Tiket dana (nedelja, 12.11.2023)

Tiket dana

Neverovatna ponuda je danas za klađenje ali će već od sutra ona biti drastično siromašnija. Šta je tu je, treba ovo iskoristiti. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Aston Vila – Fulam – T12+ @ 1.60 u SuperBet

Vila ruši svakog rivala koji dođe u Birmingem i dala je 20 golova na pet utakmica. Još značajnije je to da su svih pet utakmica na Vila parku dobili i da su bili malo uspešniji na strani, sada bi bili u samom vrhu tabele. Nije ni ovako loše mada je poraz u Notingemu prošle nedelje baš zaboleo. Nije Emerijev tim uspeo da zatrese mrežu Šumara i pored mnogo prilika. U Evropi su po drugi put pobedili AZ iz Alkmara i sada mogu u potpunosti da se posvete domaćem prvenstvu. U goste im dolazi Fulam koji je u prošlom kolu nesrećno poražen od Junajteda na svom Krejven Kotidžu. Srušio ih je gol Bruna Fernandeša postignut tek u 95. minutu meča. Ovde smo ubeđeni u golove, a Aston Vila bi morala bar dva puta da pogodi mrežu Kolibara. za T12+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.60.

Lajpcig – Frajburg – 1,3+ @ 1.90 u Superbet

Pobedom u Beogradu Bikovi su prvi ovosezonski cilj ostvarili, plasirali su se u osminu finala Lige šampiona. Eventualnom pobedom na Etihadu mogli bi i na prvo mesto, ali to nije baš realan scenario. MNogo više problema Lajpcig ima u Bundesligi i to se najbolje videlo na gostovanju u Majncu prošle sedmice. Do dolaska Lajpciga ekipa Majnca nije imala nijednu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu, a onda su dobili osvajača DFB kkupa sa 2:0. Posle tog poraza Lajpcig je tek 5. na tabeli i od vodećeg leverjkuzena ima čak 8 bodova manje. Problema na domaćem planu ima i Frajburg koji je u prošlom kolu jedva spasio bod protiv Menhengladbaha. Gubili su sa 3:1, ali su golom u dubokoj nadoknadi izjednačili na 3:3. Frustraciju su iskalili na TSC-u iz Bačke Topole koga su u Ligi Evrope dobili sa 5:0. U duelu dva tima koji odlično predstavljaju Nemačku u Evropi prednost dajemo Lajpcigu ali verujemo i u golove. za 1,3+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Odd – Tromze – 2 @ 1.95 u SuperBet

Samo tri kola ostala su do kraja prvenstva u Norveškoj a ekipa Tromzea nalazi se na odličnom trećem mestu. Želja im je da zadrže ovu poziciju ili, eventualno, dođu na drugo mesto, s obzirom da te dve pozicije vode u kvalifikacije za Ligu konferencija narednog leta. Odavno ovaj tim sa krajnjeg severa zemlje nije igrao u Evropi i to bio bio veliki uspeh. Problem može da im napravi Viking koji im je za petama. Ekipa iz Stavangera ima samo dva boda manje a u igri je još devet bodova. Tromze posle gostovanja u Skienu kod Odd-a igra još sa Havesundom na svom terenu i gostuje Valerengi, pa bi ih trijumf u ovom kolu znatno približio cilju. Domaćin je dobar tim, trenutn o su 10. i obeznbedili su status prvoligaša i za narednu sezonu. Odd je pobedio samo jednom u poslednjih šest kola, dok je Tromze pobedio na prethodna tri gostovanja i to kod Stabeka, Vikinga i Moldea. Odd bi morao da bude lakši rival, posebno od poslednja dva koje su savladali, pa predlažemo dvojku sa kvotom 1.95 u kladionici SuperBet.

Mitjiland – Nordsjeland – 1 @ 2.35 u SuperBet

Gosti iz Faruma su daleko od forme u kojoj su bili na počeku sezone i kada su redom pobeđivali, kako u Danskoj tako i u evropskim kvalifikacijama. To je na svojoj koži najbolje osetio Partizan, koji je imao tu nesreću da gostuje Nordsjelandu baš u vreme kada je ovaj tim bio u top formi. Sada to nije tako, u četvrtak nisu uspeli da pobede ni slovačku Trnavu, a u domaćem prvenstvu su izgubili dva puta u poslednja četiri kola. Prošle sedmice su slavili protiv slabg vejlea i to minimalnim rezultatom. Nordsjeland je trenutno na 5. mestu i plasman u plej-of ne bi smeo da dođe u pitanje, samo je bitno da ne naprave neki veći zaostatak. Mitjiland se probudio, ispali su iz Evrope i posvetili se Super ligi u kojoj prošle sezone nisu igrali u plej-ofu. Sada su vezali tri pobede i stigli na 3. mesto sa pet bodova manje od vodećeg Kopenhanega. Pošto se u ovom kolu sudaraju dve prvoplasirane ekipe, eto šanse da se ekipa iz Herninga dodatno pramakne. Mitjiland je ubedljivo poražen od Nordsjelanda u prvom delu sezone, pa je ovo šansa za revanš. Za jedinicu je kvota 2.35 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 13.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.