Tiket dana tenis (četvrtak, 02.10.2023)

Danas je na programu treće kolo Mastersa u Parizu, a za vas smo izdvojili mečeve koji počinju u kasnijem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Novak Đoković – Talon Grikspor – UG – (granica 21,5) @ 1.70 u MaxBet

Prilično lako je Novak u drugom kolu eliminisao Etčeverija od koga se očekivalo da pruži malo veći otpor. Na kraju je bilo po setovima 6:3, 6:2, te Đokovića sada očekuje Grikspor sa kojim se sastao već jednom ove godine. U tom duelu je bilo 6:2, 6:3 u osmini finala ATP turnira u Dubaiju, pa se i danas očekuje od Novaka da ponovi takvu igru. Grikspor je u prethodnom kolu savladao Davidovič Fokinu sa 2:0. Novak nije pokazao nikakve padove u igri u prvom meču pa će biti zanimljivo vidjeti kakav će mu otpor danas pružiti Holanđanin. Mišljenja smo da će Novak ovde lagano odraditi posao, pa vam prema tome predlažemo igru na manje gemova od ponuđene granice. Granica je 21,5 a kvota je 1.70 u MaxBet kladionici.

Danijel Altmajer – Holdžer Rune – UG + (granica 22,5) @ 2.05 u MaxBet

Danijel Altmajer je bez borbe prošao Frica koji mu je predao meč zbog povrede i sada u osmini finala ima za rivala Holdžera Runea koji je prilično van forme. Ipak je Danac danas favorit, te će da ti sve od sebe da što duže ostane na ovom turniru u cilju odbrane titule. Sigurno je da mu neće biti ni najmanje lako protiv Njemca koji svoj najbolji tenis pruža upravo na ovoj podlozi. Do sada su se sastajali jednom i to prije dvije godine, a Rune je slavio sa 2:1, a mišljenja smo da Altmajer i danas može da uzme bar jedan set. Prema tome predlažemo igru na više gemova od ponuđene granice. Granica je 22,5 a kvota je 2.05 u MaxBet kladionici.

Janik Siner – De Minor – 1S-V (granica 10,5) @ 3.35 u MaxBet

Danas će snage odmjeriti četvrtoplasirani Siner i trinaesti igrač svijeta De Minor. U prvom kolu ovog turnira De Minor je bio bolji od Endi Mareja sa 2:1 u setovima, dok je u drugom kolu eliminisao Dušana Lajovića sa istim rezultatom. Siner je sa druge strane bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom bio bolji od MekDonalda sa 2:1. Ove godine su se sastali jednom, na turniru u Torontu a u tom meču je bio bolji Siner sa 2:0. U svih 5 međusobnih duela slavio je Janik ali smo mišljenja da će to biti dodatna motivacija De Minoru danas i da će se ogromna borba voditi u prvom setu kada očekujemo veliki broj gemova. Prema tome predlažemo više gemova u prvom setu, a granica je 10,5. Kvota na ovu igru je 3.35 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MaxBet kladionici je 11,67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.