Tiket dana (subota, 18.11.2023)

Tiket dana

Pred nama je nastavak reprezentativnih kvalifikacija ali i utakmice u nižim evropskim ligama. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Jermenija – Vels – 0-2 @ 1.73 u MaxBet

Ispalo je na kraju da je ovo najneizvesnija grupa. Dva kola pre kraja kvalifikacija čak četiri selekcije imaju šansu da odu na EURO, odnosno da zauzmu jedno od prva dva mesta. Trenutno je u vođstvu Turska sa 16 bodova iz 7 utakmica, Vels i Hrvatska imaju po 10 ali iz 6 mečeva, dok je Jermenija četvrta sa 7 bodova iz šest utakmica. Jermenima je jedina šansa da dobiju oba preostala duela, a posle meča sa Velsom gostuju u Hrvatskoj. Već i na prvi pogled se vidi koliko je to težak, gotovo nemoguć zadatak, ali vredi pokušati. Velšanima je ovo meč istine, u slučaju pobede u narednom kolu igraju sa Turskom koja već sada ima šest bodova više. Postoji realan mogućnost da tri selekcije završe sa istim brojem bodova, a u tom slučaju bi Hrvatska ostala treča jer je najslabija u krugu sa Turskom i Velsom. Što se utakmice u Jerevanu tiče ne bismo se usudili da predviđamo konačan ishod, ali smo ubeđeni da će biti malo golova. Za 0-2 kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Letonija – Hrvatska – 2/2,2+ @ 1.60 u MaxBet

Trećeplasirani tim sa Mundijala nema izbora, mora dobiti oba preostala duela i nadati se da Vels ne može biti maksimalan u mečevima sa Jermenijom i Turskom. Ipak, čak i da sada ne osiguraju igranje u Nemačkoj Hrvati će ići u baraž Lige nacija i imati popravni. Ipak, ne može se reći da su ove kvalifikacije bile uspešne za ”kockaste”. Pogotovo je bio neuspešan oktobarski ”prozr”, jer su tada izgubili od Turske na svom terenu i na gostovanju u Velsu. Letonci nisu uspeli da ugzore nijednu od ove tri prvoplasirane selekcije, oni imaju samo jednu pobedu i čak 6 poraza. Taj trijumf ostavrili su protiv Jermenije i tako ovu reprezentaciju udaljili od EURA. Gosti će sigurno slaviti na ovom meču na Baltiku ali je kvota toliko niska da smo probali sa kombinacijom 2/2,2+ za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficiejent 1.60.

Srbija U21 – Engleska U21 – GG3+ @ 1.98 u MaxBet

Mlada selekcija Srbije doživela je Engleskoj najteži poraz koji je bilo koja selekcija ove zemlje ikada doživela. Gordi Albion je u Notingemu na Siti Graundu slavio sa 9:1 i do kraja ogolio sve probleme koja Srbija ima u mlađim kategorijama prethodnih godina. Nekada je U21 selekcija bila redovan učesnik Evropskog prvenstva a sada bi plasman bio ogroman uspeh. Još uvek postoji šansa, ali sve što su do sada mladi reprezentativci Srbije pokazali ne daje mnogo razloga za optimizam. Srbija je posle bruke u Engleskoj pobedila u Severnoj Irskoj i trenutno ima 6 bodova iz 3 meča. Isti skor imaju i Englezi koji su neposredno posle tog trijufa od 9:1 izgubili od Ukrajine i to na neutralnom terenu u Košicama. Ostale ekipe iz grupe, Luksemburg i Akzerbejdžan nemaju neke velike šanse. Za Srbiju je ovo duel koji bi morali da dobiju, ali će to biti jako teško. Ipak, kada su Orlići mogli da daju gol u Notingemu, moći će i Bačkoj Topoli. Uglavnom, sledi nam još jedna goleada a za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Viđev Lođ – Ruh – 1 @ 2.00 u MaxBet

Ovo je zaostali meč 12. kola poljske Ekstraklase. U Lođu domaći Viđev dočekuje Ruh, ekipu koja je na pretposlednjem mestu sa samo 8 bodova iz 14 utakmica. Ruh je bez pobede već 12 uzastopnih utakmica. To nije ni čudno pošto su do sada pobeli samo LKS i to u drugom kolu. Nije ni Viđev u nekoj spektakularnoj formi, tim iz Lođa je bez trijumfa u tri prethonde runde ali je na tabeli bolje plasiran od svoh rivala i nalazi se na 14. mestu sa 16 bodova. Eventualnim trijumfom Viđev bi mogao čak na 8. poziciju posle ovog meča. To je svakako dovoljan motiv, ali je još važnije da imaju kvalitetniji tim od Ruha. Zato se odlučujemo da za ovaj meč predložimo jedinicu a što se ggolova tiče ne vereujemo u goleadu. Za pobedu domaćina koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.