Tiket za veče (subota, 04.11.2023)

tiket dana

Iza nas je jedna veoma zanimljiva sportska subota, a za večeras su ostale neke veoma zanimljive utakmice. Mi smo ih analizirali za vas a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Real Sosijedad – Barselona – 2 @ 2.25 u MeridianBet

Sosijedad je pronašao pravi ritam pa su posle uvodne krize zablistali i počeli da pružaju partije kakve se očekuju od učesnika Lige šampiona. Klub iz Baskije je u odličnoj formi, na poslednjih 5 mečeva su upisali 3 pobjede, jedan remi i samo jedan poraz. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Rajo Valjekana (2:2), pa su sa 19 osvojenih bodova na 5. mjestu na tabeli. Barselona je u prošlom kolu posle nevjerovatnog preokreta poražena u El Klasiku sa 1:2, pa će u ovaj meč sigurno ući veoma uzdrmani. Evidentno je da se Ćavijeva ekipa nalazi u maloj krizi te da im na ovom gostovanju neće biti veoma lako. U zaostatku su za Realom već 4 boda, pa će svaki naredni kiks biti veoma bolan po njih. Mišljenja smo da ćemo gledati jedan veoma zanimljiv meč sa dosta golova, te da će Barsa od samog starta morati napasti. Naš prijedlog za ovaj meč je dvojka po kvoti 2.25 u MeridianBet kladionici.

Milan – Udineze – 1i0-3 @ 2.15 u MeridianBet

Evidentno je da je Milan u krizi rezultata, što govori i činjenica u poslednja 3 meča ne znaju za trijumf. Nakon poraza od Juventusa na San Siru u pretposlednjem kolu Serije A, prethodnog vikenda su na gostovanju u Napulju imali dva gola prednosti ali su tu prednost vrlo lako izgubili u drugom poluvremenu pa su na kraju morali da se zadovolje sa jednim bodom. Ta kriza je prouzrokovala da se presele na 3. poziciju na tabeli, pa će ovaj meč biti veoma značaj za njih. Udineze i dalje ne zna za trijumf u novoj sezoni, smjenja trenera nije donijela željeni rezultat ali je sigurno da će u ovom meču biti veoma motivisani da pokažu šta znaju. U prethodnom kolu su remizirali sa ekipom Monce (1:1). Mišljenja smo da će Milan ovde slaviti te vam predlažemo igru 1i0-3 po kvoti 2.15 u MeridianBet kladionici.

Marsej – Lil – GG3+ @ 2.10 u MeridianBet

Marsej je u prethodnom kolu trebao da odigra derbi protiv Liona ali su se navijači pobrinuli da do tog meča ne dođe. Neredi prije utakmice su odgodili taj meč pa je Marsej imao dovoljno vremena da se pripremi za ovaj duel u kom će snage odmjeriti sa veoma dobrom ekipom Lila. Marsej je u poslenja četiri meča upisao čak 3 poraza, a u poslednjem kolu su poraženi od Nice sa 1:0. Lil sa druge strane niže odlične rezultate pa su trenutno na 4. mjestu na tabeli. U poslednjem kolu su slavili protiv tada prvoplasiranog Monaka sa 2:0 i tako se ozbiljno umješali u borbu za vodeće pozicije. Mišljenja smo da ćemo na ovom meču gledati veliki broj golova te da će obje ekipe postići po gol. Prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 2.10 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MeridianBet kladionici je 10.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.