Najava i analiza: Bundesliga 11. kolo: Leverkuzen ljubomorno čuva prvo mesto, Bajern vreba šansu i računa na sigurne bodove, Lajpcig pod imeprativom pobede!

Ovog vikenda je pred nama 11. kolo jedne od najzanimljivijih liga Evrope. Lider prvenstva je za sada Leverkuzen, koji će u ovom kolu, čini se, imati lak zadatak sa neprepoznatiljivim Union Berlinom. Bajern ima lak posao kod kuće protiv novajlije Hajdenhajma, dok će Lajpcig izlazak iz krize tražiti protiv Frajburga na domaćem terenu. Najviše se ističe meč Štutgarta i Borusije iz Dortmunda u kom se očekuje veliki broj pogodaka. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja analize.

Borusija Menhengladbah – Volfsburg – I1-3iII1-3 @ 1.80 u MozzartBet

Ovo kolo će otvoriti duel u kom će Gladbah na domaćem terenu dočekati Volfsburg koji je u ogromnom padu forme. Domaćin je u poslednjih 5 kola značajno podigao formu, pa su u tom periodu upisali samo jedan poraz, uz dvije pobjede i dva remija. U poslednjem kolu je Borusija u jednom veoma uzbudljivom meču odigrala neriješeno sa ekipom Frajburga u gostima (3:3). Volfsburg je u prošlom kolu prekinuo niz od 3 poraza i to remijem sa ekipom Verdera (2:2). Oba tima se nalaze u sredini tabele, a golovi na njihovim mečevima veoma rijetko izostanu. Mi izbjegli tipovanje na pobjednika ovog meča pošto su ekipe veoma ujednačene, pa vam predlažemo kombinaciju golova I1-3iII1-3, koja vrlo često dolazi na utakmicama oba tima, po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Augzburg – Hofenhajm – 1Xi2+ @ 1.73 u MeridianBet

Augzburg je u poslednja 3 kola upisao ukupno 7 od mogućih 9 bodova i tako se pozicionirao u središnjem dijelu tabele. U poslednjem kolu su remizirali na gostujućem terenu sa ekipom Kelna (1:1), dok su prije toga u veoma efikasnim mečevima savladali Volfsburg i Hajdenhajm. Hofenhajm je za razliku od njih u poslednja 3 meča upisao 2 poraza i jednu pobjedu. Tim igra toplo hladno i u svakom meču su evidentne oscilacije, koje ih spriječavaju da budu u samom vrhu tabele. U prethodnom kolu su na domaćem terenu poraženi od ekipe Leverkuzena na domaćem terenu sa 2:3, dok su prije toga identičnim rezultatom savladali Štutgart u gostima. Mišljenja smo da Augzburg ovde neće biti poražen te da će na meču biti barem 2 pogotka, pa vam prema tome predlažemo igru 1Xi2+ po kvoti 1.73 u MeridianBet kladionici.

Bajern Minhen – Hajdenhajm – I1-3iII1-3 @ 1.80 u MaxBet

Nikako Bajern da dočeka kiks Leverkuzena i da zasjedne na tron. U prethodnom kolu su na veoma dominantan način savladali Borusiju iz Dortmunda na njihovom terenu (0:4) i tako svima dali do znanja da su i ove sezone, pored svih izazivača, najkompletniji tim u ligi. U meču sa novajlijom Hajdenhajmom bi trebali imati lak posao, a od njih smo navikli da svoje protivnike “načinju” već u prvom poluvremenu. Hajdenhajm se značajno uzdigao u poslednjim utakmicama, pa su tako vrlo brzo izašli iz opasne zone. U prethodnom kolu su slavili protiv veoma dobrog Štutgarta koji nije uspio da im postigne pogodak. Mišljenja smo da ćemo ovde gledati jednu veoma efikasnu utakmicu sa velikim brojem golova, pa smo za vas izdvojili igru I1-3iII1-3 po kvoti 1.80 u MaxBet kladionici.

Darmštadt – Majnc – 1X @ 1.65 u SuperBet

Dugo je Darmštadt bio bez pobjede u novoj sezoni Bundeslige, međutim ostvarili su dvije vezane pobjede i tako izašli iz opasne zone. Nakon toga su upali u seriju loših rezultata koji su se nastavili i u prošlom kolu kada su poraženi od Bohuma na domaćem terenu sa 1:2. Majnc je u prošlom kolu ostvario svoju prvu pobjedu u novoj sezoni i to ni manje ni više nego protiv Lajpciga rezultatom 2:0. Biće ovo dobra injekcija samopouzdanja za nastavak sezone u kojoj ih očekuje grčevita borba za opstanak. Jasno je da su ova dva tima veoma ujednačena te da će do kraja sezone gledati da osvoje što više bodova na domaćem terenu, pa smo vođeni tom logikom a i mišljenjem da je vrijeme da Darmštadt konačno izađe iz krize, izdvojili igru 1X po kvoti 1.65 u SuperBet kladionici.

