Tiket dana (sreda, 15.11.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda je jedna od najslabijih u kalendarskoj godini, ali smo navikli na ovakve dane kada su reprezentativni ”prozori”. Kvote su važile u vreme pisanja teksta.

Izrael – Švajcarska – 2,2+ @ 1.93 u MaxBet

Izraelci imaju većih briga od fudbala, ali je njihova selekcija, čini nam se, propustila svoje šanse da zaigra na EURU porazom u Prištini u nedelju. Oni sada igraju odložene utakmice iz oktobarskog ciklusa i da su slavili na ovom gostovanju sada bi protiv Švajcaraca možda igrali odlučujući duel u bici za drugo mesto. Podsetimo da u ovoj grupi vodi Rumunija sa 16 bodova iz 8 utakmica, Sajdžije imaju bod manje, ali i meč manje, a Izrael je ostao na 11 bodova iz 7 utakmica. Porazu Izraela najviše su se obradovali Rumuni, koje do kraja kvalifikacija čekaju dva teška duel sa Izraelom i Švajcarskom, pa bi im na ruku išao još jedan poraz ove selekcije. Meč sa Švajcarskom igraće se na Pančo areni u Budimpeštii, domu fudbalera Puškaš Akademije, pa su Izraelci zbog poznatih događaja ostali i bez prednosti domaćeg terena. Smatramo da će Švajcarci već u ovom meču rešiti sve dileme oko plasmana na EURO, s obzirom da im kasnije ostaju mečevi sa Kososov i Rumunijom. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Belgija – Srbija – 3+ @ 2.00 u MaxBet

Dok su Belgijanci završili posao oko plasmana u Nemačku i već mogu da pakuju kofere zajedno sa selekcijom Austrije, Srbija ipak ima još male nedoumice. Da ne bi zavisili od meča poslednjeg kola kada Mađarska dočekuju Crnu Goru, Orlovi će morati da osvoje makar bod u duelu sa otpisanom Bugarskom.Ta utakmica igra se u nedelju u Leskovcu ali zbog kazne UEFA na tribinama će biti samo deca. Kako god, Srbija je kvalitetnija od Bugarske i morala bi da overi odlazak na Evropsko prvenstvo, prvo posle 2000. godine. Belgija i Austrija su ostavili daleko iza sebe ostale reprezentacije iz grupe, a prethodni duel Crveni đavoli su igrali protiv Švedske u Briselu. Taj meč ostaće upamćen po tragediji pošto su ubijena dva navijača skandinavske selekcije na ulicama Brisela. Poslednji međusobni meč Srbija i Belgija su odigrali pre deset godina u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu a slavila je Belgija sa 2:1. Ovde su golovi zagarantovani, rezultat nije toliko bitan, a za 3+ kvota je odlična i iznosi 2.00 u kladionici MaxBet.

Sero CA – Defensor – 2,2+ @ 2.75 u MaxBet

Urugvajska Klausura stigla je do 10. kola. U Montevideu se igra još jedan gradski derbi a ekipa Sero CA dočekuje vrlo dobri Defensor. Gosti su posle devetog kola na trećem mestu i u leđa gledaju samo lideru Liverpulu i slavnom Penjarolu. U Aperturi je Defensor završio na trećem mestu a ispred su bili samo Nacional i Penjarol, najpoznatiji urugvajski klubovi. Trenutno je Defensor u seriji od četiri trijumfa, tri u Klausuri i jednog u kupu. Na te četiri utakmice dali su deset a nisu primili nijedan gol, što samo govori da su trenutno u odličnoj formi. Za Sero se ne tako nešto ne može reći. Ova ekipa je trenutno na 12. mestu i ima samo tri boda više od poslednje ekipe na tabeli. Za vreme Aperture su bili bolji i okončali su je na 10. mestu. Mada je poslednji duel ova dva tima završen bez pobednika, na stadionu defensora je bilo 1:1 u aprilu ove godine, smatramo da je sada Defensor bliži uspehu. Naš predlog je pobeda gostiju uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ kvota je 2.75 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 10.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.