Tiket dana: Poeni NBA igrača

Najjača košarkaška liga na svetu je tek na početku, biće vremena za pomnije praćenje, a u nedostatku drugih dešavanja danas evo predloga za poene košarkaša u NBA ligi. Kvote i granice važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Deni Avdija (Vašington) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.88 u MaxBet

Sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Zufera Avdije jedan je od najperspektivnijih mladih igrača. Radi se o standatdnom reprezentativcu Izraela koji već četvrtu sezonu igra u najjačoj ligi na svetu. Član je Vašington Vizardsa i u aktuelnoj sezoni ima mnogo bolji učinak iako ne provodi više vremena na parketu. Na startu sezone imao je povredu i polako se uključuvao u igru. Sada je već na visokom nivou mada je njegov tim jedan od najslabijih u ligi i pobedio je samo jednom u pet mečeva. Najbolji učinak Deni Avdija imao je u porazu od Atlante kada je meč završio sa 22 poena, a prosek ove sezone mu je 13,2, za četiri više nego u prethodnoj na kraju. Protiv Filadelfije su Vašingtonu male šanse, ali bi Avdija mogao barem do svog proseka poena. Granica je na 10,5 a kvota za (+) iznosi 1.88 u kladionici MaxBet.

Antonio Dejvis (L.A. Lejkers) – Poeni + (granica 25,5) @ 1.88 u MaxBet

Lejkersi su na 50% učinka nakon 6 odigranih utakmica u novoj sezoni. Pobedili su tri puta ali su toliko mečeva i izgubili. Čini se da su jači nego prošle sezone, dovedeni su dobri igrači koji bi trebalo da, barem u regularnom delu sezone, rasterete one najbolje, pre svih Džejmsa i Dejvisa, ali su ova dvojica opet predvodnici ”Jezeraša”. Dejvis ima učinak od preko 26 poena po meču uz 13 skokova i preko 3 asistencije. Ako tako nastavi biće legitiman kandidat i za MVP-a regularnog dela. Na terenu provodi skoro 39 minuta i to je previše za ovu fazu sezone, a zna se da on često kuburi sa povredama. U Majamiju ga očekuje težak duel sa Bamom Adebajom, i biće pravo uživanje u duelu timova koji su bili finalisti Istoka i Zapada prošle sezone. Granica na Dejvisa je 25,5 poena i verujemo da će on sve učiniti da nadvisi svog rivala i prebaci svoj prosek. Za (+) poene na Dejvisa kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Demijan Lilard (Milvoki) – Poeni + (granica 25,5) @ 1.88 u MaxBet

Lilard je došao u Milvoki da osvoji titulu. Njegovo dugogodišnje bitisanje u Portlandu i pored sjajnih brojki za deceniju, koliko je nosio dres Blejzersa, nije dalo rezultata. Ovde sa Adetokumpom čini ubitačan tandem i Baksi su veliki kandidati, ne samo za prvo mesto na Istoku, već i za novog šampiona NBA lige. Posle 5 odigranih utakmica to ne izgleda baš tako, imaju 3 pobede i dva poraza, a rogove Jelenima su skinili Atlanta i Toronto. Ništa zabrinjavajuće, tek se uklapaju novi igrači, a Lilard je za sada na proseku od 23 poena. To je mnogo manje, skoro za deset koševa, od njegovog prošlosezonskog učinka, ali i ne treba očekivati onakve brojke jer u Milvokiju neće imati priliku da uzima onoliki broj šuteva. U noći između ponedeljak i utorka baksi gostuju u Bruklinu i očekuje se njihova pobeda uz više od 25,5 koševa Demijana Lilarada, kolika je granica u kladionici MaxBet sa kvotom 1.88.

Lauri Markanen (Juta) – Poeni + (granica 23,5) @ 1.87 u MaxBet

Najbolji finski košarkaš svih vremena ponovo predvodi Jutu Džez, sa željom da ih uvede u plej-of. Ovo mu je druga sezona u dresu Džezera, a prošle je imao fantastičan učinak od preko 25 poena i skoro 9 skokova u proseku. Ove je samo nešto slabiji, ubacuje 23,3 poena, ali ima 9,3 skoka po meču i po oba parametra najbolji je igrač tima. Markanen može da pokriva pozicije od 2 do 5, pa je zat teško čuvati ga. Najbolji je bio u pobedi nad Klipersima kada se zaustavio na 35 koševa, dok je najslabiji bio protiv Grislisa i Finiksa kada je stao na 19 koševa. Protiv Bulsa u Čikagu nisu favoriti, ali sigurno da se neće predati bez borbe. Granica na poene za Laurija Markanena je na 23,5 poena, a da bi Juta pobedila potrebno je da on tu distancu prebaci. Za (+) poene na finskog košarkaša kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici MaxBet iznosi 12.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.