Tiket dana (petak, 10.11.2023)

Tiket dana

Još ovaj vikend sa makismalnom ponudom pa se jedan preskaće zbog završetka kvalifikacija za EURO. Trebalo bi iskoristiti obilje, mada je tek u subotu i nedelju ono pravo. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Menhengladbah – Volfsburg – GG4+ @ 2.40 u MaxBet

Ako tražite utakmicu da je odigrate na golove, to je svakako uvodni meč 11.kola nemačke Bundeslige. U njemu Borusija u Menhengladbahu dočekuje Volfsburg, a oba tima uvek igraju na gol više. To se često pretvori u gol više u nihovoj mreži, ali od svog stla ne odustaju. U prošlom kolu Borusija je na neverovatan način ostala bez pobede u Frajburgu gde je vodila sa 3:1, a domaćin je izjednačio golom u 96. minutu sa bele tačke na 3:3. To nije prvi put da je Menhengladbah ostao bez pobede nakon velike prednosti, setimo se samo utakmice prvog kola u Augzburgu. Na 10 utakmica Menhengladbaha pala su ukupno 42 gola, što je 4,2 po meču, i po tome su oni tim na čijim mečevima pada najviše pogodaka, za njima sledeć Augzburg, pa Hofenhajm, Štutgart i Bajern. Što se Volfsburga tiče i oni umeju da učestvuju u goleadama, ali znatno ređe. U prethodnom kolu su remizirali sa Verderom na svom terenu 2:2, i moraće negde da nadoknade ta dva izgubljena boda. Na Borusija parku očekujemo golove i videćemo ko je bliži uspehu. Naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.40 u kladionici MaxBet.

Bilbao – Selta – 1,2+ @ 1.98 u MaxBet

Baskijci igraju sasvi neobičnu sezonu za njih. Uglavnom daju dosta golova, ali ih i primaju, pa se može reći da je sadašnje 5. mesto sasvim adekvatno njihovim rezultatima. Boriće se za plasman u Ligu šampiona, što bi bio veliki uspeh za Bilbao, ali moraju da znaju da su ispred njih Atletiko Madrid, Barselona i real, pa je najrealnije da se za to četvrto mesto u evropskoj eliti ”pobiju” sa ekipom Đirone, trenutnim liderom La Lige, koja sada ima čak 10 bodova više. Svi veruju da će Đirona, pre ili kasnije, popustiti, pa timovi poput Bilbaa, Sosijedada i Betisa trebaju da pobeđuju i budu strpljivi. U prošlom kolu Bilbao je slavio na teškom gostovanju u Viljarealu sa 3:2 i još jednom potvrdio da mu je napad bolji deo tima, mada nemaju izrazitog golgetera i samo je Injaki Vilijams postigao 5 golova do sada. Selta igra od sjaja do očaja, a često oba ta liva pokazuju u istom meču. Da, mislimo na duel u Barseloni kada su uspeli da prokockaju dva gola prednosti u poslednjih desetak minuta i ostanu praznih šaka u Kataloniji. Domaćin je favorit, predlažemo njegovu pobedu ali i dve lopte u mreži Selte. Za 1,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Sion – Vaduz – 1,2+ @ 2.00 u MaxBet

Sion je vratio formu sa početka sezone i smatramo da će već do zimske pauze steći dobvoljnu prednost da može mirno da čeka proleće. U Super ligu direktno ulazi samo prvoplasirani tim Čelendž lige, dok će drugoplasirani u Baraž. Sion ima velikog rivala u ekipi Tuna koja sada zaostaje samo tri boda, pa će se između ova dva tima tražiti putnik za elitu i učesnik baraža. Sion je vezao pet uzastopnih pobeda u ligi plus jednu u kupu, dok je njihov rival Vaduz, koji u ovom kolu gostuje u Sionu, bez pobede punih šest rundi. U poslednja četiri meča tim iz Lihtenštajna je uzeo samo jedan bod. Zna se da Vaduz oduvek igra u švajcarskim ligama, jedno je vreme proveo i u eliti, ali svakako će igrati u Evropi kao predstavnik Lihtenštajna. Najbitnije im je da ostanu makar u drugoj ligi. Ovo je već drugi međusobni duel ova dva tima u aktuelnom prvenstvu, u okviru 1. kola Sion je slavio u Vaduzu sa 2:0. Očekujemo i sada pobedu bivšeg superligaša, a takođe i bar dve lopte u mreži tima iz kneževine Lihtenštajn. Za 1,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 9.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.