom terenu, od Hofenhajma sa 3:2. Krčag ide na vodu dok se ne razbije, a Štutgartov se razbio u sudaru sa neverovatnim Hofom koji je pobedio na svomm gostujućim utakmicama ove sezone. Da li je to bio samo slab dan Štutgarta koji je igrao bez povređenog Gorasija, najboljeg strelca lige, a i promašio je penal u prvom poluvremenu. Union Berlin nikako da prekine seriju poraza započetu još početkom septembra. Puna dva meseca Berlinci gube, ukupno deset uzastopnih utakmica napuštaju pognute glave, 7 puta u Bundesligi i tri puta u Ligi šampiona. Što se Evrope tiče tu je priča završena i oni moraju pod hitno da krenu sa dna tabele jer će u suprotnom nastavak sezone obeležiti borba za opstanak. Čini nams e da je kup trenutno nešto važniji domaćinu, mada je u Nemačkoj ovo takmičenje na velikoj ceni i sigurno neće biti nikakvog taktiziranja. Naš predlog je domaćin daje dva gola a za T12+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.71.

Salernitana – Sampdorija – 1 @ 1.66 u Meridianbet

I u Italiji se igraju utakmice šesnaestine finala kupa, a u Salernu domaća Salernitana dočekuje, od ove sezone, drugoligaša Sampdoriju. Teško je očekivati da se bivši italijanski prvak i finalista Lige šampiona iz 1992. godine odmah vrati u elitu, pošto su sezonu počeli jako slabo i nalaze se tek na 17. mestu. Borba za opstanak je mnogo izvesnija za Samp nego makar za plej-of. Najbitnije je da umaknu sa dna tabele i onda zaigraju sa manje pritiska. Što se kupa tiče svakakva iznenađenja su moguća, pogotovo jer veića timova zna da ne može do samog kraja. Tako nešto važi i za Salernitanu, tim koji još nema pobedu u prvenstvu i u 10 utakmica je osvojio samo četiri boda. U prošlom kolu su doživeli minimalan poraz od gradskog rivala Sampdorije, ekipe Đenove, pa bi ceh mogli da naplate njima. Jedinica je ipak realna, ukoliko timovi budu u najjačim sastavima. Za pobedu Salernitane kvota je 1.66 u kladionici Meridianbet.

FC Kopenhagen – Mitjiland – GG3+ @ 2.09 u Meridianbet

Već u osmini finala danskog kupa imaćemo jedan veliki derbi. Aktuelni šampion FC Kopenhagen dočekuje Mitjiland, a sigurno da oba tima imaju pobedničke ambicije u ovom takmičenju. Kopenhagen igra u Ligi šampiona i prošle sedmice je imao neverovatan peh da izgubi na Old Trafordu i to tako što je Larson promašio penal u 97. minutu za izjednačenje. Ostali su na jednom bodu, onom iz Istanbula, i sa malim šansama za prolaz u nokaut fazu. Posvetiće se više domaćim takmičenjima sa željom da osvoje duplu krunu, kao i prošle sezone. Mitjiland je završio sa Evropom, ali igra znatno bolje nego na početku sezone. Tim iz Herninga je bez poraza od kraja avgusta i mogao bi da iznenadi i na Parkenu. Ove dve ekipe su se već sastale na ovom mestu pre nešto više od mesec dana i Mitjiland je slavio sa 2:0 u Kopenhagenu. Biće ovde golova, i to na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kaldionici Meridianbet iznosi 2.09.

Derbi Kaunti – Nortempton – T12+ @ 1.69 u Meridianbet

U zaostalom meču 7. kola engleske Lige 1 Ovnovi u svom Derbiju dočekuju ekipu Nortemptona. Gosti su pre skoro šest decenija prvi i jedini put bili članovi engleske elite, a od tada su padali i u četvrti rang takmičenja. Sada su trećeligaši, a Obućari, kako glasi njihov nadimak, boriće se da sačuvaju status člana Lige 1. Trebnutno su tek na 20. mestu, tik iznad zone ispadanja, a nada im je to što imaju dve utakmice manje od većine rivala. Ovnovi iz Derbija su mnogo bolje plasirani, a i tim su sa većim značajem. Oni su ispali samo zbog finasijskih problema i oduzimanja velikog broja bodova. Sada su se stabilizovali ali povratak u Čempionšip ne ide lako. Kaunti je tek 9. a li drugoplasirani Oksford ima samo 6 bodova više pa je sve moguće do kraja šampionata. U prošlom kolu Derbi je izgubio od Stivenidža sa 3:1, ali u poslednja četiri meča pred svojim navijačima nemaju poraz. Favoriti su i protiv Nortemptona, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.69.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 10.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.