Tiket dana (četvrtak, 02.11.2023)

Tiket dana

Nešto je slabija kvota danas, ali je sasvim dovoljna za sastavljanje, nadamo se, dobitnog tiketa. Kvote su važile u vreme njegovog pisanja.

Sasuolo – Specija – 1 @ 1.62 u Mozzartbet

Tim iz Ređo Emilije ne može biti zadovoljan dosadašnjim tokom takmičenja u prvenstvu Italije, s obzirom da se nalaze tek na 15. mestu sa samo 11 bodova iz deset utakmica. Navikli smo da ih viđamo u gornjem delu tabele, a neretko i u borbi za izlazak u Evropu. Naravno, rana je faza šampionata, ali je teško očekivati da se Sasuolo u aktuelnoj sezoni umeša u trku za neki od evropskih kupova. Možda je šansa Kup Italije u kome dočekuju doskorašnjeg prvoligaša Speciju u šesnaestini finala. Gosti su u Seriji B tek na 16. mestu i to je ispod svakog očekivanja. U poslednje vreme su malo poravili formu i nisu izgubili u poslednjih pet kola. Doduše u tom intervalu su samo jednom pobedili a čak četiri puta su igrali nerešeno. Specija prima malo golova i tri, od tih poslednjih pet utakmica, završene su rezultatom 0:0. Ne očekujemo mnogo golova ni u ovom meču, pa se odlučujemo za jedinicu. Kvota za pobedu Sasuola u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Randers – Brondbi – GG3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Jedan od zanimljivijih okršaja osmine finala danskog kupa igra se između dva prvoligaša, Randersa i Brondbija. Gosti iz predgrađa Kopenhagena nalaze se na drugom mestu i zaostaju ta liderom i aktuelnim šampionaom FC Kopenhagenom samo 1 bod posle 13 odigranih kola. Svakako će se boriti za titulu, ali sigurno neće odustati ni od kupa, pošto već ne igraju u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Brondbi je u odličnoj formi, na poslednjih 10 utakmica u Super ligi pobedili su čak osam puta, jednom su remizirali i izgubili od Kopenhagena i to nestvarnim preokretom u finišu. Rander se nalazi na 8. mestu, samo dve pozicije ispod željenog šestog mesta i plasmana u plej-of, ali već imaju 6 bodova zaostatka za poslednjim timom u zoni doigravanja. Ukoliko budu u gornjoj polovini tabele posle 22 redovna kola, može se reći da je Randers ispunio planove. Ova dva tima sastala su se na istom mestu pred deset dana i utakmica je tada završena 2:2. Ovo je već treći ovosezonski duel, pošto je u prvom delu sezone Brondbi slavio sa 3:1. Golovi su naša opcija i biće ih na obe strane. Za GG3+ kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

LKS Lođ – Rakov – 2,2+ @ 1.85 u Mozzartbet

Povratnik u poljsku elitnu ligu, ekipa LKS-a iz Lođa, ne može se pohvaliti dobrim rezultatim u prvoj trećini prvenstva. Šta više, oni su trenutno poslednjeplasirani tim lige sa samo 7 bodova iz 13 utakmica. Početak i nije bio tako loš, ali su sada i katastrofalnoj formi i u osam prethodnih kola osvojili su samo jedan bod. Ostalih šest uzeli su u prvih pet rundi dok ih je još držala euforija zbog povratka u elitu. Sada im u goste dolazi aktuelni šampion Rakov iz Čestohove, a utakmica se igra u okviru šesnaestine finala Kupa Poljske. Rakov ima mnogo obaveza u ovom delu sezone. Posle napornog leta u kome su igrali kvalifikacije za Evropu i na kraju završili u grupnj fazi Lige Evrope, nadovezale su se i obaveze na domaćem planu, prvenstvu i kupu. Sve to su platili nešto slbijim rezultatima, pa je Rakov tek na 4. mestu sa četiri boda manje od vodećeg Šljonska. Vremena da isprave propuste u prvenstvu će biti dovoljno, ali ne i u kupu ako ne pobede u Lođu. Verujemo da hoće, a za dvojku se, uz dva gola gostiju, u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

GAK – Šturm – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Evo najzad i ponovo gradskog derbija Graca u Austriji. Za sada se to dešava samo u kupu ove zemlje, ali sudeći po igrama Gracera vrlo brzo će se igrati i prvenstveni okršaji. Nekada je GAK bio stabilan bundesligaš, ali su finansijski problemi doveli do gašenja kluba i selidbe u najniži rang. Mic po mic evo Gracera u drugoj ligi u kojoj su trenutno lideri sa čak 8 bodova više od prvog pratioca Bregenca nakon 12 odigranih kola. Lider je i Šturm, ali u Bundesligi, a prati ga aktuelni šampiona Salcburg sa bodom manje. Ta razlika bi bila i veća da Šturm nije potpuno neočekivano poražen u meču sa bečkom Austrijom na svom terenu u nedelju. U dalje takmičenje u kupu žele i jedni i drugi, ali nemojte potceniti motiv Gracera kada igra sa gradskim rivalom koji se bori za titulu šampiona. Domaćin ovog meča je potpuno rasterećen i treba očekivati zanimljivu utakmicu sa dosta golova. Očekujemo da i GAK postigne neki, pa je naš predlog GG3+ sa koeficijentom 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.