Tiket dana (nedelja, 05.11.2023)

Tiket dana

Poslednjeg dana prvog vikenda u novembru igra se širom sveta, a mi smo ovako sastavili tiket. Kvote su bile važeće u vreme njegovog pisanja.

Volfsburg – Verder – 1,2+ @ 1.93 u Meridianbet

Potpuno neočekivano Vukovi su vezali tri poraza u Bundelsigi. Izgubio je Volfsburg u Štutgartu i Augzburgu, dok ih je Leverkuzen pobedio u gostima. Crvena lampica je upaljena pred dolazak Lajpciga u kupu, tima koji je osvajao to takmičenje u dve prethodne sezone. Mobilizacija je uspela i Volfsburg je iz daljeg takmičenja izbacio Bikove. Sada u mnogo boljem raspoloženju dočekuju ekipu Verdera koja je u prošlom kolu savladala Union Berlin na svom Vezeru i tako i ona prekinula niz od tri uzastopna prvenstvena poraza. Volfsburg igra dobro na svom terenu, taj poraz od Leverkuzena je jedini uz četiri pobede, dok je Verder na pet gostovanja, četiri u prvenstvu i jednog u DFB kupu, na svih pet izgubio. Nije tim iz Bremena pobedio na poslednjih pet gostovanja u gradu automobila, ali je tri puta ostajao neporažen. Sada su sve šanse na strani domaćina i predlažemo jedinicu, uz dva gola domaćina, sa kvotom 1.93 u kladionici Meridianbet.

Monako – Brest – 1,2+ @ 1.98 u Meridianbet

Kneževi su u prošlom kolu poraženi u Lilu sa 2:0, a neuspeh na severu Francuske stigao je nakon tri uzastopne pobede u Ligi 1. Monako novo kolo čeka na 3. poziciji na tabeli, ispred njih su Nica i PSŽ i ne bi bilo dobro da im dodatno odmaknu nakon ove runde. U Kneževinu dolazi tim Bresta, ekipa koja je posle 10. kola na odličnom 6. mestu, što je svakako prijatno iznenađenje za sve. Brest igra slabije nego na početku sezone kada je u prvih šest kola imao 13 bodova na kontu, pa je u naredna četiri ostao bez pobede, sa samo dva osvojena boda. U prethodna dva kola su poraženi, ali se to ne može računati kao kiks s obzirom da su rivali bili Lil u gostima i Pari Sen Žermen u Brestu. Protiv Parižana su odligrali dobro, uspeli su da nadoknade dva gola minusa posle prvih 45 minuta, ali su na kraju pali sa bele tačke. Neće biti lako Monaku, ali ako žele da ostanu u vrhu moraju da pobede Brest. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 1.98 u kladionici Meridianbet.

Notingem Forest – Aston Vila – T22+ @ 1.83 u Meridianbet

Vila je u sjajnoj seriji rezultata, na poslednjih pest utakmica u Premijer ligi imaju pet pobeda i sao jedan remi, što ih je dovelo na 5. mesto pred ovo kolo. Posebno su se istakli utakmicama na svom Vila parku, ne toliko zbog toga što su na svima pobedili, već što su u proseku davali više od četiri gola. Odavvno neki tim nije bio tako efikasan pred svojim navijačima, ali ekipa iz Birmingema napada u talasima i ne dozvoljava rivalu nijedan trenutak predaha. Vila igra i u Ligi konferencija, posle dve neubedjive partije na startu grupne faze uspeli su da pobede u Alkmaru sa čak 4:1 i već u četvrtak, posle revanša sa Holanđanima, mogli bi da obezbede nokaut fazu. Sada im je sigurno bitnije gostovanje u Notingemu. Šumari ne znaju za pobedu još od početka septembra i u prethodnih pšest kola imaju četiri remija i dva poraza. Pred ovo kolo se Forest nalazi samo dva mesta od zone ispadanja, ali su bodovno ipak napravili distancu u odnosu na timove koji su u njoj, pa ne mogu da skliznu ispod crte čak ni u slučaju poraza od vile. Očekujemo još jednu efikasnu igru pulena Unaji Emerija, i predlažemo igru gost daje dva gola. Za T22+ koeficijent u kladionici Meridiabet iznosi 1.83.

Heken – Malme – 2 @ 2.08 u Meridianbet

Navikli smo već godinama da je najuzbudljiviji završetak sezone u Švedskoj. Obično se za titulu bori više timova, a odluka padne bukvalno u poslednjem kolu. Nešto slično se sprema i sada, dva kola pre kraja takmičenja Elfsborg ima dva boda više od Malmea i u slučaju da oba tima pobede u pretposlednjem kolu odluka pada u međusobnom duelu narednog vikenda u Malmeu. Elfsborg na papiru ima lakši posao u ovoj rundi, dočekuje Dejerfors, pretposlednji tim na tabeli, ali ekipu koja još uvek ima minimalne šanse da se spasi. Rival Malmea je kvalitetniji, radi se o prošlogodišnjem šampionu Hekenu, ali oni su sada na trećem emstu i nemaju šanse da odbrane trofej. Heken se bori za Evropu, u kojoj igra trenuto u Ligi konferencija i čeka ga duel sa Moldeom u četvrtak. Sve osim pobede Malmea najverovatnije bi odlučilo šampionsku trku u Švedskoj, pa predlažemo dvojku, više sa željom da gledamo okršaj Malmea i Elfsborga u poslednjem kolu koji će rešiti pitanje novog prvaka. Za dvojku se dobija kvota 2.08 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 14.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.