Tiket dana (ponedeljak, 20.11.2023)

Tiket dana

Pred nama su danas neki veoma zanimljivi dueli u borbi za plasman na EURO 2024, a takođe u Afirici su na programu kvalifikacije za Mundijal koji će se odigrati 2026. godine. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Gambija – Obala Slonovače – 2 @ 1.55 u SuperBet

U Africi je danas na programu drugo kolo kvalifikacija, a u sklopu grupe F sastaće se Gambija i Obala Slonovače. Meč će biti odigran na neutralnom terenu a današnji nominalni domaćin Gambija je poražen u prvom kolu u meču protiv Burundija (3:2). Obala Slonovače je u prvom kolu savladala Sejšele sa nevjerovatnih 9:0 i tako jasno istakla kandidaturu za prvo mjesto u ovoj grupi, jedino koje direktno vodi na Mundijal. Sastav ove reprezentacije čine dobro poznati igrači koji igraju u nekim od najkvalitetnijih timova u Evropi. Tu su Sebastijan Aler, Kesi, Sangare, Ndika, Boli, Orije… Selekciju Gambije mahom čine igrači koji igraju u osrednjih evropskim klubovima pa je jasno zašto u ovoj grupi pored današnjeg protivnika i Gabona, nemaju čemu da se nadaju. Mišljenja smo da je Obala Slonovače dosta kvalitetnija selekcija te vam predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.55 u SuperBet kladionici.

Slovenija – Kazahstan – 1X&GG @ 2.45 u SuperBet

Poslednji meč kvalifikacija za EURO 2024 u okviru grupe H i istinski spektakl. Obje reprezentacije su na samo 90 minuta od plasmana na ovo eminentno takmičenje i sigurno je da nas očekuje jedan veoma uzbudljiv meč. Slovenija je na drugom mjestu sa 19 osvojenih bodova, dok je apsolutno iznenađenje ove grupe Kazahstan na 18 bodova i trećem mjestu. Računica je jasna, Sloveniji je dovoljan i bod na domaćem terenu, dok je Kazahstancima potrebna pobjeda. Slovenija je u martu slavila u Kazahstanu sa 1:2 pa se nadaju da i ovog puta mogu do sličnog rezultata i ogromnog uspijeha. U prethodnom kolu su poraženi u Danskoj sa 2:1, dok je Kazahstan bio siguran na domaćem terenu protiv slabašnog San Marina i slavio sa 3:1. Slovenija u ovaj meč ulazi kao favorit ali nikako ne treba ni otpisivati hrabri Kazahstan koji će sigurno od prvog momenta napasti. Mišljenja smo da rani gol na ovom meču može donijeti jedan veoma efikasan duel, te vam prema tome predlažemo igru 1X&GG po kvoti 2.45 u SuperBet kladionici.

S. Makedonija – Engleska – 3+ @ 1.50 u SuperBet

Hrabro je odigrala Makedonija ove kvalifikacije i bilo je teško vjerovati da pored Engleske i Italije ali i Ukrajine, mogu da urade nešto više. Na sedam odigranih mečeva su osvojili ukupno 7 bodova a jedina selekcija koju su uspijeli da savladaju je Malta. U prethodnom kolu su u Italiji poraženi sa ubijedljivih 5:2, dok je njihov današnji protivnik Engleska, bio uspiješniji od Malte (2:0). Engleska se već odavno plasirala na EURO i danas treba očekivati jedan mješoviti i podmlađen sastav, koji će biti silno motivisan da se pokaže u što boljem svijetlu pred selektorom. Makedonci još uvijek sigurno pamte poraz na Vembliju od 7:0, pa će dati sve od sebe da se takav scenario ne ponovi i pred domaćim navijačima, koji se sigurno ispuniti stadion u velikom broju. Meč bez rezultatskog značaja će prema našem mišljenju donijeti veliki broj golova pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.50 u SuperBet kladionici.

Levante – Real Santander – 1X&2+ @ 1.61 u SuperBet

U okviru 16. kola Segunde, Levante će na domaćem terenu ugostiti ekipu Real Santandera. Obje ekipe u ovaj meč ulaze nakon serije lošijih rezultata. Levante ne zna za pobjedu u poslednja 4 meča, a na poslednjem meču je poražen protiv Leganjesa sa 2:1, te su sa 24 osvojena boda na 7. mjestu na tabeli, sa 5 bodova manje od drugoplasiranog Sporting Hihona, ali i utakmicom manje. Real Santander je u nizu od čak 3 poraza, te su ih ti rezultati značajno udaljili od vodećih pozicija na kojima su jedno vrijeme bili. U poslednjem kolu su poraženi na domaćem terenu od Valjadolida sa 2:3 i za očekivati je da u ovaj meč uđu motivisani u namjeri da prekinu negativan niz i konačno osvoje neke bodove. Mišljenja smo da domaćin neće dozvoliti da gosti odnesu sva 3 boda sa njihovog stadiona te da ćemo na meču vidjeti makar 2 gola, pa vam prema tome predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 1.61 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u SuperBet kladionici iznosi 9.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.