Tiket dana (subota, 11.11.2023)

Tiket dana

Možda nam današnji datum sugeriše da odigramo četiri jednice u tiketu, ali je pitanje da li takva simbolika nešto znači. Sreća je, ipak, presudan faktor. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Augzburg – Hofenhajm – T22+ @ 1.91 u Meridianbet

Pet puta su u aktuelnoj sezoni fudbaleri Hofenhajma igrali na strani i pet puta su pobedili. Njihove žrtve su bile Hajdenhajm, Keln, Union, Verder i Štutgart. Da su bar prinližno bili uspešni u svom Sinshajmu sada bi bili u samom vrhu tabele. Ovako je Hof na 6. mestu i ima 10 bodova manje od vodećeg Leverkuzena. Imaju i jedan poraz na strani, on se dogodio u drugom kolu DFB kupa u Dortmundu prottiv Borusije. Prošle sedmice Hofenhajm je izgubio od lidera iz Leverkuzena na svom terenu sa 3:2 i to mu je već četvrti poraz u Sinshajmu. Ove bodove bi mogli da nadoknade u Augzburgu kod tima koji igra solidno pred svojim navijačima, ali i prima dosta golova. Na pet mečeva mreža Augzburga na WWK areni tresla se 11 puta i ubeđeni smo da i Hof može da postigne barem dva gola, s obzirom da su do sada dali 14 na 5 gostovanja. Za T22+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.91.

Leće – Milan – 2 @ 1.75 u Meridianbet

Težak udarac naneo je Udineze Milanu u prošlom kolu Serije A. Tim iz Udina je stigao na San Siro bez pobede u prvenstvu i do prve je došao baš tu, zahvaljujući samo jednom golu i to sa bele tačke. Milan je pao na treće mesto, Inter je na 6 bodova prednosti a Juve na četiri. Neki novi neuspeh bi znatno zakomplikovao borbu za titulu za Piolijevu četu, pa se zato gostovanje na jugu u Lećeu shvata maksimalno ozbiljno. U međuvremenu je Milan ostavrio veliku pobedu u Ligi šampiona, na San Siru je pao Pari Sen Žermen i sada su šanse za prolazak u nokaut fazu ponovo oživele. Sve će se rešiti u dva poslednja kola kada u Milano doalzi Dortmund i Milanezi putuju u Njukasl. Leće je poražen u poslednaj tri meča, dva u Seriji A i jednom u kupu, ali su bez pobede još od 22. septembra kada je na stadionu Via Del Mare pala Đenova. Situacija na tabeli još uvek nije zabrinjavajuća a sve zbog odličnog starta ovog tima. Leće je na trenutno na 11. mestu sa 13 bodova i pored toga što su u poslednjih 6 kola uzeli samo dva boda ukupno. Naš predlog je dvojka sa kvotom 1.75 u kladionici Meridianbet.

Almerija – Sosijedad – 2 @ 1.75 u Meridianbet

Baskijci igraju u Ligi šampiona ”kao matori”. Dva puta su u samo 15 dana pobedili portugalsku benfiku i već sada su sigurni u nokaut fazi ovog takmičenja. Boriće se za prvo mesto sa Interom, oba tima imaju po 19 bodova posle 4 kola i Benfika i Salcburg ih ne mogu stići. Sada moraju da poprave učinak u La Ligi ako žele da i naredne sezone budu deo evropske elite. To će biti težak zadatak jer je pored standardnih reala, Barse i Atltika, sada tu i fantastična Đirona, trenutni lider prvenstva. Sosijedad je tek 7. i od pomenute Đirone ima čak 12 bodova manje. U prošlom kolu La Lige Sosijedad je poražen od Barselone na neverovatan način, golom u poslednjim sekundama nadoknade i to posle terenske dominacije svih 90 minuta na Anoeti. Pokušaće da osvoje bodove u Almeriji, domaćin je poslednji tim na tabeli i jedini bez pobede u prvih 12 kola. Ipak, ovo je La Liga i unapred upisanih bodova nema. Bolji je Sosijedad i predlažemo njegovu pobedu. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.75.

Bornmut – Njukasl – T22+ @ 1.67 u Meridianbet

Porazom u Dortmundu Svrake su značajno umanjile svoje šanse da igraju u osmini finala lIge šampiona. Imaju šansu ako budu uspešni u dva poslednja kola, a igraće u Parizu sa PSŽ-om i na Sent Džejms parku sa Milanom. Do tada ima dosta vremena, biće u međuvremenu i pauza, pa je najvažniji duel sa Bornmutom na Vitalitiju. Njukals je bez poraza u Premijer ligi još od 2. septembra, na prethodnih seda prvenstvenih utakmica imaju 5 pobeda i dva remija, a u prošlom kolu su naneli i prvi neuspeh Arsenalu u Njukaslu. Na tabeli su na 6. mestu ali su bodovne razlike vrlo male među ekipama u vrhu. Bornmut ima druge brige, oni ne žele nazad u Čempionšip ali su trenutno u zoni ispadanja. Imaju Trešnjice samo 6 bodova na kontu iza njih su još samo Šefild Junajted i Barnli. U poslednjih 6 kola imaju pet poraza i pobedu nad Barnlijem a pre sedam dana su primili pola tuceta golova na Etihadu od Sitija. Igraće otvoreno oba tima, pobeda je važna i jednima i drugima, a naš predlog je gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 1.67 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 9.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.