Štutgart – Borusija Dortmund – GG3+ @ 1.65 u MozzartBet

Samo se čekalo kada će Štutgart početi da pada i izgleda da smo dočekali i to. Posle nevjerovatnog starta i punjenja mreža protivnicima, ekipa Štutgarta je u poslednja dva kola poražena isto toliko puta i evidentno je da se nalaze u padu forme. Sve je to prouzrokovano povredom njihovog najboljeg igrača ali i najboljeg strijelca Bundeslige – Girasija. Bez njega to odmah nije isti tim, što se vidjelo i u poslednjem duelu u kom su poraženi od Hajdenhajma sa 2:0. Borusija je posle poraza od Bajerna na domaćem terenu, ostvarila veoma bitnu pobjedu u Ligi šampiona nad Njukaslom (2:0) i tako napravila veliki korak ka prolasku u narednu rundu Lige šampiona. Prije poraza od Bajerna, remizirali su sa Ajntrahtom u Frankfurtu (3:3), pa će u ovom duelu morati napasti od prvog momenta, kako bi upisali nepohdna 3 boda. Mišljenja smo da golovi neće izostati pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Bohum – Keln – PIKX @ 1.75 u MeridianBet

Bohum je i ove sezone bio jedan od glavnih favorita za ispadanje u niži rang, međutim oni ne misle tako. Nakon nešto lošijeg starta, u poslednje vrijeme igraju dosta bolje, što pokazuju i rezultati u poslednje 4 utakmice. U tom periodu su poraženi samo jednom a upisali su i 2 remija i jednu pobjedu. U poslednjem kolu su savladali Darmštadt na gostujućem terenu sa 1:2, što im je obezbijedilo izlazak iz opasne zone. Keln je sa druge strane u velikim problemima, pošto su na poslednjem mjestu sa 5 bodova. Ohrabruje nešto bolja igra u poslednjim utakmicama ali to i dalje nije dovoljno za izlazak iz opasne zone. U poslednjem meču su remizirali sa Augzburgom na domaćem terenu (1:1), a meč protiv direktnog rivala za opstanak će biti veoma značajan za njih. Očekujemo tvrd i nezvjestan meč pa vam predlažemo igru PIKX po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Bajer Leverkuzen – Union Berlin – GG @ 2.05 u MaxBet

Iz kola u kolo oduševljava sve ljubitelje fudbala ekipa Ćabi Alonsa. Serija pobjeda je nastavljena i u prošlom kolu kada su savladali Hofenhajm u gostima sa 2:3 i tako zadržali prvu poziciju sa ukupno 28 osvojenih bodova. Uz Bajern su jedini tim koji do sada nije poražen u novoj sezoni, pa će biti zanimljivo do kada će izdržati u ovoj napetoj trci sa šampionom Njemačke. Union Berlin neobjašnjivo igra ove sezone, u nestvarnom su nizu poraza i čini se da će i ovom meču imati veoma težak zadatak da taj niz prekinu. Ohrabruje remi u Ligi šampiona sa šampionom Italije Napolijem, koji im može poslužiti kao motiv za ovaj meč. Mišljenja smo da je Union sposoban da postigne makar jedan gol, pa predlažemo igru GG po kvoti 2.05 u MaxBet kladionici.

Verder – Ajntraht Frankurt – PIKX @ 1.75 u SuperBet

Verder igra veoma solidno ove sezone i čini se da neće imati problema u borbi sa ostalim klubovima za opstanak. U prethodnom kolu su remizirali sa Volfsburgom (2:2), dok su prije toga savladali Union Berlin sa 2:0. Frankfurt je mimo svih očekivanja veoma visoko pozicioniran ove sezone, rasprodali su veoma važne igrače i očekivalo se da to utiče na njihovu igru. Izgleda da to nije slučaj, pošto su ove sezone poraženi samo jednom, a u poslednja 4 kola su upisali čak 3 pobjede i jedan remi. U poslednjem kolu su ubijedljivo savladali Union iz Berlina na gostujućem terenu sa 0:3, pa su tako sa 17 osvojenih bodova na visokom 7. mjestu na tabeli. Verder zna da odigra veoma dobro na domaćem terenu pa smo mišljenja da bi ovo mogao biti jedan tvrd i nezvjestan meč, prema tome predlažemo igru PIKX po kvoti 1.75 u SuperBet kladionici.

Lajpcig – Frajburg – GG @ 1.70 u MozzartBet

Lajpcig je u poslednje vrijeme počeo pomalo da zaostaje za vodećim timovima u ligi. Povrede su poremetile tim Marka Rozea a ova utakmica će im biti veoma bitna za povratak na pobjednički kolosijek. U prošlom kolu su neočekivano poraženi od fenjerača Majnca i to sa 2:0. Izlazak iz krize mogao bi da nasluti i trijumf koji su ostvarili u Beogradu u utorak, kada su savladali Crvenu zvezdu sa 1:2 u okviru grupne faze Lige šampiona. Tom pobjedom su obezbijedili prolazak u narednu fazu takmičenja. Frajburg nas je navikao proteklih sezona na sasvim dobre partije i borbu za mjesta koja vode u Evropu. Tako je i ove sezone, a njihove promjenljive partije u Bundesligi su svakako posljedica igra na tri fronta ove sezone. U poslednjem kolu su remizirali sa Gladbahom na domaćem terenu (3:3). Mečevi ova dva tima su u prošlosti znali da donesu neke veoma zanimljive duele sa dosta golova, pa vam i za ovu utakmicu predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.