Tiket dana: Poeni NBA igrača

Zahuktala se NBA liga, mnogo je iznenađujućih rezultata ali oni najbolji timovi još bruse formu za ono glavno, za plej-of. Evo nekoliko predloga za učinak košarkaša za noć između ponedeljka i utorka.

Nikola Jokić (Denver) – Asistencije + (granica 9,5) @ 1.80 u MaxBet

Nagetsi su u maloj krizi što i nije neočekivano jer već dugo igraju bez povređenog Džamala Mareja, glavnu uzdanicu tima uz Nikolu Jokića. Srpski centar i dalje vuče svoj tim, ali ni njegove fantastične partije, poput one protiv Pelikansa kada je uz 26 poena imao i 16 skokova i čak 18 asistencija, nije bilo dovoljno za trijumf. Samo je Vilt Čejmberlen, od centara, u istoriji NBA lige imao više uspešnih dodavanja na jednom meču od Jokića. Denver ima tri poraza u prethodna četiri meča, a niz gostovanja na Istoku nastavljaju u Detroitu. U gradu automobila su veliki favoriti, domaćin je izgubio 11 poslednjih utakmica, a Toronto im je pre dva dana ubacio čak 142 poena. Verovatno će Jokić igrati malo opuštenije i ”hraniti” saigrače loptama. Predlog je više asistencija od granice koja je na 9,5. Za (+) asistencija kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Kajl Kuzma (Vašington) – Poeni + (granica 21,5) @ 1.90 u MaxBet

Vizardsi će i ove sezone teško u plej-of, imaju samo dve pobede u 12 odigranih utakmica u sezoni, a poslednjih pet mečeva su izgubili. Dule sa MIlvokijem im je treći uzastopni na svom terenu ali su Jeleni znatno kvalitetniji rival od Njujorka i Dalasa koji lako slavili u prestonici SAD-a. edino pozitivno kod Vašingtona su igre Denija Avdije i Kajla Kuzme. Krilni centar Vašingtona ubacuje prosečno 23,5 poena i hvata skoro 6 lopti po meču. Popravio je košgeterski učinak iz prošle sezone ali je nešto slabiji u skoku. Obično je on prva opcija u napadu pa je protiv Toronta postigao čak 34 poena, što mu je najbolji učinak u sezoni, mada je blizu bio u poslednjoj pobedi svog tima, kada je Šarlotu ubacio 33 poena. Teško će se Vašington izboriti sa Adetokumpon i Lilradom, ali bi Kuzma mogao da ima dobro veče. Granica za njega je na 21,5 koševa a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Bam Adebajo (Majami) – Skokovi + (granica 10,5) @ 1.85 u MaxBet

Jedan od zanimljivih duela večeri igra se između Čikaga i Majamija. To je drugi okršaj ova dva tima u samo tri dana. Prethodni je dobio Čikago sa 102:97, isključivo zahvaljujući domnaciji u poslednjoj četvrtini koju su dobili sa 34:21. Prošlogodišnji šampion Istoka je favortit u drugom duelu sa Bikovima mada se i ovaj meč igra u Čikagu u Junajted Centru. Majami je niz od sedam uzastopnih pobeda prekinuo tim prethodnim porazom i sigurno će želeti da se revanšira DeRozanu, Vučeviću, LaVinu i ostalima. Kod Majamija je u tom najbokji bio dvojav Batler – Adebajo, a prvi centar Hita je uz 24 poena imao i 10 skokova. Adebajo osve sezone postiže skoro 23 poena po meču i ima više od 10 skokova. U obe kategorije je uspešniji nego prošle sezone, koja je takođe bila sjajna. Vučević je ozbiljan protivnik ali je Adebajo mnogo pokretljiviji i verujemo da će ponovo hvatati mnogo odbijenih lopti. Granica za skokove na Bama Adebaja je na 10,5 a za (+) kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Entoni Edvards (Minesota) – Poeni + (granica 24,5) @ 1.87 u MaxBet

Sjajni bek Timbervulvsa igra dosta promenjivo ove sezone ali treba reći da je imao naporno leto jer je branio bolje selekcije SAD na Mundobasketu. Bio je to njegov prvi nastup za reprezentaciju ali se nije vratio sa medaljom oko vrata pošto su Amerikanci završili tek kao četvrti. Edvards je igrao odlično u nacionalnom timu, a nastavio je tako i u dresu Minesote. Ovo mu je četvrta sezona u najjačoj ligi na svetu i svake je podizao svoj učinak na jedan viši nivo. trenutno u proseku ubacuje 26 poena po meču, što je više nego tokom prethodne sezone. Imao je par neverovatnih partija, poput one kada je Bostonu ubacio 38 koševa. Najslabiji mu je učinak bio u meču sa Finiksom kada je za 30 minuta postigao samo 13 poena. Posle tri nešto slabije partije, u kojima je postizao 20, 13 i 23 poena, očekujemo da se razgoropadi protiv Njujorka i svoj tim, zajedno sa Karl-Entoni Taunsom, odvede do nove pobede, 10 u sezoni u učvrsti ga na prvom mestu na Zapadu. Minesota je izgubila samo tri puta do sada, a jedini poraz u poslednjih 9 mečeva je taj protiv Finiksa kada je podbacio i Edvards. Granica za poene za eksplozivnog beka je na 24,5 a kvota za (+) iznosi 1.87 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljak i utorka u kladionici MaxBet iznosi 11.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.