FUDBALSKI VIKEND MENI: Povratak TOP LIGA i tvoja šansa da OSVOJIŠ iPhone 15

Kladi se na top lige i osvoji najnoviji iPhone

Nakon reprezentativne pauze tokom koje smo saznali sve učecnike Evropskog prvenstva 2024. godine, vreme je da se vratimo klupskom fudbalu i top ligama.

Već ovog vikenda čeka nas mnogo uzbudljivih mečeva, od kojih ćemo posebno izdvojiti veliki derbi u Premijer ligi, u kojem će Mančester siti dočekati Liverpul.

Pred nama je pravi fudbalski spektakl, a u skladu sa tim – sportska kladionica Meridian je pripremila pravo iznenađenje za sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Osim standardno najboljih uslova za klađenje, Meridian donosi i novo takmičenje koje kao glavnu nagradu ima najnoviji iPhone 15! Sve što treba da uradiš da uđeš u trku za novu „mašinu“ jeste da se registruješ na meridianbet.rs, preuzmeš bonus dobrodošlice, a onda uplatiš i potrošiš depozit u iznosu od 2.000 dinara.

Naravno, na top lige! U takmičenju učestvuju svi dobitni tiketi sa četiri i više parova, a pobednik je igrač čiji dobitni tiket ima ukupnu najveću kvotu. Tu su i nagrade kao što su Apple Watch i AirPods, sve detalje promocije saznajte na ovom linku, a mi vam donosimo nekoliko predloga za klađenje:

PSŽ – Monako, kec 1.50

petak 21:00

U Ligi 1 je ove sezone vrlo uzbudljivo, što govori i sama tabela. Jasno je da „prinčevi“ ne blistaju trenutno, ali su i dalje na prvom mestu, sa samo bodom više od Nice i dva boda više od Monaka, sa kojim se večeras sastaju na domaćem terenu. U Ligi šampiona PSŽ se u dva navrata pomalo i „obrukao“, ali zato u domaćem šampionatu ima pet vezanih pobeda. Da li će tako biti i ove večeri? Sudeći prema kvotama koje donose bukmejkeri Meridiana – hoće. Kvota na pobedu Parižana je 1.50, dok je kvota na pobedu Monaka 5.80.  

MANČESTER SITI – LIVERPUL, kec 1.75

subota 13:30

Možemo govoriti o brojnim rivalstvima i derbijima u Premijer ligi, ali već neko vreme upravo Mančester siti i Liverpul vode velike bitke. Samo bod je razlika na tabeli, pa je ova utakmica od velike važnosti za oba tima. U poslednjem duelu koji je odigran u aprilu, „Građani“ su bili ubedljivi (4:1), međutim deluje da ćemo danas videti uzbudljiviji i neizvesniji meč. Kvota na pobedu izabranika Pepa Gvardiole je 1.75, dok je kvota na „redse“ 4.40.

BORUSIJA DORTMUND – BORUSIJA MENHLEGDADBAH, kec 1.50

subota 15:30

Obe Borusije su trenutno daleko od borbe za titulu u Bundesligi, ali ovaj duel sa sobom uvek nosi veliko uzbuđenje i – „brdo“ golova. U poslednjem meču slavio je Dortmund sa 5:2, pre toga je Menhegladbah slavio 4:2, a pre toga videli smo čak šest golova, svih šest u mreži Menhegladbaha. Kvota na pobedu Dortmunda je 1.50, dok je kvota na pobedu gostiju 5.80. Ali, hajde malo da „začinimo“ ovaj tiket: igra za pet i više golova donosi kvotu 4.80, pa znate šta vam je činiti.

Dakle, sve je spremno za novi fudbalski spektakl – registrujte se na meridianbet.rs, preuzmite 4.000 DINARA BONUSA i onda uđite u trku za najnoviji iPhone 15!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.